Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydiin...
bir aydir evliyim, ve evlenmeden önce mobilyacilari dolasirken bu kumasin cok kullanisli,leke tutmadigini ve en ufak bir lekeyi herhangi bir kimyasal kullanmadan cikarabilecegimizi söylediler.Üstelik buna güvenerek de renk olarak kirik beyazi tercih ettik.Bir aydir koltuklarda dogru dürüst oturmamamiza ragmen koltuklarim sanki bir senedir kullaniliyor havasinda...arti, lekeler resmen mor renge dönüsüyor ve sadece nemli bezle silmek de hicbir ise yaramiyor, lekeler oldugu gibi duruyor.acaba bana da ithal denilen kumas yerlisi mi?bu konu da bir bilgisi veya önerisi olan varsa yardimlarini bekliyorum...simdiden tesekkürler...
canım istersen daha da araştır acelesi yoksa bekle biraz daha.ve bence kesinlikle gerçek kumaş gibisi yok.atarsın makinaya mis gibi yıkarsın ya da deriler gibi hergün silmek zorunda kalmazsın. abimler bana büyük örnek oldular çünkü hallerini birebir gördüm görüyorumda.kesinlikle kumaşlardan vazgeçmeyeceğim :)
canım nişanlıyım ben ve koltuklarımı antilop kumaş aldırdım. kırık beyaz tamamı.
tarif ettiğin gibi içine leke geçirmeyen süet deri benzeri değişik bir kumaş.
alırken satıcı leke tutmaz filan deyince inandım aldık..
fakat daha şimdiden -ki kimse daha oturup kullanmadan- lekeler oluşmaya başladı, taşınırken yada bişekilde dokunulunca leke yapıyor:1shok:
dahası silmeyi denediğimde pek öyle kolay da çıkmadı
nasıl olucak bilmiyorum.
deli edecek bu koltuklar sanırım sonra beni.
neyle temizlenir tam da belli değil..
bizim kumaş antilop markası da sertex bu arada.
bence alma caanım çok açık renk ffilan düşünüyosan..
canım antilop kumaşıda şahsen çıkardım makinaya attım bana sil dediler ugraşmadım çıkardım makinaya attım bizimkisi iki senelik olunca bir de çocuk tabiki
makinada 40 derecede yıkadım hiçde birşey olmadı dogru.ama diyorum ya sahtesi olursa sanırım bir felaketle sonuçlanıyor insanlar için
benneyaptımki