Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Antilop kumaşlı koltuk kullanan var mı arkadaşlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Canlar iki gün içerisinde koltuğun siparişini vereceğiz.Leke tutmayan kumaş önerisinde hem antilop çıktı önümüze.Ancak çevremde hiç kulanan yok.Yardımlarınızı bekliyorum acilen,teşekkürler

canım benim abim evine aldı antilop derisinden yapılmış leke tutmuyor dediler ve onun için aldılar ama gel gör ki temizliğinde zorlanıyor abimin eşi.leke içine geçmiyor doğru lakin açık renk alacaksan (onların ki kırık beyaz) sık sık silmek gerekiyor.özel bir ilaç kullanıyor silmek için.marketlerde felanda satılmıyor.mobilyayı aldığımız yer vermişti küçük bi şişe.abimin eşi çözümü üstlerine örtü örtmekte buldu ama buna rağmen masasının sandalyelerinde sorun yaşıyor.hatta mağazadan eve gelirken masa sandalyelerini naylon ile paketlemişler ve arka kısımlarında bantlar sandalyelerin derisine gelmiş oralarda öyle izleri kaldı bir türlü çıkaramadılar.bence daha detaylı araştır derim.hayırlı olsun

evet canım aynen öyle.bildiğimiz derilerden değil.sanki süet ayakkabı derisi gibi diyordum ben. söylediğin gibi nubuk tarzı ;)

canım istersen daha da araştır acelesi yoksa bekle biraz daha.ve bence kesinlikle gerçek kumaş gibisi yok.atarsın makinaya mis gibi yıkarsın ya da deriler gibi hergün silmek zorunda kalmazsın. abimler bana büyük örnek oldular çünkü hallerini birebir gördüm görüyorumda.kesinlikle kumaşlardan vazgeçmeyeceğim :)

benimde salon koltuklarım o tarz canım...
hemde krem rengii.
valla şu an için leke olmadığı için çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama
silince süper oluyor...şimdilik menunum ama leke konusunu bilemiyorum tabi...

canım nişanlıyım ben ve koltuklarımı antilop kumaş aldırdım. kırık beyaz tamamı.
tarif ettiğin gibi içine leke geçirmeyen süet deri benzeri değişik bir kumaş.
alırken satıcı leke tutmaz filan deyince inandım aldık..
fakat daha şimdiden -ki kimse daha oturup kullanmadan- lekeler oluşmaya başladı, taşınırken yada bişekilde dokunulunca leke yapıyor:1shok:
dahası silmeyi denediğimde pek öyle kolay da çıkmadı:kızgın:
nasıl olucak bilmiyorum.
deli edecek bu koltuklar sanırım sonra beni.
neyle temizlenir tam da belli değil..
bizim kumaş antilop markası da sertex bu arada.
bence alma caanım çok açık renk ffilan düşünüyosan..

Canlarım koltuğumu aldım,evlendim kullanıyorum.Şimdilik bir sorun yok.Krem renkte bir antilop oluyor kendileri.Merak eden olursa evim evim bölümünde resimleri var

evet hanımlar
Antilop kumaş bahsedildiği gibi bir çok kumaştan daha kaliteli ve kullanışlı temizlik açısından idal bir kumaş çok kolya temizlenebilir bir kumaş . Minderi yastığı çıkmayan koltuklar için idal çözümdür kesinlikle Fakat minder kırlent çıkıyorsa koltukta keten kumaştan şaşmayın ayda bir çıkar yıka tertemiz bundan ötesi yok sevgiler ...

Ben de nişanlıyım arkadaşlar. Ve dün Modoko' dan aldım antilop derisi koltuklarımı. Daha gelmedi tabi evime Benimki de kırık beyaz gibi daha doğrusu aldığımız kişi sütlü nescafe rengi dedi. Ben o renkten aldım kenarlarını normal deri olsun istedim koyu kahverengi inşallah memnun kalırım. İnternetten araştırdım o kadar ama antilop derisi kumaş hakkında pek bir bilgi bulamadım. Silinişi çok kolaymış normal beyaz sabun( hacışakir) la bile silebilirsin dedi. Özel bir ilacı yokmuş yani. Burda okuyunca endişelendim şimdi inşallah bir sorunla karşılaşmam. :1rolleyes:

ben yazligimda kullaniyorum..cok memnunum hatta esim uzerine nar suyu doktu ve bildiginiz peceteyle sildim ciktiiiiiii
rengide gumus renginde
cookk memnunummm

yorumlara bakiyorumda acaba bu leke tutmaz kumasindami taklitleri sahteleri ciktii..
ben alirken ithal kumas denmisti
gercektende problem yasamadimmm
hatta iyiki almisim diyorummm

günaydiin...
bir aydir evliyim, ve evlenmeden önce mobilyacilari dolasirken bu kumasin cok kullanisli,leke tutmadigini ve en ufak bir lekeyi herhangi bir kimyasal kullanmadan cikarabilecegimizi söylediler.Üstelik buna güvenerek de renk olarak kirik beyazi tercih ettik.Bir aydir koltuklarda dogru dürüst oturmamamiza ragmen koltuklarim sanki bir senedir kullaniliyor havasinda...arti, lekeler resmen mor renge dönüsüyor ve sadece nemli bezle silmek de hicbir ise yaramiyor, lekeler oldugu gibi duruyor.acaba bana da ithal denilen kumas yerlisi mi?bu konu da bir bilgisi veya önerisi olan varsa yardimlarini bekliyorum...simdiden tesekkürler...

offff be güzelim ben kullanıyorum hemde çok memnunum öyle ilaca filan gerek yok sadece temiz ve ıslak deterjansız bir bezle sileceksin .fakat kolanyalı mendil kullanma sakın.birde ruj lekesini çıkaramıyorsun onların şimdi degişik bir formuda çıkmış nubuk gibi degil daha çok dokumaya benziyor ama oda kir tutmayan özellikte ondanda kullanıyorum iki çeşidindende çok memnunum .ilerdeçocugun oldugunu düşündügünde vazgeçilmez bir eşya çeşidi bence.

günaydiin...
bir aydir evliyim, ve evlenmeden önce mobilyacilari dolasirken bu kumasin cok kullanisli,leke tutmadigini ve en ufak bir lekeyi herhangi bir kimyasal kullanmadan cikarabilecegimizi söylediler.Üstelik buna güvenerek de renk olarak kirik beyazi tercih ettik.Bir aydir koltuklarda dogru dürüst oturmamamiza ragmen koltuklarim sanki bir senedir kullaniliyor havasinda...arti, lekeler resmen mor renge dönüsüyor ve sadece nemli bezle silmek de hicbir ise yaramiyor, lekeler oldugu gibi duruyor.acaba bana da ithal denilen kumas yerlisi mi?bu konu da bir bilgisi veya önerisi olan varsa yardimlarini bekliyorum...simdiden tesekkürler...

canım benim senin adına üzüldüm bence sana bir oyun yapılmış gibi geliyor ben 2 senedir kullanıyorum hemde çocugum varken lekeler hemen çıkıyor bence vazgeçilmez oldular
.hatta bir koltuk takımım daha var onu kaplatayım öyle dedim ama bana yüksek fiyatlı geldi oyüzden biraz daha kullanıp yenisini alırım diye düşündügüm için kaplatmadım
senağlama

canım istersen daha da araştır acelesi yoksa bekle biraz daha.ve bence kesinlikle gerçek kumaş gibisi yok.atarsın makinaya mis gibi yıkarsın ya da deriler gibi hergün silmek zorunda kalmazsın. abimler bana büyük örnek oldular çünkü hallerini birebir gördüm görüyorumda.kesinlikle kumaşlardan vazgeçmeyeceğim :)

canım antilop kumaşıda şahsen çıkardım makinaya attım bana sil dediler ugraşmadım çıkardım makinaya attım bizimkisi iki senelik olunca bir de çocuk tabiki
makinada 40 derecede yıkadım hiçde birşey olmadı dogru.ama diyorum ya sahtesi olursa sanırım bir felaketle sonuçlanıyor insanlar için
benneyaptımki

canım nişanlıyım ben ve koltuklarımı antilop kumaş aldırdım. kırık beyaz tamamı.
tarif ettiğin gibi içine leke geçirmeyen süet deri benzeri değişik bir kumaş.
alırken satıcı leke tutmaz filan deyince inandım aldık..
fakat daha şimdiden -ki kimse daha oturup kullanmadan- lekeler oluşmaya başladı, taşınırken yada bişekilde dokunulunca leke yapıyor:1shok:
dahası silmeyi denediğimde pek öyle kolay da çıkmadı:kızgın:
nasıl olucak bilmiyorum.
deli edecek bu koltuklar sanırım sonra beni.
neyle temizlenir tam da belli değil..
bizim kumaş antilop markası da sertex bu arada.
bence alma caanım çok açık renk ffilan düşünüyosan..

canım benimde koltuklar aynı kumaş aynı marka ve beyaz ben menunum..beyaz olmasından dolayı çabuk kirleniyo..üzerine çay kahve ve kola döküldü ılık sabunlu suyla sildim çıktı..ayrıca makinadada yıkanıyo ben daha yıkamadım ama bi ara yıkamayı düşünüyorum

canım antilop kumaşıda şahsen çıkardım makinaya attım bana sil dediler ugraşmadım çıkardım makinaya attım bizimkisi iki senelik olunca bir de çocuk tabiki
makinada 40 derecede yıkadım hiçde birşey olmadı dogru.ama diyorum ya sahtesi olursa sanırım bir felaketle sonuçlanıyor insanlar için
benneyaptımki

canım bende makinaya atıcam kumaşları..bişey sormam lazım yanlız leke çıkarıcı kullandınmı yoksa sadece deterjanlamı yıkadın

Back
X