- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Kitap verilmiyorsa nasıl ders çalışıliyor.Aöf okumuyorum ama kitapları verilmiyor arkadaşımdan dolayı biliyorum, yılda 4 kere sınavı oluyor ilk dönem vize/final ,ikinci dönem vize /final şeklinde.
kitaplar verilmiyor artık aöf sayfasından konu anlatımı test vs var . ilk dönem 2 ikinci dönem 2 sınav şeklinde oluyorMerhaba bbenbu sene üniversite yi açıktan okumayı düşünüyordum ama dün bir yakinimiz ders kitaplarının verirmeyecegini online eğitim olacağını söyledi kafam karıştı biraz birde sınavlar yilda kac defa yapılıyor bilgisi olan var mı?
Merhaba,Merhaba bbenbu sene üniversite yi açıktan okumayı düşünüyordum ama dün bir yakinimiz ders kitaplarının verirmeyecegini online eğitim olacağını söyledi kafam karıştı biraz birde sınavlar yilda kac defa yapılıyor bilgisi olan var mı?
E kampüs uygulamasında ders çalışmak için her şey mevcut. Yılda toplam 4 sınav var.Merhaba bbenbu sene üniversite yi açıktan okumayı düşünüyordum ama dün bir yakinimiz ders kitaplarının verirmeyecegini online eğitim olacağını söyledi kafam karıştı biraz birde sınavlar yilda kac defa yapılıyor bilgisi olan var mı?
Aöf ün kendi uygulaması var telefon tablet vs ye yükleyebiliyorsun ve kitaplar onun içinde bulunuyor zaten. sınavlara gelince yılda 2 dönem var bahar ve güz dönemi her dönemde her dersten 2 sınav oluyorsun önce vize sonra final sınavları genelde sınavlar 2 gün yapılıyordu cumartesi bölüm dersleri pazar günü de İngilizce sınavı oluyordu ama pandemi sürecinde sınavlar evde yapıldı ve sana sınav için 5 6 gün zaman veriliyor sınavını olmak istedigin dersi sistemden seçiyorsun ve tek tek istedigin gün istedigin dersin sınavını olabiliyorsun. Ben aöf çocuk gelişimi okuyorum zamandan kazanmak için bir dönem erken bitirmek istedigimden şuan yaz okulundan faydalanıyorum bak dersler uygulamada bu şekilde bulunuyor kitaplar canlı dersler vs hepsi içinde varMerhaba bbenbu sene üniversite yi açıktan okumayı düşünüyordum ama dün bir yakinimiz ders kitaplarının verirmeyecegini online eğitim olacağını söyledi kafam karıştı biraz birde sınavlar yilda kac defa yapılıyor bilgisi olan var mı?
Bende çocuk gelisimi veya aşcilik düşünüyorum çocuk Gelişimi nasıl sizceAöf ün kendi uygulaması var telefon tablet vs ye yükleyebiliyorsun ve kitaplar onun içinde bulunuyor zaten. sınavlara gelince yılda 2 dönem var bahar ve güz dönemi her dönemde her dersten 2 sınav oluyorsun önce vize sonra final sınavları genelde sınavlar 2 gün yapılıyordu cumartesi bölüm dersleri pazar günü de İngilizce sınavı oluyordu ama pandemi sürecinde sınavlar evde yapıldı ve sana sınav için 5 6 gün zaman veriliyor sınavını olmak istedigin dersi sistemden seçiyorsun ve tek tek istedigin gün istedigin dersin sınavını olabiliyorsun. Ben aöf çocuk gelişimi okuyorum zamandan kazanmak için bir dönem erken bitirmek istedigimden şuan yaz okulundan faydalanıyorum bak dersler uygulamada bu şekilde bulunuyor kitaplar canlı dersler vs hepsi içinde var
AÖF online eğitim olacak ne demek anlayamadım, zaten her zaman online eğitimdi.Kitap verilmiyorsa nasıl ders çalışıliyor.
Eskiden veriliyordu
Yani bazı dersleri çok zor ama istedigin zaman yapıyorsun ben daha çok ilk sınavlara odaklanıyorum onlarda sorumlu oldugum ünite sayısı az oluyor ve o sınavdan yüksek aldıgımda diger sınavdan ortalama bir puan alsam yetiyor şuan yaz okulu sınavlarını da verince güz dönemine başlicam onun sınavları da Aralık ta yapılıyor onu da geçersem diplomamı alıyorum ben. Bölümü çok istiyordum çocuklarla aram çok iyi bide olurda çalışmaktan vazgeçersem hiç degilse okudugum bölüm normal hayatımda da fayda saglasın bana bebegim olacak onun gelişiminde de bilgili bir anne olmak istiyorum bütün bunların etkisi çok oldu bölümü seçmemde. Ablam da tarım okuyor benim ben çocuk gelişimi bitince aşçılıgı da düşündüm açıkcası onu da okuyacağım kısmetseBende çocuk gelisimi veya aşcilik düşünüyorum çocuk Gelişimi nasıl sizce
OnlineKitap verilmiyorsa nasıl ders çalışıliyor.
Eskiden veriliyordu
Anadolu üniversitesi online yapmıyordu okullarda yapıyordu sınavı yüz yüze.Anadolu üniversitesi kitap veriyordu kac dersiniz varsa ama artık onlarda kaldırdı.AÖF online eğitim olacak ne demek anlayamadım, zaten her zaman online eğitimdi.
Kitaplar pdf dokümanı olarak internetten veriliyor, yani basılı kitap yok, dijital kitap var.
Sınavlar her dönem için 2 tane, yani yılda 4 sınav. Ama dönemin ilk sınavları genelde online oluyordu sanırım, ikincileri şehrinizdeki sınav merkezlerinde.
Değişmediyse sistem,4 kez yapılır. Dönem başı bir vize ve bir final sınavı oluyorsunuzMerhaba bbenbu sene üniversite yi açıktan okumayı düşünüyordum ama dün bir yakinimiz ders kitaplarının verirmeyecegini online eğitim olacağını söyledi kafam karıştı biraz birde sınavlar yilda kac defa yapılıyor bilgisi olan var mı?
Evet calısabilirsiniz.Çocuk gelişimini bitirince özeldeki anaokulu ve kreşlerde çalışabiliyor musunuz? Ve sınavları da yine uzaktan mı oluyor?
Önceden üni sınavı gibi okullarda oluyordu coronadan önce de öyle miydi?Evet calısabilirsiniz.
Sınavları belli değil coronadan ötürü online oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?