Kendi adıma görümcesini eleştirseydi ben hak verebilirdim. Genelde hep gelinlerle empati yaparım. Ama beni alan aldı, o kız kurusu, evde kaldı, sürekli beni aldılar onu alan yok, onu alanın işi zor gibi "alma" kelimesini kullanması ben de önyargıya neden oldu.
Görümceye de bunu hissettirdiğini ve kızın da ondan burnunu diktiğini düşündüm. Biri bana sürekli ben evlendim pis kız kurusu muhabbeti yapmaya çalışsa pis eziklerim. Kızın da yaptığının bu olduğunu düşündüm ve biraz da özeleştiri yap dedim.
Evlenmeyi "alma" olarak görenlerle empati kuramıyorum. Yada kadınları bekar ve evli olarak sınıflandıran ve bekarları daha aşağıda görenlerle empati kuramıyorum
Cnm sen görümcene de burda insanlara davrandığın gibi davranıyorsan kusura bakma ama görümcen az bile yapıyor bence önce kendini tutumunu bir eleştir. Daha sonra başkalarını eleştirirsin burda herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Ama yorumları okudum da genel havanda bir problem var
bunları ben değil siz kullandınız efendim.
Türk dil bilgisiyle pek Aran yok sanırım orada tırnak içinde kullanılan ifadeler alma kelimesini açıklayan tarzda ifadelerde zaten tırnak cümle içerisinde bu gerekçeyle de sık kullanılır. Aşağılayıcı bir ifade demek istiyor elvanelvan88 daha açık Nasıl anlatırım bilemiyorumbunları ben değil siz kullandınız efendim.
Utanma duygusu olmayan insanla tartışmayacağım.
Ben sadece beni alan aldı dedim dediniz ben size "onu kim alır" dediğinizi ispatladım ve siz utanmadınız. Bal gibi benim orada sizin konunun başındaki cümlelerinizin meallerini söylediğimi anladığınız halde demagoji yapıyorsunuz ama inkar ettiğiniz şeyi ispatlamama utanmıyorsunuz.
Kalitenizi belli ettiniz. Şu durumda siziinle tartışmayacağım buradaki çoğu kadın sizi gördü ve benzer yorumları yazdı biraz oturup düşünün nedenini.
Türk dil bilgisiyle pek Aran yok sanırım orada tırnak içinde kullanılan ifadeler alma kelimesini açıklayan tarzda ifadelerde zaten tırnak cümle içerisinde bu gerekçeyle de sık kullanılır. Aşağılayıcı bir ifade demek istiyor elvanelvan88 daha açık Nasıl anlatırım bilemiyorum
Can'ım senin algı problemin yada beyin fonksiyon bozukluğu gibi bi rahatsızlığın mı var kadın kendini paraladı anlatıcam diye ısrarla ben sadece alma konusunu dedim diyorsun oda zaten başka bişey söyledin demiyor tırnak içinde kullandığı ifadeler alma kelimesinin me kadar aşağılayıcı olduğunu anlatmaya yönelik. Cidde'n anlamıyormusun yoksa inadına mu yapıyorsunbana net bir şekilde söylediğim yerden alıntını yap da gel tamam diyeceğim kabul edeceğim. zaten beni alan aldı dedim il yorumda görümcemi kim alırda dedim sizin diğer söylediklerinizin bi kanıtı yok ama sen sadece ortalığı fişteliyorsun
Can'ım senin algı problemin yada beyin fonksiyon bozukluğu gibi bi rahatsızlığın mı var kadın kendini paraladı anlatıcam diye ısrarla ben sadece alma konusunu dedim diyorsun oda zaten başka bişey söyledin demiyor tırnak içinde kullandığı ifadeler alma kelimesinin me kadar aşağılayıcı olduğunu anlatmaya yönelik. Cidde'n anlamıyormusun yoksa inadına mu yapıyorsun
Sonrane yapmışım acaba? ha bunları söylemem mi ben bunları burda söylüyorum eşime bile demiyorum. biraz içimide dökmek amaç
benim anlamadığım neden bana böyle davranıyor. hani cidi söylüyorum hiç bir şekilde kötü davranmadım ona. ama kayınvalidemle konuşurken bile laf arasına girip bana laf soktuğu oldu. çözmek istiyorum. sonradan okuyunca çok gıcık yazmışım nasıl böyle dolmuşsam anneme bile anlatmadım ya buraya dökmüşüm. kin beslemiyorum ama beni durduk yere sevmiyor olması neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?