Antidepresan-hamilelik-endişeler :/

Yaşınız ve evlilik süreniz çocuk için ideal bence. Yine saçma sapan maddi birikim yapın yaşınız erken ondan sonra çocuk yapmayı deneyin yazmışlar konuyu açan sanki bu yaşa kadar 4 çocuk yapmış yarısını aç yarısının tok gezdirmiş gibi.

Maddi olarak (eğer alın teriyle kazanıyorsanız) herkesin durumu az çok aynı.. Bir çocuğa elbette bakılır dört dörtlük olmasa bile dört üçlük bakmaya gücünüz yeter diye düşünüyorum.

Bence önce kendinize odaklanın, siz iyi olursanız bebeğiniz iyi olur.
Vertigo hakkında detaylı bilgiye sahip değilim fakat depresyon için kullanılan ilaçların hamilelikte bebeğe birçok yan etkisi olduğunu biliyorum.
Tedaviniz ne aşamada, ne zaman ilacı bırakabilirsiniz ömür boyunca kullanmanız gerekir mi? İyi bir doktordan detaylı bilgi alın. Sonrasında doğum planlamasına başlayın derim.

Hamilelikte de hormonlar bozuluyor, kaygılar korkular başlıyor tabii bunlar da geçici.

Belki de tahmin ettiğiniz gibi gitmez, ilaçsız kolaylıkla geçen bir hamilelik dönemi geçirirsiniz.

Onun dışında iş veren özel okul mecburen doğum izni verecektir, hamilelik döneminde de doktordan alacağınız raporla maaşınızı kesintisiz alabilirsiniz.
Hamile kadınlara iş yerlerinde uyguladıkları çifte standart yüzünden atılma vs durumlar olursa avukata danışabilirsiniz.

Öncelikle siz iyi olun psikiyatriden desteğinizi alın, umarım bu süreci ilaç kullanmanıza gerek kalmadan kolayca halledebilirsiniz..

Hamilelikte ilac kullanmayla ilgili ya ayni doktora tekrar sorun (çünkü hafif ilaclarin kullanildigini söyleyen cok kişi var) ya da bu özel durumunuzu anlatip baska bi doktordan daha fikir alın.
Üzülmeyin her seyin çözümü var.
Su akar yolunu bulur der büyükler. Siz yola çıkın, destekler arkanizdan gelecektir. Sizin iyi bir öğretmen olduğunuzu burdan bile anlayabiliyoruz, iyi bir anne olacağınız da belli oluyor. Dilerim her sey kolay olsun sizin icin.

Benim anksiyetem ve paniğim hamilelikte tavan yapmıştı, bu yüzden ikinciye zor karar verdim, şimdi tekrar gebelik düşünüyorum. Hepimiz icin her seyin hayırlısı olsun.

İlacı bırakmayı kendi isteginizle yapmayin, etkileri ağır oluyor, mutlaka psikiyatristle fikir alış verişinde bulunun. Sağlıklar dilerim.

Manevra hareketi yaptırıyor musunuz vertigo ataklarında?
Annemde var , atak gelince manevra yaptırıyor geçiyor, senede 2-3 kere atak geliyor anneme, hep de sresli zamanlarda , bence tamamen psikolojik bir hastalık, sizinki de öyle gozukuyor

Mesajı alıntılayamadım. Evet manevra yaptırdı ve çok fazla başım döndüğü için meinere hastalığım olduğunu söyledi. Vertigoda bu kadar sık baş dönmesi olmazmış. Senede birkaç kere olurmuş. Çok iyi bir kulak burun boğaz uzmanıba başvurmamı önerdi. Bende size aynı öneride bulunmak istiyorum. Ama önce manevra yaptırmalısınız. Uzmanına tabiki. Tekrar geçmiş olsun.

Ben de anksiyete ve depresyon tanısı aldım.İlaclari kullanırken hamile kaldım.İlaci hamileliligim öğrendikten sonra kademeli kestim.Ama çok zor inanın.Hep bebeğime zarar verdim mi diye düşünüyorsun.Lohusalik çok zorluyor.2 aylık oldu bebeğim hala zorlanıyorum ara sıra.

Sizin tanımladığınız dizziness olarak geçiyor. Bende Hacettepeyi önerecektim. Orada okudum ve çok iyi ilgileniyorlar. Eminim sizinle de çok iyi ilgileneceklerdir ve çözüm bulacağınıza eminim

Herkese çok teşekkür ederim. Hacettepe aklımda olsun. Defalarca doktora gittim kimse ilaç dışında bir çare bulamadı umarım çare olur. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…