- 21 Aralık 2009
- 913
- 698
- 123
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Selam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim üst kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malum yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Doğumdan geldiğim gün yine böyle bangır bangır müzik sesi vardı rica ettik kapattılar ertesi gün hiç söylenmemiş gibi yine aynı bıktım usandım artık. Napıcağımızı şaşırdık eşimle. Yok mudur bi çözüm yolu bunun çocuğum her sese sıçrar oldu.
Polise şikayet et gelip uyarsınlar. Geliyorlar zaten.Selam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim üst kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malum yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Doğumdan geldiğim gün yine böyle bangır bangır müzik sesi vardı rica ettik kapattılar ertesi gün hiç söylenmemiş gibi yine aynı bıktım usandım artık. Napıcağımızı şaşırdık eşimle. Yok mudur bi çözüm yolu bunun çocuğum her sese sıçrar oldu.
Eşimin annesi var burda ama orası burdan beter canım oraya bikaç saatliğine bile gitsk o kadr yüksek sesle konuşuyorlar ki çocuk korkuyo hatta geçen gün kayınvalidem şocuğu sevicem diye bağıra çağıra konuşmuş bizimkide sesini çıkaramamış korkudan bende mama yapıyorum bi gittim kuzum içten içten ağlıyo gözyaşları süzülüyo onlar da gülüyolar bak nasıl ses çıkarıyo diye sinir oldum ben çocuğumu hiç öyle ağlatmamıştım basıl gözyaşları süzülüyo aldım kucağıma hemen kıyamam yarım saat içini çeke çeke durdu koynumda o kadar sinirlendim ki orası burdan beter anlıyacağınGaliba canımm... kalacağınız başka bir yer yok mu? Annenin, eşinin annesinin evi falan? Yakın bir akraba ya da?
Ben gurultu oldugu zaman duvara var gucumle vuruyordum. Özellikle kolonlara vuruyodum inliyordu duvar. Birde kalorifer peteklerine. Biraz olsun susuyorlardi. Sonra onlar da karsilik vermeye basladi. Karsilikli vurduruyoduk:)) baska cozumu yok laftan anlamiyorlar cunkuSelam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim üst kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malum yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Ah canım denemedim mi sanıyosun zaten biraz mutaasıp bi kesim bırası üst kattaki yaşlı teyzenşn sohbetleri dilan oluyo inan yalvardım birazcık Allah korkusu varsa yapma diye her pisliği atardı yukardan en sonunda 8 aylık hamileydim diğer mesajımdada bahsettim cinnet geçirdim aprtmana bir çıktım kendimi hiç öyle görmemiştim ağzıma geleni saydım bütün apartman toplandı. Zabıtayı çağırdı eşim o gündem sonra attığı pislikler halı silkelemeler bitti bu seferde her allahın günü gece gündüz demeden kanepe koltuk çekerek yaptığı temizliğin gürültüsüyle alıyor sanırım intikamını böyle insanlar işte. Ha bangır bangır müzik açanları saymıyorum bile çünkü cuma saatinde de yapıyorlar Hayret ediyorum.Kapılarına bunun kul hakkı olduğunu yazıp bırak mahşerde yakalarına yapışacağını söyleşaka şaka :)
Konuyla alakal hadisi şerif yaz,rahatsızlığını güzelce ifade et kağıt bırak belki kalplerine dokununur vazgeçerler.
Aynen işte aynen öyle canım merdiven çıkarken özellikle vuruyorlar topuklarını yere sanki hele birde kapı çarpışları var birgün apartman tepemiZe yıkılacak. Eşime söylüyorum işyerinde yazı yaz yazııdan çıkar geçerken panoya as diye unutuyo o da çocuk olmasa ben kendim uazıp inip asıcam ama inemiyorum.o da çözüm olamayabilir
zira gittiğimniz tyerin de farkı omayabilir
bizim de vardı öyle bir binamız
birz da bebek küçük olunca insan hassas oluyor
burada çok anlattım hatta
üst katımızda yunana mitolojisidne altı at üstü insan olan yaratıklar oturuyor diye
akşam 10 da oğlum uyuyacak
odası apartmanın merdiveni tarafında
biz tam oturuyoruz uyumak için bu arada bebek işte sizinki kadar ya da 6-7 aylık
üst kattakiler eve geliyor ama apartmanın içinde bir sürü yukarı çıkıyor
ayakta topuklu ayakkabı ama bir kadın bu kadar ses nasıl yapar!!!!!
neyse kapıyı açıp içeri girdiler; hani amerikan filmlerinde bir çanak vardır da anahtarı fırlatırlar ya ha işte bir de ondan var herhalde evde
anahtarı fırlatma sesi
karı koca birer tuvalete gidiyorlar sonra müthiş bir de su vs sesi
sonra da evde koşturmaca; kocalamaca ile giyiniyorlar galiba :)
bebek küçük olunca ve uyutacağım diye insan gerilince her ayrıntıyı duyuyor
bir de ev asansörlü olmayınca apartman içi gürültü çok fazla
bu arada toplam 9 daire idik; biz orta katta oturuyorduk; üç kat her katta 3 daire kimse kimseyi görmüyor; sessiz sakin, herkes sabah gider akşam gelir bir bina
dışarıdan bakana çoook huzurlu görünüyordu
Şuan öyle yapıyorum daha rahat dalıyo uykuya canım battaniyenin altına sokuyorum ellerini tutup öyle uyutuyorum uyumada problem yok. Ama bi kapı çarpma sesi geliyo veya yukardan bi tangırtı sıçrıyo uyanıyo ağlamaya başlıyorHavalar soğuk artık mumkunse eski usul değil ama biraz daha az sıkı, kollarını hareket ettiremeyecegi, bacaklari serbest birakan Kundak yaparak uyutun.
Şikayetinize çözüm değil ama belki bebeğin uykusu rahatlar.Evcilkaktus19
Ne güzel olurdu ya:)Büyükler için kulak tıkacı var ya, bebekler için kulaklara takılan bir şey yok mu acaba bunu merak ettim konuyu okuyunca
Canım şikayet edince gelip uyarıyorlar ama sadece uyarıyorlar işte ceza kesilmesi için kanıt lazımmış nasıl kanıtlıcam ki halı silkeleme filan olsa hadi videoya alınır ama ses nasıl olacak kiPolise sikayet ise yaramiyor mu? Biz su an baska bir eve tasindik ama eski evimiz cok gurultuluydu. Ben yurtdisindayim. Ust kattaki kadinin alkol problemi vardi ve nerdeyse her gece kafayi bulup muzigi de sonuna kadar acip bagirirdi. Burda haftasonu bile olsa 11'den sonra gurultu yapmak felan kesinlikle yasak. Hadi cocuk sesi olsa onu anlariz. Ki cocuklu komsumuzda vardi, cocugu hic susmazdi ama kadin ne yapsin? Fakat yukardaki kadin bambaska bir olaydi. Topuklularla tak tak dolanip dururdu. Ben her seferinde polisi aradim. Oglu ne yapim annem iciyor diyordu dedim o zaman klinige yatsin. Poliste 3 4 sefer gelip gitti ben aramalara devam edince kadina simdi bir daha sikayet gelirse sizi buroya gotururuz hakkinizda yasal islem baslatiriz sicilinize isler dediler. Ondan sonra sanirim ciddiyeti anladilar sulalecek, ses felan kesildi.
Keske tr de de boyle bir imkan olsa. En dayanamadigim sey gurultu. Maalesef insanlar cok dusuncesiz.
ayni şeyleri yaşadım ama çözümü yok malesef ama sen yine sanslisin benim üst katındaki butun dairelerde kuveytli kalabalık aileler yaşıyor oyle böyle gürültü degil anlicaginiz. kizim on aylik oldu cok sukur kendinizi yipratmayin malesef onlardan her yerde varSelam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim üst kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malum yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Aynen işte aynen öyle canım merdiven çıkarken özellikle vuruyorlar topuklarını yere sanki hele birde kapı çarpışları var birgün apartman tepemiZe yıkılacak. Eşime söylüyorum işyerinde yazı yaz yazııdan çıkar geçerken panoya as diye unutuyo o da çocuk olmasa ben kendim uazıp inip asıcam ama inemiyorum.
Zabıta yi arayın yine yüksek sesle müzik için.Ne güzel olurdu ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?