neler yaptım bi türlü geçmedi sonunda dün gece dayanamadım aldım elime aynayı kendi kendimi kontrol ettim sanırım hemoroid memesi die tabir edilen şeyden vardı çatlak gözükmüo artık hafta içi doktora gidecem tekrardan mafoldumben
neler yaptım bi türlü geçmedi sonunda dün gece dayanamadım aldım elime aynayı kendi kendimi kontrol ettim sanırım hemoroid memesi die tabir edilen şeyden vardı çatlak gözükmüo artık hafta içi doktora gidecem tekrardan mafoldumben
çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm iyileşdinmikızlar malesef aynı sorunu bende yıllarca çektim...çocukluğumdan beri haftada yada 10 günde bir wc ye çıkardım kabızdım ara ara kanama olurdu ama geçerdi...en son bundan 2 yıl önce ramazanda 10 gün oruç tuttum ve hiç wc ye gitmedim karnım şişip patlayacak hale geldi oturamıyordum bir sürü müshil ilacı denedim ama fayda etmedi üstteki yerleri yumuşatıyor ama altta taşlaşan yere etki edemiyordu ilacın etkisi ile yukarıdan baskı oluyordu çişimi bile yapamaz hale geldim acı dayanılmazdı o kadar çekindiğim halde apar topar acile götürdü annem ağlayarak bağıra bağıra muayene oldum dr bi ilaç sürdü ve eve gidip sıcak suya oturmamı söyledi saatlerce oturdum ne ilaç ne sıcak su etki etmedi sonra tekrar acile çünkü yürüyemiyordum patlayacak hale gelmiştim doktor ameliyat yada başka bi yolu var dedi anüse iğne vurdular 2-3 tane ve doktor içimdeki taşlaşmış dışkıyı parmağıyla ezdi nasıl ağladığımı bağırdığımı siz tahmin edersiniz..sonrasında lavma yapıldı..sonunda rahatladım ve şükrettim allahıma kimselere yaşatmasın...bunları anlatmamın sebebi lütfen ihmal etmeyin kabızlık deyip geçmeyin çok ciddi sorunlar doğurabiliyor ileriki zamanlarda...doktor bana hayatım boyunca ekmek yemememi önerdi kepek ekmeği bile yasak...çünkü benim gibilerin bağırsakları malesef tembel oluyor yıllarca aynı tempoda kaldığından kronikleşiyormuş...2 yıldır farketmeden yine kabızlık yaşıyorum ama hiç çıkarmaya uğraşmıyorum ilaç kullanıyorum ve sıcak suda oturuyorum...yalnız şu anki problemim 2 aydır devam ediyor ishal gibi ama tam ishal deil tam dışkının çıktığı kısımda kaşıntı ve yanma oluyor ilaç aldım ama 1 defa kullandım...ishal olup kaşıntı ve yanma hisseden varmı ?
arkadaşlar aynı dertden bende de var ve ne yazıkki doktora gitmeye çekiniyorum ve muayne esnasında acımasından korkuyorum sanırım bende fisül denilen şey var nohut kadar bişey ve okadar canım acıyorki anlatamam kanamalarım oluyor,kabız oldugumdan dolayı cok acı çekiyorum evliyim, pskolojim tamamen bozulmuş durumda doktora gitmiorum iyileşemiyorum denemediğim kullanmadıgım krem kalmadı çok sinir bozucu birşey wc gitmeye korkuyorum artık doktordan randevu aldım ve korkumdan iptal ettim resmen pskolojim bozuldu sabahları aç karnına incir kayısı kurusu, ılık su içiyorum dışkılamada rahatlatma oluyor ama wc deyken cok acı duyuyorum Doktora gidince kesin ameliyat demesinden korkuyorum korkuyorum korkuyorum korkuyorummmm
bende anal fissür ve hemoroid oldum 5 sene önce doğum donrası çok zor bişey allah düşmanımın başına vermesin.. bi doktora gittim hemen ameliyat dedi hemoroidden benim gözüm korktu tabi biraz araştırdım ettim dayanılcak gibi değildi.. sonuçta hemoroidin ve anal fissürün ameliyatsız iğne ile skleroterapi deniyo adına ayakta bile tedavi edileniliyo öyle bi yöntemi öğrendim .. gitim doktora ve evet o şekilde tedavi edebiliriz dedi çok şükür 5 sene geçti hiç bi sorun yaşamadım... hemoroidi ve anal fissürü olanlara şiddetle tavsiye ediyorum bu yöntemi araştırın öyle hemen bıçak altına yatmayın ...
selam hangi doktorda yaptırdın ısmıını yazarmısn hemen gıtcem benbende anal fissür ve hemoroid oldum 5 sene önce doğum donrası çok zor bişey allah düşmanımın başına vermesin.. bi doktora gittim hemen ameliyat dedi hemoroidden benim gözüm korktu tabi biraz araştırdım ettim dayanılcak gibi değildi.. sonuçta hemoroidin ve anal fissürün ameliyatsız iğne ile skleroterapi deniyo adına ayakta bile tedavi edileniliyo öyle bi yöntemi öğrendim .. gitim doktora ve evet o şekilde tedavi edebiliriz dedi çok şükür 5 sene geçti hiç bi sorun yaşamadım... hemoroidi ve anal fissürü olanlara şiddetle tavsiye ediyorum bu yöntemi araştırın öyle hemen bıçak altına yatmayın ...
SELAM KİME AMELİYAT OLDUNUZ..burcuyil24@hotmail.com maıl atabılrımsınızaynı sorun bende de vardı.. kilo kaybına bile neden olmuştu bende.. sabahlara kadar ağrısından uyuyamazdım... ilaçlar falan hiç fayda etmedi. 2 kes operasyon geçiridm ve şuan 3 yıldır herşey normal kabız olsam bile hiç sorun yok.. inşallah tez zmanda kurtulursun..
SELAM CANIM NASILSIIN..HANGI DR A YAPTIRDIN..BENIM 33 GUNDUR GECMEDI..burcuyil24@hotmail.com..burayda yazabılrısnbende anal fissür ve hemoroid oldum 5 sene önce doğum donrası çok zor bişey allah düşmanımın başına vermesin.. bi doktora gittim hemen ameliyat dedi hemoroidden benim gözüm korktu tabi biraz araştırdım ettim dayanılcak gibi değildi.. sonuçta hemoroidin ve anal fissürün ameliyatsız iğne ile skleroterapi deniyo adına ayakta bile tedavi edileniliyo öyle bi yöntemi öğrendim .. gitim doktora ve evet o şekilde tedavi edebiliriz dedi çok şükür 5 sene geçti hiç bi sorun yaşamadım... hemoroidi ve anal fissürü olanlara şiddetle tavsiye ediyorum bu yöntemi araştırın öyle hemen bıçak altına yatmayın ...
SELAM CANIM NASILSIIN..HANGI DR A YAPTIRDIN..BENIM 33 GUNDUR GECMEDI..burcuyil24@hotmail.com..burayda yazabılrısn
her yerde bu yöntem yapılabiliyor mu.. ben daha ilaç aşamasındayım.. insallah geçer ya... operasyonsuz,ameliyatsız.. birde zamanım yok benim mayısta tüp bebek tedavisine başlayacağım...offf... yaaaa... çookk üzgünüm çoookkkk..... acısını felan geçtim.. bebişlerim bana tutunursa hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum..acıyla gün saymak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?