Antidepresan

Neden dügün evi degil yas evi anlamadim.. Sorun nedir ?
Kesinlikle almayin derim..

doktora danışmadan ilaç içmemelisin yan etkileri olabilir

düğünde uyur kalırsın haberin olsun

dr.a git hafif sakinleştiricilerden versin
veya melisa çayı içebilirsin o da sakinlik verir...

al sana özet

quietnrkn; haklısın galiba tamam almıycam ama ağlamak onların karşısında kötü olmakta istemiyorum bizi zaten ailesine kötülemiş , aileside yurtdışındalar beni belkide bir daha hiç görmiycekler , suratsız biri oldugumu düşünürlerse hep kötü davrandıgımı sanırlar

canım ne sanırsalar sansınlar.belki düğünden sonra gelinle aranız farklı olucak ne biliyosun.
boşver kim ne düşünürse düşünsün.vücuduna zorunlu olmadıkça ağrı kesici bile sokma.ki bu antidepresan ilacı

gelinle aramız zaten çok iyiydi nasıl seviyordumm ama yurtdışına gitmiş bizi çok kötü anlatmış ailesine benim abimde gelip babama anneme bana falan bağırdı etti neleryaptı bize , yani iyide olsak demek ona yaramıyor , evet ya haklısınız bence o bizim yüzümüze bakmak için ilaç içsin

görümcelik damarların kabardı
canım onlar evlenicek 4 duvar arasında onlar kalıcak boşveeeeeeeeeer sen kendi hayatına bak

Ailesiyle bir araya geldiginizde durumu acin.. Herkes bilsin.. Yalanlariyla yüzlessin.. Anneniz ve babaniz da durum hakkinda konussunlar ...

alma bence aldıktan bi saat sonra filan uyku yapıyo çünkü bende öyle oluyo
uyur kalırsın bi köşede sonra:)

Ailesiyle bir araya geldiginizde durumu acin.. Herkes bilsin.. Yalanlariyla yüzlessin.. Anneniz ve babaniz da durum hakkinda konussunlar ...

keşke olabilse akla en yakın çözüm bu ama abim bile onlara inanmışken , çok zor , suç kızda degilki suç abimde el kızına laf söyliyemem

Abinizin en mutlu gününde neden ağlayacaksınız ki? :44: Ne yaşanırsa yaşansın. Sadece 1 günlüğüne abiniz için geçmişi unutup eğlenmeye çalışın. Hem eğer düğün sohbetli değilse oyun havalarında ağlamanız biraz zor olur. :118::118::118:

keşke olabilse akla en yakın çözüm bu ama abim bile onlara inanmışken , çok zor , suç kızda degilki suç abimde el kızına laf söyliyemem

Büyükler konusursa abinde hic bisey diyemez...Baban o kizin babasiyla konusmali...Abinde simdiden satmis sizi

bu yazını okuyunca ankaralılarsa hele baya zor diye geçirdim içimden baktım ankara lıymışlar
hiç ağlamaya bile imkanını olmıcak istesende ı ı yani

Dugunden bir saat kadar once, 2 kasik passiflora alabilirsin. Hem bitkisel oldugu icin zarari yok, hem de eczaneden uygun fiyata bulabilirsin.

bu yazını okuyunca ankaralılarsa hele baya zor diye geçirdim içimden baktım ankara lıymışlar
hiç ağlamaya bile imkanını olmıcak istesende ı ı yani

ahah çok tatlısınız ya :) ya yok oynarım gülerim ederim kendi showumu yaparım ama işte mesela kıza saçın çok güzel olmuş gelinlik çok yakışmış işte Allah çok mutlu etsin felan diyemem gibime geliyor , içimden gellmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…