- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
Bu ve buna benzer yanıtlarınızı ve " seviyenizi" gördükten sonra görümcenizin masum olduğu kanaat getirdim. Ve hatta üzüldüm bile kızcağıza.
Niye konu başlığında gorumceniz için antika dediniz?antikalar çok değerlidir biliyorsunuz dimi?))hakaret değil iltifat olmuş. .
O zaman bu konuyu okuyor olmasını umalım bari..)hakaret etme amacım yoktu zaten alttan iltifat olsun çok istiyor iltifat etmemi
Farkında mısınız bilmiyorum ama kötü yorumları yada isinize gelmeyen yorumları diyim. Ya gormezdrn geliyorsunuz yada dalga geçerek cevap veriyorsunuzbelki gorumcenizede böyle davrandiginiz için oda size tavır almıştır.su kadar sayfalık konuşmada gorumcenizden çok siz itici geldiniz bana
O kadar çok ki hepsini alintilayamicam ama dalga geçmedim kimseyle dediğinize gore mizaciniz bu farkında değilsiniz yaptığınız şeyin.isterseniz sonra sakin kafayla tekrar bi okuyun .olabilir herkese çekici geleceğim diy birşey yok . tanımadan bilemessiniz benide görümcemide. herkesin yazısına cevap vermeye çalıştım dalga geçmek derken nerde dalga geçtim onu da bi söylerseniz.
O kadar çok ki hepsini alintilayamicam ama dalga geçmedim kimseyle dediğinize gore mizaciniz bu farkında değilsiniz yaptığınız şeyin.isterseniz sonra sakin kafayla tekrar bi okuyun .
dalga geçmedim demedim, nerde dalga geçtim dedim. buna yanıtınız yoksa, benimde söyleyecek sözüm yok
Sizin gibi yapayım haha haha :)tabi tabi empati için yazmıştın kesin eminim. hatta tahmin ediyim belli bir sosyal ve kültürel seviyede olduğun için yazdın dimi bravoooo
Bakın bir iki kişi değil bir çok kişi sizden kaynaklanan bir sorun olabileceğini, itici geldiğinizi kibarca belirtti. Amaçları emin olun sorunu komple bir tarafa yıkmak değil, kendi iletişim sorunlarınızın farkına varmanız. Ama ne yazık ki siz tamamen duymazdan gelip bir suçu komple görümceye yıkıyorsunuz.
Gözlemim her zaman şudur, bir iletişim sorunu varsa, iki kişi anlaşamıyorsa bu genelde tek taraflı değildir. Yani siz de görümcenize bir nedenle itici geliyorsunuz ki size bunları yapıyor.
Hani konuyu çözmek değil iki pışpışlanmak bir dedikodu yapmak için açmışsanız bilemem ama ben size konuyu çözmeniz için öneride bulunuyorum.
Görümceniz evet soğuk ama muhtemelen bilinçli yada bilinçsiz nispet yapıyorsunuz, "evde kaldın kızım sen", hissettiriyorsunuz. Buradan ben dahil pek çok kişiye bu his geldiyse emin olun sizde de hata var. Bence biraz özeleştiri yapmanız sorunu çözecektir.
memmuniyetle :)Sizin gibi yapayım haha haha :)
diyorum zaten itici gelebilirim bazılarına çekici gelebilirim bu göreceli. olablirim tek taraflı değildir belki benimde kötü yanlarım olabilir görmceme karşı. bana bi adım gelene ben on adım atarım. kızda beni aşağılama havasaı varken sürekli ben adım atamıyorum. mesela geçenlerde kayınvalidem sesssizce kızına işte yeni kapndığım için bir hediye al dedi. çaktırmamaya çalıştılar ama anladım. sonra cüzdanıma orda 100 lira sıkıştırmaya çalıştı evden çıkarken sanki çocuk var karşısında işte hediye yerine dedi annesi istedi diye. istemiyorum dedim bıraktım. bunun gibi birçok şey. benim ondan hiç beklentim yok aslında. sadece benimle değil eşimlede soğuklar. dediğiniz gibi bendede hata olabilir. hiç birşey yapmıyorken ne yapmalıyım mesela
selam kızlar. benim bi görümcem var eşimden 1.5 yaş benden 4 yaş büyük ve bekar.(kim alır onu bilemem) evlendiğimizden beri hatta öncesindede hep burnu havada hep beni aşağılama havasında.evlendik ben iki hafta kayınvalidemde kaldım evimizin inşaatı bitmediği için. farklı şehre gelmeme rağmen ne gel gezelim dedi ne başka bişey konuşmadı bile. bunun bi arabası var ama sadece arabası var varı yoğu iki lafından biri araba.neyse evimize geçtik kayınvalideme söylenmiş hiç konuşmuyor iltifat etmiyormuşum.konuşuyordum ama onla değil ortaya genel. bu durum 2. defa olunca artık cevabımı esirgemedim. benim ağırlanmam lazım feln fistan dedim. benim olduğum ortamlara gelmiyo. kaç kez yemek yedi bende bi kere eline sağlık demedi. bi kere kahvaltıya geldi yedi yedi sonunda patatesi beğenmedim dedi kalktı gitti. sofrayı kurmama toplamama hiç yardım etmez. konu ben olayım odadan kaçar. sadece kendi konuşulsun ister her konuşmada bi laf sokma çabası. kyvalideme gittimizde kapıda karşılamaz ama bize geldiğinde ilgi bekliyo. hatta bikere kapıyı ben açtım sen miydin diyerek surat astı kapıda ayakkabılarımı gördü lafını hazırladı açana kadar. en son geçen ay amelyt oldm brunumdan ameliyat sonrası odaya getirildiğimde deli oldum bu ağlıyo bundan üç ay önce dudak üstnden aldırdığı beninin izi kaldı diye. ben orda ameliyattan çıkmışım herkes onun ağlamamsı için bişeler diyo. hala çözemedim ne yapıyor olabilir sizce ?
Sıfır beklenti mesela.
Ben kapandı diye kimseye bir şey hediye etmedim bugüne kadar. O kapansa eminim siz de düşünüp hediye almak aklınıza gelmezdi. Benim gelmezdi mesela.
Bir de her hareketinden mana çıkarmazsanız anlaşırsınız. Mesela belki o parayı size hava olsun diye vermemiştir de zevkinizden emin olamadığı için kullanmayacağınız bir şeye para vermek istememiştir, yada vakti yoktur mağaza mağaza gezmek istememiştir. Ben samimi değilsem hediye çeki tarzından hediyeler verip risk almıyorum mesela.
En son evime hayırlama gelen kuzenlerim de bana ihtiyacın neyse al diye para verdi mesela hiç hakaret gibi gelmedi.
Her hareketinden anlam çıkarmazsanız ve beklentiniz olmazsa, beni küçümüyor diye gardınızı almazsanız en azından sorunsuz idare eden bir ilişkiniz olur
kayınvalidem dedi diye verdi o parayı herkes farklı algılar bana sevimsiz geldi. kendi ablam benle gezmeye çıktı beğendiğim ceketi aldı orda hediye diye mesela. o kapansa ben ona hediye kesin alırdım duygularım ne olursa olsun. hatta doğum gününde eşim ayrı hediye aldı ben ayrı hediye almak istedim ve çok beğendi eğer beğenmeseydi değişme imkanıda vardı. bana hediye alan ds oldu beğenmediğimi gittim değiştirdim. bide aradan baya zaman geçtişti kapndıktan hemen sonra değildi yani kendi fikride değildi belkide zorla verdi. dediğim gibi herkes farklı anlar bana sevimsiz geldi. senin kuzenlerinin yaptığı bence mantıklı vede hiçte yadırganmaz kuzen yani. bnm durumla fark atıyor. dedğini yapmaya çalışıp farklı anlamlar çıkarmamaya çalışacağım artık. yada bende onun gibi davranacağım.
Bosver yazik kardesi evlenmis kendi bekar bekli kompleks yapiyor olabilir takilma .
Ne kadar çok beklentileriniz var.
Ben böyle sürekli şikayet eden, beklentileri olan insanları anlamıyorum.
Benim en samimi arkadaşım siz evlenin bilmem ne alacağım evinize diyordu evlendik hediye almadı. Canı sağolsun dedim geçtim. Bu kadar sorgulamadım ya.
Kayınvaliden dedi diye almasını bekliyorsunuz ve size sevimsiz geliyor. Mecbur değil hediye bakmaya, uğraşmaya. Onun için mi kapandınız? Adı üstünde hediye. Düşünür içten gelinir alınır alınmıyorsa da canı sağolsun denilir geçilir.
Böyle her hareketten mana çıkarırsanız zaten kimseyle geçinemezsiniz mutsuz olursunuz.
Taktığınız şeyler gerçekten ufak şeyler ya.
Amaaan.
Öyle para sıkıştırmak falan nedir ya ayıp etmiş.hayır yanlış anladınız. para uzatması sevimsiz.ben zaten bir şey beklemiyorum ondan vede eşimin ailesinden hiç bir şey beklemiyorum genel olark yok o hediye alsın yok şu şunu alsın banane ben kendım alırım alcamı zaten. evimizede eve hediyesi alcam dedi almadı bozuldummu mesela hayır hatta unutmuştum sen diyince aklıma geldi de söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?