Apartman aidati odenmezse mahkemeye verilir miď

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde yokluk cektik ama aidatimizi elektrigimizi suyumuzu her zaman yatirdik yani borclardan arda kalanlarla gecinmeye calistik haftada uc gun makarna geri kalan gunler yogurt pilavda yedik
Bu sorumsuzluk gibi geliyor artik bana
giyinip suslenip surekli misafir agirlayip hafta sonu kebaplar yiyip bi dogazgazini, aidatini odemeyen tanidiklarim var mesela dillerinden parasizlik dusmez ama bide bizi fakir gorurler
1 ay odemezsin hadi 3 ay odemedin diyelim 6 ay sorumsuzluk artik

yani linclenmeyi bile göze alarak yapiyorum su yorumu. bu konu ve diger konusunu da okuyup birlestirince bana hic ama hic inandirici gelmiyo. acilarin cocugu tarzinda bir film gibi geliyo.tamamiyle sucsuz bir aile kötü komsular, kötü aileler, kötü is arkadaslari. cicek böcek lay lay lom diye sarki söyleyecek kivamda bi konu sahibi. yok ya olmuyor. uymuyor.

Hep sapık diyorlar valla tanıdığım çoğu kişi temizlik çay işinde çaşılıyor hiç duymadım
birine gittim kadınla konuştum evde erkek arkadaşı ile yaşıyormuş eşim demişti(beni medeni halleri elbette ilgilendirmez) kimse olmaz demişti ama ben temizliğe başladım adam duş almaya gitti. bornozuyla ortada dolanmaya kalktı. gerisini bilemezdim hemen evden bişe bile söylemeden öylece bırakıp kaçtım. arayıp noldu bile demedi kadın.

diğerin de de tanıdık vasıtasıyla gittim yaşlı amcaydı. adam bana evli misin dedi evet dedim ben karımı yıllar oldu kaybedeli erkekliğimi unuttum dedi cevap vermedim sonra paraya ihtiyacın varsa istediğin zaman gel evi temizle bana da iyi olur arkadaş arıyorum dedi ama niyeti belliydi oraya da bi daha gitmedim tabi

İş yerinde kötü muamele gördüğünüzü yazmıştınız, çok sinirlenmiştim. Şimdi de aklıma şu geldi, siz hediye için 200 tl toplanmak isteyen üyemisiniz? Yani maaş alamıyorum diyorsunuz, ama iş yerindekiler bebek hediyesi alıyor. Sadece siz mi maaş alamıyorsunuz yoksa? Ayrımcılık yapıldığı için aklıma bu geldi. Aidatın yarısını ödediğiniz iyi oldu, size takarlarsa çok daha masraflı olur, ödemeye çalışın. Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim size de. ben isteyene teyit ederim kendimi. adresimi verebilirim. yaptığınız sey çok acımasızca

yok herkeste sıkıntı var ama onların birikimi var ailelerinin durumları iyi biri hariç hepsi evli ve çoğu çok iyi yerlerde insanlar

yok herkeste sıkıntı var ama onların birikimi var ailelerinin durumları iyi biri hariç hepsi evli ve çoğu çok iyi yerlerde insanlar

O zaman gerçekten size iş yerinde kötü davranılıyor, aileden durumunuz iyi olmadığını bildikleri halde böyle yapmaları çok yanlış.

Senin o bahsettıgın zorlugu bnde yasadım keske bılıp bılmeden yorum yapmasanız. Bu kadının hıcmı aılesı akrabası yok. Borcu borcla kapatsalardı az bı sure drgıl 7 aydan bahsediyoruz. Koskoca 7 ay

teşekkür ederim size de. ben isteyene teyit ederim kendimi. adresimi verebilirim. yaptığınız sey çok acımasızca

bana ispat etmeye calismaniza gerek yok. ben inanmiyorum bu kadar net. sanki bir yerde kocam is yapti batirdi diye yazmistiniz. yanlismiyim?
aileler bu kadar kötü kv ogluna kiyiyor ama torununa bakiyor öyle mi?

Şu bankaların faiz batağına düştün mü çıkamıyorsun. 2 senedir neler çektik. Hala çekiyoruz. Allah kolaylık versin. Ben burada yalan söylediğinizi düşünmüyorum. İnş apartman yöneticisi icraya vermez uğraşmak istemez. Ayrıca hiç mi arkadaşı akrabası yok diyenlerde var. Yahu ben hamile halimle borç ödemeye çalışırken küflü ekmek yedim bebeğim de gelişim geriliği oldu herkes vah tüh deyip köşesine çekildi. Kendi ailem de dahil. Bazen olmayınca olmuyor. Ben evde ekmek alabilmek için 1 lira aradığım günleri bilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…