özelden yazma hakkım yok merhabalar ewt istanbuldayım...sizin sorununuz çatlakmıydı peki..daha önceden neler yapıldı..bana botox uygulandı ama faydasını göremedım..1de oturarakmı işiniz bana cok oturmaktan olmus çatlak dediler..kronıkmıydı..nibetçi meme olusmsmuydu..benım cok agrım var nasıl dayanıcam bılmıyroum..hangi yöntemle yaptı acaba ameliyatınızıbende anal fissür ve hemoroid oldum 5 sene önce doğum donrası çok zor bişey allah düşmanımın başına vermesin.. Bi doktora gittim hemen ameliyat dedi hemoroidden benim gözüm korktu tabi biraz araştırdım ettim dayanılcak gibi değildi.. Sonuçta hemoroidin ve anal fissürün ameliyatsız iğne ile skleroterapi deniyo adına ayakta bile tedavi edileniliyo öyle bi yöntemi öğrendim .. Gitim doktora ve evet o şekilde tedavi edebiliriz dedi çok şükür 5 sene geçti hiç bi sorun yaşamadım... Hemoroidi ve anal fissürü olanlara şiddetle tavsiye ediyorum bu yöntemi araştırın öyle hemen bıçak altına yatmayın ...
özelden yazma hakkım yok merhabalar ewt istanbuldayım...sizin sorununuz çatlakmıydı peki..daha önceden neler yapıldı..bana botox uygulandı ama faydasını göremedım..1de oturarakmı işiniz bana cok oturmaktan olmus çatlak dediler..kronıkmıydı..nibetçi meme olusmsmuydu..benım cok agrım var nasıl dayanıcam bılmıyroum..hangi yöntemle yaptı acaba ameliyatınızı
sanırım kolit bende de var irtiabal bagırsak sendorumu sanırım stressten oluyromus ılacla tedavısı yokmus...birsey sorcam drnunun çatlaga sadaece dikiş mi attı yanı ..ordakı kası kesmedimi...çünkü sanırım kas kesiliyor.sonrasında gaita tutamama falan oluyro sanırımKusura bakmayin mesaji tenor gordum.. sanirim heryerde yok bende hemoroid ve analfissur vardi ilk gittigim dr her ikisinden ameliyat dedi ozaman oglum 2.5 aylikti dediki cocuk cok kucuk 1 yasina girince gel edelim dedi ilac verdi kullandim nafile. O agrilar zonklamalar kanamalar cekilirmi bir sene hayatim cehenneme donmustu resmen.
Sonra arayisa girdim baya sklero terapi diye bisey duydum.. sonra bir kac kisiden tavsiye aldim Tugrul beye gittim anlatti ne yapicani hemoroidi ameliystsiz igne ile buzusturucu tedavi yapicani anal fissure dikis aticani toplamda 30 el surrcegini bundan kurtulacagimi anlatti... Cok sukur oyle oldu.. hatta son kontrolumde dikisyerime bakarken bir espri yapti hanging Dr ameliyat oldunuz cok bassrili gecmis dedi eee dedim drum kim.. azcik delimsek bir dr birazda esprili ama isinde iyi bir dr ki 5 semen bitti cok sukur kolitim var cok kabiz olurum ayni sekildede ishal bunlar sebebi zaten by rahatsizligin... Cok sukur hicbiseyim yok zerre kadar sanki hic ameliyat olmamisim gibi...
sanırım kolit bende de var irtiabal bagırsak sendorumu sanırım stressten oluyromus ılacla tedavısı yokmus...birsey sorcam drnunun çatlaga sadaece dikiş mi attı yanı ..ordakı kası kesmedimi...çünkü sanırım kas kesiliyor.sonrasında gaita tutamama falan oluyro sanırım
tamam ben cesaretimi toplayıp gidiyim sana haber verırım burdancanım valla benim bildiğim o sadece dikiş atıcam dedi öyle kas kesicem vs demedi yada dediysede5seneyi geçti bilemiyorum .. tek bildiğim hiç bir sorun yaşamadığım...öyle kaçırma etme vs ameliyatı oldum çıktım kısa bi süre sonra herşey normale döndü.. sen bi görüş drla bi muayene ol eminim o seni daha iyi aydınlatıcaktır..
evet bende aynı spastik kolit diye biliniyor halk arasında ve deiğin gibi bir tedavisi yok debridat veriyolar baya bi süre kullandım ama kesin çözümü yok ...
Kusura bakmayin mesaji tenor gordum.. sanirim heryerde yok bende hemoroid ve analfissur vardi ilk gittigim dr her ikisinden ameliyat dedi ozaman oglum 2.5 aylikti dediki cocuk cok kucuk 1 yasina girince gel edelim dedi ilac verdi kullandim nafile. O agrilar zonklamalar kanamalar cekilirmi bir sene hayatim cehenneme donmustu resmen.
Sonra arayisa girdim baya sklero terapi diye bisey duydum.. sonra bir kac kisiden tavsiye aldim Tugrul beye gittim anlatti ne yapicani hemoroidi ameliystsiz igne ile buzusturucu tedavi yapicani anal fissure dikis aticani toplamda 30 el surrcegini bundan kurtulacagimi anlatti... Cok sukur oyle oldu.. hatta son kontrolumde dikisyerime bakarken bir espri yapti hanging Dr ameliyat oldunuz cok bassrili gecmis dedi eee dedim drum kim.. azcik delimsek bir dr birazda esprili ama isinde iyi bir dr ki 5 semen bitti cok sukur kolitim var cok kabiz olurum ayni sekildede ishal bunlar sebebi zaten by rahatsizligin... Cok sukur hicbiseyim yok zerre kadar sanki hic ameliyat olmamisim gibi...
tamam ben cesaretimi toplayıp gidiyim sana haber verırım burdan( ewt spastık kolon stresten olıyormus..ve fissur yaaprmıs (
bu sene eylülden beri bu meretle baş etmeye çalıştım..ilaçlar,haplar,kuru kayısılar,patlıcan sapları,dere otları.. ve 3 ayrı dr ile görüşme.. bende kronik fissür varmış.. ama tüp bebek tedavisi göreceğim için dr. lar bebişimi doğurup gelmemi ve ameliyat olmamı önerdi.. ve şimdi şükür ki hamileyim..bebişimi çok zor buldum.. tam hamileliğimin tadını çıkaracağım derken hamileliğimin başından beri devam ediyorum bu mereti çekmeye.. bazen dyanamıyorum.. artık sadece kabız olduğumda felan değil.. hiç bir şey yokken bile ağrısı tutuyor.. tek dileğim hemoroide çevirmemesi... bebişimi sağlıcakla doğurup,annelğin tadını çıkarmak istiyoum..insallah hafifler..sonrada amliyatsa ameliyat ne yapalım.. Rabbim şifa versin hepimize...
selam canım sanırım benım çatlagım iyileti ..fakar şimdide hemoroid cıktı..çatlak hemoroide mi cevırıyorbu sene eylülden beri bu meretle baş etmeye çalıştım..ilaçlar,haplar,kuru kayısılar,patlıcan sapları,dere otları.. Ve 3 ayrı dr ile görüşme.. Bende kronik fissür varmış.. Ama tüp bebek tedavisi göreceğim için dr. Lar bebişimi doğurup gelmemi ve ameliyat olmamı önerdi.. Ve şimdi şükür ki hamileyim..bebişimi çok zor buldum.. Tam hamileliğimin tadını çıkaracağım derken hamileliğimin başından beri devam ediyorum bu mereti çekmeye.. Bazen dyanamıyorum.. Artık sadece kabız olduğumda felan değil.. Hiç bir şey yokken bile ağrısı tutuyor.. Tek dileğim hemoroide çevirmemesi... Bebişimi sağlıcakla doğurup,annelğin tadını çıkarmak istiyoum..insallah hafifler..sonrada amliyatsa ameliyat ne yapalım.. Rabbim şifa versin hepimize...
evet malesef yapıyor.. Sürekli kabızda ishalde iyi değil normal olması lazım bizim sorun malesef ara ara kabız arada ishal durumları ... çok geçmiş olsun inşallh benim gibi sorunsuz atlatırsın .
cnm kasınma oluyormuuuuuuuuuuu bende kabızlık cok oluyor bazen kanıo halıyle ama bende bazen kasıntı oluyor
arkadaslar bende catlak var kucuk kucukte fazla cıddı olmayan hemoroıdler varmıs aynayla kendımı ınceledıgımde catlagı goruyorum doktor derın oldugunu soledı amelıyat olmam gerektıgını falan ıste yalnız ben korkuyorum bundan sureklı sıcak suya otursam ve bana onerecegınız kremlerı kullansam kesın cozumu yokmu bunu ben bırde cocuk planlamak ıstıyoerum bu yzden sureklı ertelıyorum bana yol gosterın lıutfen
doktordan korkmayin ilerlememesi adina muayene olmaktan kimse cekinmesin.evet igrenc muayene sekli ama saglgmz icin.. ameliyatdan kasit da aslnda amelyat bile degl.. narkoz ile sdc 5dakikalik lazer operasyon.. ve yuruyerek hastaneden cikilmasyla son buluyor. sizin daha ilk asama belki gerek bile yoktur.ama korkmasin kmse.ilerlemesi daha korkunc.benim de kabızlık sebebiyle çatlak oluşmuştu sanırım, yani internetten araştırdığım kadarıyla öyle. doktora gitmeye korktum. düzenli olarak meyve sebze yiyip bol su içtim, dışkılama sırasındaki acı kaybolsu neredeyse ama şimdi de o bölgede hafif bi şişlik var, su toplamış gibi.. doktora gideceğim ama korkuyorum. ameliyat gerekir mi acaba??
doktordan korkmayin ilerlememesi adina muayene olmaktan kimse cekinmesin.evet igrenc muayene sekli ama saglgmz icin.. ameliyatdan kasit da aslnda amelyat bile degl.. narkoz ile sdc 5dakikalik lazer operasyon.. ve yuruyerek hastaneden cikilmasyla son buluyor. sizin daha ilk asama belki gerek bile yoktur.ama korkmasin kmse.ilerlemesi daha korkunc.
arkadaşlar merhaba uzun süredir kabızlık problemi yaşıyorum dışkılama sırasında da anüste çatlak oluştu artık dışkılamam normale dönse bile her seferinde çatlak yeniden kanamaya devam ediyor. çok korkuyorum hemeroide döneceğinden doktora gittim ama bir sonuç alamadım sizin kullandığın ilaçlar yada bitkisel bişeler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim ...mafoldumben
ha bu arada annem bi 10 yıl önce ameliyat oldu hemoraidten ve kasını kesmiş salak doktor . gevşeyen kası kesmiş yani iyice kapandı kalemin kadar kaldı anüsü. neler çekti annecim . üstüne bir çok operasyon geçirdi genişlemesi için. aman aman bıçak altına yatmadan önce 5 kez düşünün araştırın iyi doktor seçin .ben de çok acı çektim bu dertten ama ameliyatı hiç düşünmedim.. iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?