Apartman değil ahırda yaşıyorum sinirimden ağlıyorum artık :((

Hem ayıp hem hak Allah ıslah etsin ne diyelim ettiklerini bulurlar er geç.

bebeği bu şekilde sarıp uyutun sonra da açmayın, kundak kalça çıkığı için sakıncalı bacaklarını sarmazsanız bir zararı olmaz. ses duysa bile kollarını açıp sıçrayamaz, dolayısıyla uyanmaz. sadece uyurken değil uyku süresincede böyle kalsın.

Eklentiler

• miracle-blanket-kundak.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 58
Bildiğim kadarıyla gece yarısından sonra müzik vs dışardan duyulacak şekilde ses yaparlarsa polis gelip evdeki tüm bireylere Kabahatler kanununa göre ceza yazıyor. Ama kanunu okumaniz lazım apartmanın dışından mi duyulması gerekiyor sesin bilemiyorum. Böyle her gece şikayet etseniz 3-5 seferde sorun çözülür.

Allah sabir versin müstakil ev bu sebeple bir nebze iyi oluyor tabi yandaki ev sorunlu ise o da sıkıntı geçen otobüste eve dönüyorum iki ruh hastasi yaslari 26 civarında alt kattaki kisiye yaptigindan bahsediyor kadina gicigi varmis buyuzden kadin beyazlarini astigi gun once balkonu yikamis camasirlarin üstüne dogru kadin toplamis tekrar yikatip asmis bu seferde un dokmus birde bunu guzel birsey yapmis gibi anlatiyo dedim su mala bir iki laf edeyim sonra dedim yaptigini iyi birsey sanan bu ruh hastasinin dedigimden ne anlayacak zaten hastaneden dönüyorum yorgundum ama halen aklima geldikce sinirleniyorum boyleleri hepimizden uzak olsa ya da insanlik bunlarada ugrasa cok iyi olcak

Gece saat kaçtan sonra yapıyorlar bu gürültüleri? Gece 10-11 den sonra gayet şikayetçi olabilirsiniz hakkınız

Böyle insanlarla uğraşmak çok zor. Benim komşum da sürekli karısını dövüyordu psikolojim bozulmuştu şimdi taşındılar çok şükür. bebeğin kulağının içine sokmadan avuç ortası kadar pamuğu kulağının üstüne koyup bandana tak bence uyuturken

Bende vuruyorum elim acıyor hatta sinirle vıurunca bazende ses yukardan geldiğidr oklavayla tavana vuruyorum ama dediğin gibi bana mısın demiyorlar canım

Bende size benzer bi durum yaşadığım için o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Son sınıfım kpss hazırlanıyorum. Giriş kattayız sürekli apartman kapısı çarpmalar ( ki bilerek yapılıyo yavaşça da kapanabilir) uykudan uyanıyorum o derece. Üst kattaki memur sağolsun bangır bangır akşamın 10unda müzik açıyo. Apartman da aile apartmanı ama kimse gidip de kapısına bişey diyemiyor. Sizin daha hassas bi durumunuz var öncelikle bebeğiniz var anladığım kadarıyla insan gibi konusmussunuz olmamış gerekirse kapılarına not yazıp bırakın belki utanırlar... Yine de insanlar alışkanlıklarını değiştirmek istemiyorlar.. Yaza doğru yeni bi ev bakın düzelmezse.[/QUOTE]
yeni bi ev kaçınılmaz zaten canım o zamana kadar psikopata bağlamazsam tabi

Bebeğinizi müzikle veya tv sesiyle uyutmaya alıştırsanız. Belki sesleri garipsemezde uyanmaz. Anladığım kadarıyla komşularınızda iş yok.
Canım doğduğu günden beri yatak odasında tvmiz var hep açık tuttum sesini uyurken uyanıkken ama hiçbir işe yaramadı hala en ufak sese irkiliyo

Bu insanlıktan nasibini almayan insan müsvetteleri her yerde var sanırım. Ahırda yaşamaları lazım da işte neyse. bu ara bir tanesiyle de biz uğraşıyoruz. bebekleri var diyeha düzeldi ha düzelecek demedim bir şey ama yakındır patlamam.evde bağıra çağıra konuşmalar , yürümeleri desen sanki evde at koşuyor. Hani bebekleri var kendileri milletten rahatsız olcaklari yerde kendileri gürültü çıkarıyor her gün sayıyorm artık.birde kiraci oldukları için dua ediyorum sürekli taşınsalar biran önce diye. içimi dökmüş gibi oldum ama çok doluyum :) konuyu okuyunca yazmadan duramadim.bir çözüm bulursaniz aynisini uygularim bende:)

Evet canım gerçekten çok zor bu binada en alt kattaki bayanla görüştüm bi ara üst katındaki kadından şikayetçiydi o da epilaayon yaptıktan sonra tüylerini balkondan aşağı silkelemiş camlarımın önü balkonlarım hep tüy dedi hatta epilaayon aletinin başlığını düşürmüşte almaya inmiş bide yüzsüz gibi. Şok geçirdim duyunca ne insanlar var gerçwkten.

Millet manyak işin doğrusu bu.
Saygı filan kalmamış. Kendi evimizde özgürüz diye düşünüp tepiniyorlar.
Kiradaysanız taşının.
Ben evi satacak duruma grldim komşular yüzünden.
Tayin bekliyorum olmaz da burada kalırsam bu evi satıp en üst kat alacağım.

Ay canım benim seninki çok çok daha kötüymüş yazık küçük kuzuna da Allah bildiği gibi yapsın böylelerini

Canım apartmanın içi soğuk çıkarmaya korkuyorum ayrıca çok haklısınız sanırım biraz fazla hassasım. Eşim işgilenirken bile gözüm hep üzerinde yanlış bişey yapıp biyerini acıtıcak gibi geliyor. Eşimde zaten hep sevme kısmıyla ilgilenir biraz mızıklasa hemen kucağına tutuşturur bende meme yok ki diyo :) sanki sadece memeyle avutulacakmış gibi.
Birde iki işte çalışıyor şuan yok mesela evde ek il olarak taksicilik yapıyor çocuk genelde hep benim üzerimde canım. Ama şikayetçi değilim, arada biraz bunalıyorum tabi ama olsun annelik böyle bişey sanırım yarım saat uyusa özlüyorum :)

ama bu seni yıpratır

eşin fedakar iki iş zor haklısın ama bağ kurmak için ilgilenmeli

apartmanın içinde 3-5 dakikada bir şey olmaz mesela

çocukları fazla da korumamak lazım zira her an o stabil hayat yok

biraz da zor şartları görmeli alışmalılar

Taşınıcam tabiki taşınıcam canım ama kış günü 3 aylık bebekle taşınamsm ki yardım edecek kimsemiz de yok mecburen yazı beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…