Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi kabul edecekse oldugunuz gibi kabul etmeli bence.Çok da güzel saklıyorlar herseyi.Karsi tarafı çok düşündüğümüz için oluyor bunlar zaten.Onlar gibi bencil olmak lazim.Soylemeseydim keşke.Buna anlayis göstermediğini birşekilde anlayıp kendim uzaklassaydim.Koz verince biz kalıyoruz ortada.Birakin biraz onlar ortada kalsın
Bırakmami şart koştu .O neyse hemem olmaz dedim diye bırakamazsan diye uzaklaştı şaka gibi.Cocuklariyla sorun olacağını düşünüyor bence.Sanki işyerinde bilmiyor beni bana ayıp edenlerle bile kavga etmediğimi.Isyerimde kimseyle kanka olmamami da dert ediyor bence.Bunu kötü algılıyor.Ben onlarla anlaşamamış olamaz mıyim?Ben nezaketli davrandıktan sonra derdiniz ne yani.Begendiremedim gitti kendimi bu adama.Kendi bilir ya.Beni onaylamayan adam çok mu eksigimdi. Herşeyi önüne hazır istiyor.Bukadar garanticilik olmaz yani..Askla sevgiyle falan beni kandırabilirdi oysa.Isyerimdeki o beni darlayan insanlardan biri olacaksa ne lazimligi var.Hem panik atak hem depresyon geçirdim bugüne kadar. Depresyon tedavisine başladığım zamanlarda şu anki eşim sevgilimde, doktora gittiğimi ilaçlarımı herşeyimi biliyordu. Tedavim süresince de yanımda oldu, hiç lafını yapmadı. Normal olanı da bu bence. Antidepresan kullanmanın güvenilir olmayan kısmı ne acaba?
Çok sığ bir erkek arkadaşınız varmış, bitmesi sizin için isabet olmuş.
Bırakmami şart koştu .O neyse hemem olmaz dedim diye bırakamazsan diye uzaklaştı şaka gibi.Cocuklariyla sorun olacağını düşünüyor bence.Sanki işyerinde bilmiyor beni bana ayıp edenlerle bile kavga etmediğimi.Isyerimde kimseyle kanka olmamami da dert ediyor bence.Bunu kötü algılıyor.Ben onlarla anlaşamamış olamaz mıyim?Ben nezaketli davrandıktan sonra derdiniz ne yani.Begendiremedim gitti kendimi bu adama.Kendi bilir ya.Beni onaylamayan adam çok mu eksigimdi. Herşeyi önüne hazır istiyor.Bukadar garanticilik olmaz yani..Askla sevgiyle falan beni kandırabilirdi oysa.Isyerimdeki o beni darlayan insanlardan biri olacaksa ne lazimligi var.
Çok mu lazım bu adam size? Bu kadar olumsuzluğu varken hala peşine düşmek neden?
bunu telaffuz edebilen bir adamdan ben olsam arkama bakmadan kaçarım.Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Bende okb hastasiyim.. cok agirlarinida gecirdim.. ve mustakbel nisanlimada anlattim durumu hatta birlikte gideriz uzmana dedim, tamam dedi.. ilac kullandigimida biliyor ayrica..Ben esime nisanliyken soylemistim ve ilac kutusunu firlatip aşabilirsin guclusun ilaca bagimli olmani istemiyorum demisti.ve kullanmadim ilaclar iyi gelmiyordu zaten.gercekten bi donem rahatladim tekrar ediyor arada bi ama yillar once yasadigim gunler kadar kotu olmuyorum dusuncelerimin ustune dusmezsem bir iki gunde geciyor rahatsizligim.bu arada okb hastasiyim
sinsuza kadar mi kullanmayi dusunuyorsunKızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Kızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Kızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.