• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antika görümcem.

benim anlamadığım neden bana böyle davranıyor. hani cidi söylüyorum hiç bir şekilde kötü davranmadım ona. ama kayınvalidemle konuşurken bile laf arasına girip bana laf soktuğu oldu. çözmek istiyorum. sonradan okuyunca çok gıcık yazmışım nasıl böyle dolmuşsam anneme bile anlatmadım ya buraya dökmüşüm. kin beslemiyorum ama beni durduk yere sevmiyor olması neden?
Bazı insanlar doğuştan kötü o nedenle fazla sorgulamayın ve hak ettiği şekilde davranın bence.

Neyse kızlaaarr konu sahibinin üstüne gitmeyelim, hayattaki tek başarısı evlenmiş olmak ne de olsa :KK70: tabiii ona da başarı denirse, bize göre değil de ona göre başarı diyelim :-)

bu kanıya nasıl vardın bir başarı bir zafer gözüyle bakmazken şu an o açıda bakıyorum sayende :D

Ya tamam konu sahibi o cümleyi kullanmak da haksız ama siz de biraz fazla linç etmişsiniz sanki.
Birileri yazmış kimse sana hizmet etmek zorunda değil işte kimse sana bunu bunu yapmak zorunda değil diye.
Konu sahibi de zorunda demiyor ki sadece diyor ki yapmadığı şeyleri benden neden bekliyor? Bıktırmış kadını artık o da böyle bİ cümle kullanmış.
Resmen gelin bana süper davransın zart diye evine gideyim yaptığı yemeği beğenmeyeyim kafasında bi insan.
Kadın orda ameliyattan çıkmış orda bile ilgiyi üzerine çekmiş görümce hanım.
Tek bir lafı cımbızla alıp saçma sapan davranan bir görümceyi yücelttiniz neredeyse.Kadının her hareketi ofsayt yani bana göre.

nasıl dolmuşsam artık hiç 'alma' kelimsein sevmem diyenede laf biçerim normalde. kadın doldumu sinir olduğu lafları söylüyo :)

Amacı kıskanması diyecek herkes burada onun için açılmış bir konu. Ama talibi çok kız seçici diyorsun neyini kıskansın? O kendi arabasıyla gezerken siz kocanıza yemek yapıp, çamaşır yıkayıp ütü yapıyorsunuz, neyinizi kıskansın pardon?
Sizin beni "alan" oldu gibi sözlerinize gıcık olmuştur amacı da odur ben diyeyim size.

ben evliliğimde hiç övünmedim. talibi çok diye birşey de demedim. ayrıca benim değil eşimin arabası var ve ben kullanıyorum. istersem gider çamaşır suyumu kendim alır gelir kendim temizlerim evimi. akşamında gider eşimi işten alıp yemeğede çıkarırım. herşey bu kıskanılacak hayat mantığı değil hayatta. eşim sıkan bi adamda değil çık git arkadaşlarınlada der yani kıskanmak ne bilim ablamı kıskandığım oldu mesela neden nişanlısıyla basket maçlarına gidiyor filan. eğer görümcemi kıskanıyor olsaydım onun bu anlattığım hareketleri anormal gelmezdi.

Birde evlenmis olmak marifet mi? Evlenmis olmak evlenmemisler karsinda yüksek mertebe midir?
Evlenmemis olmak eziklik mi?

Ahh kafamda deli sorular

marifet değil
yüksek mertebe de değil
eziklik hiç değil
seçici olmak kötüde değil umuraım gönlüne göre birini bulur.

Ona görümce dgl görümcek denir..
Fesatlığıyla yer kendi başını merak etme cnm

Tek kız mı? Evlense de aynı olur benim ki 15 yıllık evli hala mıç mıç çocuk gibi saçma sapan hareketler ilgi hep onda olsun iki evli erkek kardeşi var hep onla ilgilensinler istiyo bizi manevi yönden kocasini maddi yönden yedi bitirdi

görümce hanımı kımın alıp almayacagı sızı ılgılendırmez , kımse sızı gezdırmek zorunda da degıl
kendı calısmıs almıs arabasını ıstedıgı kadar da soyler buda sızı ılgılendırmez baskaları sıze ıltıfat etsın yemeklerınızı ovsun dıye yemege cagırıyorsanız hıc yapmayın daha ıyı neden arabası ve bekar olması sızı rahatsız edıyor ? cok ozendıysenız sızde calsııp yapabılırsınız

arabasını kendisi almadı ayrıca benide ilgilendirmez isterse arabasıyla yatsın uyusun :D ben zaten eşimin arabasını kullanıyorum araba sevdam da yok. :) ben bana iltifat etsin de demiyorum zaten benden bekliyormuş. yemeğede misafir geldikçe geldi bana orda bütün misafirler eline sağlık şu güzel bu gzüel derken o yukarıdan yukarıdan bana baktı, baktı çok konuşuluyorum yemeği yarım bırakıp odadan çıktı. bu bir sefer olsa tamam derim bir kaç kez tekrarlayınca taam dedim artık var birşey

Tek kız mı? Evlense de aynı olur benim ki 15 yıllık evli hala mıç mıç çocuk gibi saçma sapan hareketler ilgi hep onda olsun iki evli erkek kardeşi var hep onla ilgilensinler istiyo bizi manevi yönden kocasini maddi yönden yedi bitirdi

evet tek kız. ve gerçekten çocuk gibi davranıyo. o onun kendi hareketleri diye düşündüğümden gözüme batmıyo artık.
Allah eşinede sizede sabır versin ne diyim

Back
X