arkadaşlar merhaba uzun süredir kabızlık problemi yaşıyorum dışkılama sırasında da anüste çatlak oluştu artık dışkılamam normale dönse bile her seferinde çatlak yeniden kanamaya devam ediyor. çok korkuyorum hemeroide döneceğinden doktora gittim ama bir sonuç alamadım sizin kullandığın ilaçlar yada bitkisel bişeler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim ...mafoldumben
cnm kasınma oluyormuuuuuuuuuuu bende kabızlık cok oluyor bazen kanıo halıyle ama bende bazen kasıntı oluyor[/QUOTE
canım banamı sordun bilmiyorum ama ben yinede cvp veriyim
makatta ufak bir şişlik oluşuyor genelde birde kanama olabiliyor tuvalet kagıdını sürdügünüzde
kaşıntıda oluyor
ayrıca bende makat etrafında ufak deri soyulması gibi küçük yaralar oldu ama krem işe yaradı şükürki
yelinay nasıl bir kür bu???Merhaba arkadaşlar ben bu sorunu kemoterapi aldığım dönem yaşamıştırm. Tedavim bittiğinde de şiddeti azalsa bile en ufak bir durumda bile nüksediyordu başka bir rahatsızlık için aslanpençesi kürü uygulamıştım tam olarak bilemiyorum ama bu kürden sonra bu rahatsızlığımın da tamamen iyileştiğini farkettim ancak bu herkeste aynı şekilde olacak diye bir durum sözkonusu olmayabilir. Sonuçta aslanpençesi de zararlı bir bitki değil denemekten zarar gelmez herhalde.
canım ilaçlar
travazol krem 15 gr
fucidin pomad
sanada bu kremlerimi verdiler???
Ben o sıralar erken menopoza girdiğim için Adnan Saraçoğlu'nun menopoz için önerdiği aslanpençesi kürünü uygulamıştım. Ama söylediğim gibi bu benim düşüncem çünkü kür bittiğinde bütün çatlakla ilgili şikayetlerim de ortadan kalkmıştı. Belki kemoterapi sonrası iyileştiğim için çatlak da iyileşmiştir diye düşündüm ancak bu fissür dedikleri gibi tamamen iyileşecek bir şey değilmiş. O günden beri bir daha şikayetim olmadı. Ancak hiçbir yerde fissür için bu bitkinin kullanıldığını okumadım ve duymadım.Bu tamamen benim fikrim bunu da özellikle belirtmeliyim.
1 su bardağı kaymamış suya 1 tatlı kaşığı aslanpençesi atıp 8 dakika hafif ateşte demledim .Bekletmeden hemen süzdüm Bir gün ara ile akşam yemeklerinden 1 saat sonra içtim.
canım ben bu ilaçların faydasını gördüm
alıp almamak sana kalmış
teşekkür ederim canım bunlarıda denim evde fucidin var zaten başlarım hemen bugün ama bişe daha soracam fucidin in kremi mi yağlı olan merhemini mi kullandın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?