- Konu Sahibi kackaloribu
-
Hep sapık diyorlar valla tanıdığım çoğu kişi temizlik çay işinde çaşılıyor hiç duymadımonu denedim de iki tanesi ssapık çıktı eşim istemiyor açıkçası şimdi de o yüzden
birine gittim kadınla konuştum evde erkek arkadaşı ile yaşıyormuş eşim demişti(beni medeni halleri elbette ilgilendirmez) kimse olmaz demişti ama ben temizliğe başladım adam duş almaya gitti. bornozuyla ortada dolanmaya kalktı. gerisini bilemezdim hemen evden bişe bile söylemeden öylece bırakıp kaçtım. arayıp noldu bile demedi kadın.Hep sapık diyorlar valla tanıdığım çoğu kişi temizlik çay işinde çaşılıyor hiç duymadım
teşekkür ederim size de. ben isteyene teyit ederim kendimi. adresimi verebilirim. yaptığınız sey çok acımasızcayani linclenmeyi bile göze alarak yapiyorum su yorumu. bu konu ve diger konusunu da okuyup birlestirince bana hic ama hic inandirici gelmiyo. acilarin cocugu tarzinda bir film gibi geliyo.tamamiyle sucsuz bir aile kötü komsular, kötü aileler, kötü is arkadaslari. cicek böcek lay lay lom diye sarki söyleyecek kivamda bi konu sahibi. yok ya olmuyor. uymuyor.
yok herkeste sıkıntı var ama onların birikimi var ailelerinin durumları iyi biri hariç hepsi evli ve çoğu çok iyi yerlerde insanlarİş yerinde kötü muamele gördüğünüzü yazmıştınız, çok sinirlenmiştim. Şimdi de aklıma şu geldi, siz hediye için 200 tl toplanmak isteyen üyemisiniz? Yani maaş alamıyorum diyorsunuz, ama iş yerindekiler bebek hediyesi alıyor. Sadece siz mi maaş alamıyorsunuz yoksa?
yok herkeste sıkıntı var ama onların birikimi var ailelerinin durumları iyi biri hariç hepsi evli ve çoğu çok iyi yerlerde insanlar
beni anlamanıza sevindim teşekkür ederim. bi yalancı yorumu daha geldi diye düşündüm ama içime su serptiniz..O zaman gerçekten size iş yerinde kötü davranılıyor, aileden durumunuz iyi olmadığını bildikleri halde böyle yapmaları çok yanlış.
Senin o bahsettıgın zorlugu bnde yasadım keske bılıp bılmeden yorum yapmasanız. Bu kadının hıcmı aılesı akrabası yok. Borcu borcla kapatsalardı az bı sure drgıl 7 aydan bahsediyoruz. Koskoca 7 ayKeşke anlayış denen şey herkeste olsa. Siz haklı dediyseniz kesin haklılar. Kadın Fantazi olsun diye ödememiş icralık olmayı çok seviyormuş. Siz hiç zorda kalmadınız heralde. Kadın sıkıntılarını söylüyor zatan . Birini eleştirmek için onun ayakkabılarıyla aynı yoldan geçmek lazım. Biraz empati. Kırmak dökmek kolay tabi ama günah
teşekkür ederim size de. ben isteyene teyit ederim kendimi. adresimi verebilirim. yaptığınız sey çok acımasızca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?