Demirbaş giderlerinin hepsini ev sahibi karşılar ..Selam kizlar. Uzatmicam direkt konuya giricem. 4 katli bir apartmanin 2. Katinda yani giris katta kiraciyiz. Yakın zamanda dış cephe yapildi mantolama boya vs. Ev sahibi odedi. Simdi apartmanin ici boyanacakmis ve bizim evin kapisinin onune kadar fayans dosenecekmis. Ev sahibimiz kiracidan alin demis. Tutar daire basina 250 tl. Internetten biraz arastirdim apartman ic boyası vs kat malikine aittir denmis ama yasal maddeyi bulamadim. Eger bana ait degilse bu parayi odemek istemiyorum sonucta parayı kolay kazanmiyoruz.. ozellikle avukat arkadaşların ya da konu hakkinda tecrubesi olan arkadaslar yazabilirse cok sevinirim.
Mebla kucuk diye verdıgınız için bunuda sıze yuklıyorlar kabul etmeyın.insanları kandırmaya calısıyorlarya sinir oluyorum.boylelerıne evı kırıp doken kıracı lazım.Kizlar ben de oyle oldugunu dusunuyorum tabii ki ama ev sahibimiz en ufak seyi uzerimize yıkmaya calisan biri oldugu icin kesin bilgim olsun diye soruyorum. Daha once de apartman zilleri degismisti onda da kiraci versin demisti ama meblag dusuk oldugu icin tartismaya değmez diye vermistik. Ama bu 250 lira az degil yani sonucta
Kizlar ben de oyle oldugunu dusunuyorum tabii ki ama ev sahibimiz en ufak seyi uzerimize yıkmaya calisan biri oldugu icin kesin bilgim olsun diye soruyorum. Daha once de apartman zilleri degismisti onda da kiraci versin demisti ama meblag dusuk oldugu icin tartismaya değmez diye vermistik. Ama bu 250 lira az degil yani sonucta
Kesin ve net .Evsahibine düşer. Evsahibiyim kiracım var.Bu tür şey olsa kiradan düşürtüyoruz
yok öyle dava.HZamanı geldiğinde nasıl ki kirayı bekliyorsa yasal yükümlülüklerini de yerine getiecek. Hem onun maliyede kaydı var mı?Aylık kaç TL kira geliri var kaç dairesi var?Biliyor musunuzBizim ev sahibi cok isguzar iste. Neyi odetirsem kardir diye dusunuyor herhalde
sakın vermeSelam kizlar. Uzatmicam direkt konuya giricem. 4 katli bir apartmanin 2. Katinda yani giris katta kiraciyiz. Yakın zamanda dış cephe yapildi mantolama boya vs. Ev sahibi odedi. Simdi apartmanin ici boyanacakmis ve bizim evin kapisinin onune kadar fayans dosenecekmis. Ev sahibimiz kiracidan alin demis. Tutar daire basina 250 tl. Internetten biraz arastirdim apartman ic boyası vs kat malikine aittir denmis ama yasal maddeyi bulamadim. Eger bana ait degilse bu parayi odemek istemiyorum sonucta parayı kolay kazanmiyoruz.. ozellikle avukat arkadaşların ya da konu hakkinda tecrubesi olan arkadaslar yazabilirse cok sevinirim.
yok öyle dava.HZamanı geldiğinde nasıl ki kirayı bekliyorsa yasal yükümlülüklerini de yerine getiecnosunaHem onun maliyede kaydı var mı?Aylık kaç TL kira geliri var kaç dairesi var?Biliyor musunuz
Zaten vergiden falan kacan birisi. Biz ogrencilik zamanindan kalma burada oturuyoruz. O zamandan beri elden veriyorduk kirayi. Bu ay itibariyle hesap nosuna yatiricam kira ismi altinda. Hem ugrasamiyorum hem boyle isguzarliklarini gordukce ben de onu idare etmek istemiyorum artik. 850 tl kira veriyoruz seneye de en az 900 olucak[/QUOTE
çok dırlanırsa vergi kaçırdığını ima edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?