Apartman aidati odenmezse mahkemeye verilir miď

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.812
548
31
Kızlar selam,
7 aydır apartman aidatını veremedik. toplamda 420 lira oldu borcumuz. Yönetici mahkemeye vereceğini , yada bu ay sonusonunda 8 aylık aidat olacağı için hepsini kapamamızı söyledi.
Şimdi biz bunun tamamını veremeyiz. parca parçayı da kabul etmiyor. apartmanda herkesherkeste onla aynı fikirde tabi.
mahkemeye verilir mi gerçekten.. verirse mahkeme masraflı ya eğer verirse mahkeme masrafı da mı bizim olur

Eğer apartman defteri gerçekten veriliyor. Ama yönetici uğraşmak istemezse vermeyebilirde. Taksite bölmekte hepsi insiyatife bağlı. Ama adam kafayı takmışsa verir birde üstüne masraf ödersiniz
uğraşır o zaman .. teşekkür ederim insiyatif dahilinde olduğu içinde bölmek istemiyor. yine aksayacak biliyor tabi

Verebilir. Mahkeme masrafını kaybeden taraf öder. Yanlış anlamazsanız.. neden ödeyemiyorsunuz? Ayda 60tl. Çalışmıyormusunuz? Ailenizden borç alın.

Evet verebilir ne yazık ki.

Evet verir ve masrafları Siz ödersiniz.

Bölmesi için konuşun , insafsizlik yapmasın.

Tamam ödemek zorundasınız Ancak olmamış işte, şimdide anlayışlı davransın biraz.

Tabi o boldugunu de odemezseniz bilemiyorum

Evet verir. Çünkü aidat karşılıgında makbuz kesiyor. Kenarınızda hıc para yoksa kenarınızda gozden cıkarabılecegınız bır ziynet falan varsa bence borcunuzu kapatın sonra rutine bağlanır zaten bir şekilde. Mahkeme masrafını avukat ucretını de tahsil ederler. Ayrıca bır apartman ıcın 60lıra cok degıl mı. Merdıven temızlıgı cop atımı falan dahıl mı peki? Ben dublex bahçeli sitede 150veriyorum bana biraz fazla geldi

Verir canım.
Avukat masrafları fekan çok fazlasını ödemek zorunda kalırsın
Babam 15 katlı 60 daireli bina da yönetici.
Bina giderinden kuruş çıkmadan avukata veriyor, ve avukat kendi parasıyla.birlikte alıyor. Mahkeme masrafı felan baya pahalıya malolur size.

Bir de hukukta apartman yönetmeliği farklı. Mahkemeye verildiğinde çok çabuk sonuçlanıyor.

Apartmanda görevli varsa, görevli maaşı sigortasi bina giderleri vs derken 60 hiçte fazla değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…