- Konu Sahibi kackaloribu
-
yapmayın gozunuzu sevım nesı cok elektrık faturası bellı asansor vardır cop toplayan gorevlı var onun sıgortası da var maasıda var cevre duzenlenmesı de var bır otomat bozulur aptde bır katın ısıgı bozulur catıya bılmem ne olur cocuklar duvarları mahveder boyanması yada onarımı gerekır birsuru ıvır zıvır var masraf.maalesef 60 lira aidat bende çok buluyorum ama elden bise gelmiyor.merdiven temizliği çöp apartman çevresi işi dahil
kötü olmuş ama verebilir, sizin durumunuz zor evet ama normalde de bu aidat vs işlerini sırf kötü niyetinden sallayan çok olduğundan haklı olarak bunun da kanunları var.kaybeden tarafa yani size kalır her masraf da.ben maaş alamadım uzun süre kredi ve kredi kartimizi odeyemedik sonra bankayla icralık olduk derken aidatı da veremedik sonra da birikti daha da veremez olduk
resmen dolandırıcılık yaptıklarıarkadaşın konusu ama ben de bir soru sormak istiyorum. eşi ya da anne babası yönetici olan üyelerin bilgisi vardır. bizde de aidatı bir ben ödüyormuşum, diğerleri kankası olduğu için onlardan almıyor yönetici. geldi bir de yüzüme söyledi. denetçi, yönetim kurulu hiçbir şey yok, yani vardır belki ama bizi çağırmıyor toplantıya. ben de enayi gibi aidat ödemekten bıktım. üstüne bir de yönetim kuruluna çağırmadığı halde 10 bin tl civarında tadilat masrafı çıkarmışlar. bunları masrafsız şikayet edeceğim bir yer yok mu?
defterler her sene noter tarafından onaylanır ve defterı tutan bır malı musavırı vardır yanı apt defterı resmıdır orda denetcıler yonetıcıler gorevlerı yazılıdır uymayanlar cezalandırılırapartmanda kendime destekçi bulamıyorum. hepsi birbirinin tanıdığı o yüzden mahkemeye veremedim. bir de masrafından korktum. şöyle biri ihbar aldık, defterlere bakacağız diyemez mi? belediye olur maliye olur. belediyeler bakıyor deftere diye duydum ama yönetici olanlar daha iyi bilir.
bu arada mahkemeye vermek ıcın baska bırının destegıne ıhtıyacınız yok :)apartmanda kendime destekçi bulamıyorum. hepsi birbirinin tanıdığı o yüzden mahkemeye veremedim. bir de masrafından korktum. şöyle biri ihbar aldık, defterlere bakacağız diyemez mi? belediye olur maliye olur. belediyeler bakıyor deftere diye duydum ama yönetici olanlar daha iyi bilir.
satacak bisey kalmadı ne takı ne toka.. aman ne bilim işte. bi yol bulmaya çalışıcaz tabiYöneticiyle konuşun durum böyle diye. Size bir ay daha müddet tanısın. O sırada satabilecek bir şey varsa satın veya borç alın, ödeyin. Durum çok zor, benim eşimde işsiz ama ödemek zorunda olduğumuz bir tutar bu. Bizim yerimize yönetici ödüyor, onun suçu ne ki.
aylardır zaten durumumuz bu. oğlumu zor idare ediyorum mutfak vs anlamında. amin teşekkür ederimGerekirse bir ay peynir ekmek yiyin borcunuzu ödeyin. Allah kolaylık versin size.
aylardır zaten durumumuz bu. oğlumu zor idare ediyorum mutfak vs anlamında. amin teşekkür ederim
teşekkür ederim ❤Çocuk olduğunu düşünmemiştimEn kısa zamanda feraha çıkın inşallah. Herkes bir dönem böyle zor zamanlardan geçiyor sonrası inşallah aydınlık günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?