Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Antilop kumaşlı koltuk kullanan var mı arkadaşlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ayyy kıslar bu konuyu görmemişimmm..
benimde koltuklaırm antilop silcem ama neyle silcegimi bilmiyorum:(
siz nsl temziliyorsunuz acabaaaa?

oturma odası koltuklarımın yüzleri çıkmayan lekelerle kaplıydı ve bende tavsiye üzerine sertex antilop kumaşla kaplamaya karar verdim ama bu sitede okuduklarımdan sonra baya korktum. uzun zamandır bu konuda yazılmadığından kullanan arkadaşların memnun olup olmadığı hakkında fikirlerini alabilirsem çok mutlu olucam.yardımlarınızı bekliyorum ama özellikle sertex markası antilop kumaşı iyidir leke tutmaz nemli veya sabunlu bezle silersen leke olmaz diyorlar. fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

antilop ilk etpta guzel ve cok kullanıslı bır kumastır ama 1/2 sene gectıkten sonra butun özellıgını kaybeder ve normal bır kumas kalıtesıne donusur hatta daha da kotu.
kısacası uzun vadelı bır kumaş değil kısa surelı kullanımlar için uygundur
bence almayın....

2 senedir antilop kumaş koltuk kullanıyorum,çok da memnunum.Her türlü leke bildiğimiz ıslak mendille (alkolsüz olacak ama) silince çıkıyor.Hatta en son bi misafirimizin oğlu yazı yazarken pilot kalemle çizdi,o bile çıktı hemen.
Tavsiye ederim hem çok şık hem de temizliği kolay:)

benim koltuklar da antilop kumaştan, ancak kumaşta hafif esnemeler meydana geldi. bunu yaşayan var mı?

benim de yeni koltuklarım da sertex antilop kırık beyaz, yaklaşık 1 sene oldu kullanmaya başlıyalı..
özellikle bir şey döküldüğünde, bulaştığında silince hemen çıkıyor. Ancak genel olarak çok çabuk kirleniyor, cidden şu anda kirli(beyaz) bir koltuğum var. bir kaç kez sildirdim, ama kurulamayı unutmuşlar sarımsı lekeler oldu üzerinde.
sonra şöyle denedim, beyaz sabunlu suyla silip hemen kuru bir bezle nemini alınca daha temiz oluyor.
ancak zahmetli heryerini silmek gerekiyor kesinlikle işkence gibi, alacaksanız kesinlikle "beyaz tonlarından" uzak durun, diğer renklerde sıkıntı olacağını sanmıyorum.. Zaten bu beyaz modası nereden çıktı anlamadım...

of off..bu yorumları okuyunca gözüm korktu..daha cumartesi gunu aldık mobilyaları düğün için..bende leke tutmaz dio die herkes antilop kumaş aldım..hem de kırık beyaz..üstelik her zaman üstünde oturmalık..:18:

iğrenç bi kumaş hem esnemeler oldu hem lekeler zor çıkıyo öldürdü resmen beni..bide beyazdı benimki..garantiye gönderdik değişecekler inşallah tay tüyü kumaş ile salonum tay tüyü çok memnunum:nazar:

Kizlar bende istikbal estilo koltuk takimi alacagim renkte karar veremedim ama krem rengine bayiliyorum antilop kunas krem rengi onerirmisiniz kizlar ? 2,5 yasinda kizim var polar ortu ortmek zorundayim.. krem antilop alsammi almasammi kizlar ?

Back
X