Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Antilop kumaşlı koltuk kullanan var mı arkadaşlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bu kumaşta deterjan kesinlikle yasak arkadaşlar.Sabun tozu kullanın lütfen.

Bu arada ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum,sürekli üzerinde oturmamıza rağmen çok memnunum.
Hacı Şakir in beyaz sabunuyla sileceksiniz

bnmde yeni yapılan takımlarımda bu kumaşı tercih ettik
2+3 koyu kahve 1+1 olanlarda krem rengi..umarım istedigim gibi olurlar :)

Kızlar bende koltuk fabrıkasındayım sertksın antelopuyla ÇalıŞmaya baŞladık shoerooma gelen modellere bakıyom Üretımden ÇıktıĞında kırlı gıbı duruyor ve toz tutuyor

kızlar nişanlımın evinde de antilop koltuk takımı var.. koyu köşe koltuk ve krem rengi ikili şeklinde.. bir yıldır kullanıyorlar hatta nişanlım bizim eve de alalım diyor. gayet memnunlar..acayip kullanışlı ve rahat.ben de düşünüyorum

kızlar bende nişanlıym geçen hafta sonu salon takımımı aldm koltuk takımım alfemodan ve antilop kumaş.ben daha önceden araştırmştm zaten ancak bu ürün yeni olduğu içn pek kullanan ve bilgi alcağımz kimse yok.ancak mağaza sahipleri leke tutmamasının yanında kumaşn çıkarılıp makinada yıkanabilceğini söylediler umarm pişman olmayız..

bende mondiden aldım arkadaslar salon takımım bu kumastan leke çıkarma tablosu var. onu da verecekler ayrıca garantili dedi . bakalım görcez taaaa agustosta bizim düğün ya agustostan sonra yazarım

arkadaşlar bende aldım kırık beyaz en beyazı buydu 7 aylık evliyim bi kere yıkadım şimdi sarardı ama eşimde bende sigara içiyoruz açık renk cok tavsiye etmem gri tonları olabilir kumaş cok güzel içine su almıyor tükenmez kalem lekesi bile cok kolay cıkıyor

ben kullanıyorum..siyah aldım zaten hiç leke belli etmiyo ama su da geçirmiyo sıvılar yüzeyde yuvarlaklar halinde bilye gibi yuvarlanıyor süper..

bende antilop kumaşından koltuklarımı aldım ve aldığım yer kumaşın bir örneğini verdi
evde deneyin dedi
ben evde o kumaşın üstene şekerli çay döktüm sildim çıktı ,
ketçap döktüm çıktı en son abartıp tükenmez kalemle karaladım silince çıktı şok oldumm...
hemde ıslak bezle deterjansız sildim...

Kızlar bizde antilop sipariş verdik çok tartışma var bu kumaşla ilgili ya aklım karıştı doğrusu, değiştirmeyi bile düşündüm.. krem rengi aldık biz.. hırpalamadan sildiğinizde tüm lekeler çıkıyormuş, fakat alkollü yada kimyasal ürünler kesinlikle kullanmayın diyorlar. Bir de bi kolonya konusu almış başını gidiyor, birisi diyorki kolonya dökülürse biter o kumaş, ama mobilyacı kolonya uçtuktan sonra hafifçe sildiğinde hiçbirşey kalmaz diyor. of şaşırdım ne yapacağımı anlayacağınız :)

Kullananlar detaylı bir bilgi verseler bize, nasıl temizliyorlar, hangi ürünle hangi sıklıkta vb..

benimde oturma grubumu antilop...leke kalmıyorrr ama çok terletiyor ..yazın sıcak günlerinde 1 saat otursam terleyip kalkıyuorumm..kesin kışın iyi olurda yazın içinnn terletici:)

bende antilop deri koltuk kullanıyorum.kırık beyaz renkteler.makineye attımı çok güzel oluyorlar fakat.daha 2 aylık evliyim 2 kere yıkadım.çok kir topluyo morumsu lekeler belirio kendiliğinden silmeklede baş edemiyorum artık.kaplatmayı düşündüm farklı renkte koyu renk olarak fakat çok pahalıya mal oluyor.şey düşündüm kumaş boyası alsam siyah bastırsam boyaya antiloplar siyah rengi alırmı bu konuda bilgisi olan cvp verebilirmi acaba :):):):):):)):)

kumaş boyası zamanla çıkıyor kendin yaparsan.
böyle bir riske girme.

benim eşim döşemelik kumaş fabrikasında mühendis.

ona sordum bu kumaşı;temizliği kolay ama kimyasal kullanılarak yapılıyor,sağlıksız dedi.

ben de mobilyalarımı değiştireceğim,her koltuğa bir yorumu vardır,mümkünse onunla gitmek istemiyorum.:)))

ben görsel olarak beğeniyorum,o tenik...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…