Apartman değil ahırda yaşıyorum sinirimden ağlıyorum artık :((

Bende size benzer bi durum yaşadığım için o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Son sınıfım kpss hazırlanıyorum. Giriş kattayız sürekli apartman kapısı çarpmalar ( ki bilerek yapılıyo yavaşça da kapanabilir) uykudan uyanıyorum o derece. Üst kattaki memur sağolsun bangır bangır akşamın 10unda müzik açıyo. Apartman da aile apartmanı ama kimse gidip de kapısına bişey diyemiyor. Sizin daha hassas bi durumunuz var öncelikle bebeğiniz var anladığım kadarıyla insan gibi konusmussunuz olmamış gerekirse kapılarına not yazıp bırakın belki utanırlar... Yine de insanlar alışkanlıklarını değiştirmek istemiyorlar.. Yaza doğru yeni bi ev bakın düzelmezse.

Bebeğinizi müzikle veya tv sesiyle uyutmaya alıştırsanız. Belki sesleri garipsemezde uyanmaz. Anladığım kadarıyla komşularınızda iş yok.

Eger dùsùnceli insan olsa zaten bastan yapmaz. Gôrumcem ev aldi 1. Kat ve ùst komsusu tasindgi gùndn beri bùtùn pislikleri asagya atiyor. Afedersiniz sac killari bile atiyolar. Gôrumcem biktm artik diyor,kac kere sôylediler ama yok.Allah sabir versin canim cok zor.

Havalar soğuk artık mumkunse eski usul değil ama biraz daha az sıkı, kollarını hareket ettiremeyecegi, bacaklari serbest birakan Kundak yaparak uyutun.
Şikayetinize çözüm değil ama belki bebeğin uykusu rahatlar. Evcilkaktus19

Polise şikayet et gelip uyarsınlar. Geliyorlar zaten.

Galiba canımm... kalacağınız başka bir yer yok mu? Annenin, eşinin annesinin evi falan? Yakın bir akraba ya da?
Eşimin annesi var burda ama orası burdan beter canım oraya bikaç saatliğine bile gitsk o kadr yüksek sesle konuşuyorlar ki çocuk korkuyo hatta geçen gün kayınvalidem şocuğu sevicem diye bağıra çağıra konuşmuş bizimkide sesini çıkaramamış korkudan bende mama yapıyorum bi gittim kuzum içten içten ağlıyo gözyaşları süzülüyo onlar da gülüyolar bak nasıl ses çıkarıyo diye sinir oldum ben çocuğumu hiç öyle ağlatmamıştım basıl gözyaşları süzülüyo aldım kucağıma hemen kıyamam yarım saat içini çeke çeke durdu koynumda o kadar sinirlendim ki orası burdan beter anlıyacağın

Ben gurultu oldugu zaman duvara var gucumle vuruyordum. Özellikle kolonlara vuruyodum inliyordu duvar. Birde kalorifer peteklerine. Biraz olsun susuyorlardi. Sonra onlar da karsilik vermeye basladi. Karsilikli vurduruyoduk:)) baska cozumu yok laftan anlamiyorlar cunku

Büyükler için kulak tıkacı var ya, bebekler için kulaklara takılan bir şey yok mu acaba bunu merak ettim konuyu okuyunca

Polise sikayet ise yaramiyor mu? Biz su an baska bir eve tasindik ama eski evimiz cok gurultuluydu. Ben yurtdisindayim. Ust kattaki kadinin alkol problemi vardi ve nerdeyse her gece kafayi bulup muzigi de sonuna kadar acip bagirirdi. Burda haftasonu bile olsa 11'den sonra gurultu yapmak felan kesinlikle yasak. Hadi cocuk sesi olsa onu anlariz. Ki cocuklu komsumuzda vardi, cocugu hic susmazdi ama kadin ne yapsin? Fakat yukardaki kadin bambaska bir olaydi. Topuklularla tak tak dolanip dururdu. Ben her seferinde polisi aradim. Oglu ne yapim annem iciyor diyordu dedim o zaman klinige yatsin. Poliste 3 4 sefer gelip gitti ben aramalara devam edince kadina simdi bir daha sikayet gelirse sizi buroya gotururuz hakkinizda yasal islem baslatiriz sicilinize isler dediler. Ondan sonra sanirim ciddiyeti anladilar sulalecek, ses felan kesildi.

Keske tr de de boyle bir imkan olsa. En dayanamadigim sey gurultu. Maalesef insanlar cok dusuncesiz.

Ah canım denemedim mi sanıyosun zaten biraz mutaasıp bi kesim bırası üst kattaki yaşlı teyzenşn sohbetleri dilan oluyo inan yalvardım birazcık Allah korkusu varsa yapma diye her pisliği atardı yukardan en sonunda 8 aylık hamileydim diğer mesajımdada bahsettim cinnet geçirdim aprtmana bir çıktım kendimi hiç öyle görmemiştim ağzıma geleni saydım bütün apartman toplandı. Zabıtayı çağırdı eşim o gündem sonra attığı pislikler halı silkelemeler bitti bu seferde her allahın günü gece gündüz demeden kanepe koltuk çekerek yaptığı temizliğin gürültüsüyle alıyor sanırım intikamını böyle insanlar işte. Ha bangır bangır müzik açanları saymıyorum bile çünkü cuma saatinde de yapıyorlar Hayret ediyorum.

Aynen işte aynen öyle canım merdiven çıkarken özellikle vuruyorlar topuklarını yere sanki hele birde kapı çarpışları var birgün apartman tepemiZe yıkılacak. Eşime söylüyorum işyerinde yazı yaz yazııdan çıkar geçerken panoya as diye unutuyo o da çocuk olmasa ben kendim uazıp inip asıcam ama inemiyorum.

Şuan öyle yapıyorum daha rahat dalıyo uykuya canım battaniyenin altına sokuyorum ellerini tutup öyle uyutuyorum uyumada problem yok. Ama bi kapı çarpma sesi geliyo veya yukardan bi tangırtı sıçrıyo uyanıyo ağlamaya başlıyor

Canım şikayet edince gelip uyarıyorlar ama sadece uyarıyorlar işte ceza kesilmesi için kanıt lazımmış nasıl kanıtlıcam ki halı silkeleme filan olsa hadi videoya alınır ama ses nasıl olacak ki

ayni şeyleri yaşadım ama çözümü yok malesef ama sen yine sanslisin benim üst katındaki butun dairelerde kuveytli kalabalık aileler yaşıyor oyle böyle gürültü degil anlicaginiz. kizim on aylik oldu cok sukur kendinizi yipratmayin malesef onlardan her yerde var(Bizim usttekilerin yaptıkları arasında en basit örneği gece saat üçte balyozla duvar yikiyorlardi )

haklısınız, o sesleri yaşadım biliyorum

ama şimdi bebek olmasa inip asacağım, şimdi inemiyorum cümleniz ile de fazla hassassınız gibi geldi

panoya yazı asmak için alırsın bebeği kucağına inersin

ya da eşin eve gelince bırakır inersin

bebek ile kendinizi de fazla kısıtlamayın

her saniyenizi ona vakfetmeyin zira bunalırsınız

her şeyin sorumlusu o gibi gelmeye başlar

Yok kaç kurtul anlattıkların nasıl tanıdık geldı anlatamam sankı bızm eskı eve tasınmıssın gıbı şoyle anlatıyım bızde 20 yıl oturdugumuz evden tasındık bın pısman olduk 7/24 bıse sılkelıyodu yerlerı sankı kazıyor gıbı supuruyodu kocası yonetıcıydı ben bıse yapamıyorum dıyodu çamaşır yıkar sılkeler asar toplarken sılkeler yastıktan tut coraba kadar baska bınalardan bakar gulerdı ınsanlar gece 1 de kendı evınızden kactıgımızı bılırım gurultusunden 1 ,5 senr zor dayandık kredı cekıp kactık eskı bınamıza ev küçük ama olsun huzur gıbısı yok üzülmenı ıstemem ama boyle ınsanlar laftan sıkayetten anlamazlar bıde sen suclu olursun bulaşma taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…