Antidepresan

burukaci

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
84
0
16
Ankara
Kızlar benim pazar günü abimin dügünü var ve bir çok olay oldugu için ben ağlamamak , makyajım bozulmasın ve sinir krizi geçirmiyim diye antidepresan almak istiyorum bir tane ilk defa alıcam annem al dedi beni biliyor çünkü , zaten bunun delilik olmadıgınıda biliyorum gayet normal ama ben ilk defa alıcam yani kaç gün önceden alıyım yada çokmu kafayı bulurum , herkes farkedermi sarhoş oldugumu falan düşünürlermi ?
----
ortak karar ile antidepresan almamaya karar verdim peki o gün sakin olmak için ne yapabilirim sizcE?

Son düzenleme:
Bence doktora görünmeden alma. Yan etkisi olabilir. Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsin. :40:

Antidepresan tek kullanımla etkisini göstermez. Benim doktorum ilk başladığımda 15 gün sonra etkisini görürsün demişti.

Ne yapayım peki sinirlerime hakim olmak için çünkü dügünlerde hep ağlarım ben yakınlarımda,, ki buda en yakınım hemde kavgalar falan oldu o streste varr

ağlarım ben hep diye düşünürsen ağlarsın zaten
eğlenmeye gülmeye ver kendini ve negatif olayları unutt,,
durup dururken olayları düşündükçe ağlamanın,,piskoljik olduğunu düşünüyorum ben..

Makyajiniz bozulmasin diye anti deprasan mi alacaksiniz?:53::53::53::53::53::53:

Ters etki yapip daha fazla aglayabilirsiniz söyliyeyim... :26::26::26: Ayrica bu bonibon mu ki ? istediginiz ilaci yan etkisini bilmeden alasiniz :20::20::20:

kendi düğününde napıcaksın canım :ssz:
ben sınav için doğum kontrol ilacı almıştım regl im kesilsin diye 1 saatlik uykuyla gittim sınava sürekli çıkardım.bünyem alışık değil ters tepki etti.
sanada aynısı olursa abin değil sen konuşulursun düğünde.ağla nolucak ya cenazesi çımıyo ki düğünü var bi hoşsun valla :9:
eğer aklında böle bişey var doğru doktora :10::10:

Son düzenleme:
Makyajiniz bozulmasin diye anti deprasan mi alacaksiniz?:53::53::53::53::53::53:

Ters etki yapip daha fazla aglayabilirsiniz söyliyeyim... :26::26::26: Ayrica bu bonibon mu ki ? istediginiz ilaci yan etkisini bilmeden alasiniz :20::20::20:

makyajım bozulmasın diye degil olaylar çok gergin dügünevimiyiz yasevimi belli degil neyse sorunda bu degil zaten , bende onun için sordum zaten off almasammı o zaman

ağlarım ben hep diye düşünürsen ağlarsın zaten
eğlenmeye gülmeye ver kendini ve negatif olayları unutt,,
durup dururken olayları düşündükçe ağlamanın,,piskoljik olduğunu düşünüyorum ben..

ama mesela nikah kıyılınca direk gittim ben zaten yani , o sahneyi biliyorum şimdiden :))

kendi düğününde napıcaksın canım :ssz:
ben sınav için doğum kontrol ilacı almıştım regl im kesilsin diye 1 saatlik uykuyla gittim sınava sürekli çıkardım.bünyem alışık değil ters tepki etti.
sanada aynısı olursa abin değil sen konuşulursun düğünde.ağla nolucak ya cenazesi çımıyo ki düğünü var bi hoşsun valla :9:
eğer aklında böle bişey var doğru doktora :10::10:

Ayy keşke heyecandan alsam , dügünü var ama abimin yanlış bir evlilik yaptıgını bile bile hemde annemi ve beni hastalık sahibi etmesine göz yumamam , sizde haklısınız sağolun peki ne önerebilirsiniz bana ne yapayım yani yalandanda olsa yüzlerine güleyim diye

bana öyle dediler nereden bileyim onun için sordum zaten :)

yok güzelım olur mu hıç öyle bırşey

sakın ınanma öyle ınsanlara

doktorla görüştün mü? eğer ıhtıyacın varsa bıle doktor yazarsa bıle hemen ertesı gün etkısını göstermez kı bu ılaç

anladığım kadar sen abının evlılığını onaylamıyorsun, onun ıçın bu sıkıntın

o gün nasıl kazasız belasız geçecek derdındesın

düğüne gıtme olsun bıtsın?, veya gıt, uzakta otur karışma

Ayy keşke heyecandan alsam , dügünü var ama abimin yanlış bir evlilik yaptıgını bile bile hemde annemi ve beni hastalık sahibi etmesine göz yumamam , sizde haklısınız sağolun peki ne önerebilirsiniz bana ne yapayım yani yalandanda olsa yüzlerine güleyim diye

bu kulatan dolma ilaç almalara sinri oluyorum :47::47::47:
canım bu antidepresanlar bu gevşeticiler insanı napıyo biliyomusun leyla gibi oluyosun :30:
kullanmak zorunda olanlar içn bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın.

canım hiç bişey yapmıcaksın.ağlıcaksan ağlıcan kızıcaksan kızıcan.gerekirse evet yüzlerine gülüceksin.çünkü artık sizin ailenizde boşanmaları olmazsa hayat boyu ahayatınızda olucak.her gördüğünde bi ilaçmı alıcaksın hemen.aman diyim :47:
ben antibiyotik kullanmak zorundayım bu arada vücudumdan nasıl atıcam diye uğraşıyom dozu yksek diye dr a yalvarıyom.sen daha beter ağır ilacı içmeyi düşünüyosun sakın ha sakın :47:

böle böle bağımlılık yapmasın her sıkıştığında bence akışına bırak alma ilaç falan ağlarsanda ağla ama antıdepresan basit bi ilaç değilki ağrı kesici gibi onun bıle bı suru yan etkısı varda yanı bu ciddi bi ilaç

düğünde uyur kalırsın haberin olsun

dr.a git hafif sakinleştiricilerden versin
veya melisa çayı içebilirsin o da sakinlik verir...

Back
X