- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Hem ayıp hem hak Allah ıslah etsin ne diyelim ettiklerini bulurlar er geç.Ah canım denemedim mi sanıyosun zaten biraz mutaasıp bi kesim bırası üst kattaki yaşlı teyzenşn sohbetleri dilan oluyo inan yalvardım birazcık Allah korkusu varsa yapma diye her pisliği atardı yukardan en sonunda 8 aylık hamileydim diğer mesajımdada bahsettim cinnet geçirdim aprtmana bir çıktım kendimi hiç öyle görmemiştim ağzıma geleni saydım bütün apartman toplandı. Zabıtayı çağırdı eşim o gündem sonra attığı pislikler halı silkelemeler bitti bu seferde her allahın günü gece gündüz demeden kanepe koltuk çekerek yaptığı temizliğin gürültüsüyle alıyor sanırım intikamını böyle insanlar işte. Ha bangır bangır müzik açanları saymıyorum bile çünkü cuma saatinde de yapıyorlar Hayret ediyorum.
bebeği bu şekilde sarıp uyutun sonra da açmayın, kundak kalça çıkığı için sakıncalı bacaklarını sarmazsanız bir zararı olmaz. ses duysa bile kollarını açıp sıçrayamaz, dolayısıyla uyanmaz. sadece uyurken değil uyku süresincede böyle kalsın.Şuan öyle yapıyorum daha rahat dalıyo uykuya canım battaniyenin altına sokuyorum ellerini tutup öyle uyutuyorum uyumada problem yok. Ama bi kapı çarpma sesi geliyo veya yukardan bi tangırtı sıçrıyo uyanıyo ağlamaya başlıyor
Selam kızlar sinirden çıldırmak üzereyim geçen yıl taşındım taşınmaz olaydım büyün hamileliğim üst kattaki ruh hastası teyze yüzünden zehir oldu en son üst kattan süpürgenin torbasını boşaltınca zabıtayı aradım çok şükür o bitti derken gürültüden bıktım usandım artık. 3 aylık bebeğim var zaten doğru düzgün uyumuyo ancak kıcakta ayakta ama gürültüden sürekli aıçrayarak uyanıyor. Nasıl insanlar anlamıyorum hepsi mi aynı olur. Zaten malum yeni binaların duvarları kağıt misali öksürsen duyuluyor. Üst katımdani kadının her allahın günü gecesi temizliği gürültüsünden mi başlayayım alt katımdaki ve yan tarafımdakilerin bangır bangır müzik seslerinden mi. Kiradayım ama kışın ortasında küçücük bebeğimle taşınamam. Laftan da anlamıyorlar. Napıcam bilmiyorum.
Doğumdan geldiğim gün yine böyle bangır bangır müzik sesi vardı rica ettik kapattılar ertesi gün hiç söylenmemiş gibi yine aynı bıktım usandım artık. Napıcağımızı şaşırdık eşimle. Yok mudur bi çözüm yolu bunun çocuğum her sese sıçrar oldu.
Bende vuruyorum elim acıyor hatta sinirle vıurunca bazende ses yukardan geldiğidr oklavayla tavana vuruyorum ama dediğin gibi bana mısın demiyorlar canımBen gurultu oldugu zaman duvara var gucumle vuruyordum. Özellikle kolonlara vuruyodum inliyordu duvar. Birde kalorifer peteklerine. Biraz olsun susuyorlardi. Sonra onlar da karsilik vermeye basladi. Karsilikli vurduruyoduk:)) baska cozumu yok laftan anlamiyorlar cunku
Canım doğduğu günden beri yatak odasında tvmiz var hep açık tuttum sesini uyurken uyanıkken ama hiçbir işe yaramadı hala en ufak sese irkiliyoBebeğinizi müzikle veya tv sesiyle uyutmaya alıştırsanız. Belki sesleri garipsemezde uyanmaz. Anladığım kadarıyla komşularınızda iş yok.
Evet canım gerçekten çok zor bu binada en alt kattaki bayanla görüştüm bi ara üst katındaki kadından şikayetçiydi o da epilaayon yaptıktan sonra tüylerini balkondan aşağı silkelemiş camlarımın önü balkonlarım hep tüy dedi hatta epilaayon aletinin başlığını düşürmüşte almaya inmiş bide yüzsüz gibi. Şok geçirdim duyunca ne insanlar var gerçwkten.Eger dùsùnceli insan olsa zaten bastan yapmaz. Gôrumcem ev aldi 1. Kat ve ùst komsusu tasindgi gùndn beri bùtùn pislikleri asagya atiyor. Afedersiniz sac killari bile atiyolar. Gôrumcem biktm artik diyor,kac kere sôylediler ama yok.Allah sabir versin canim cok zor.
Kendi gürültülerindrn beni duymazlar ki canım :)Sende onları rahatsız edici gürültü yapki anlasınlar
Amin canım inşallah.Allah sabır versin canım 2-3 aya hava hafiften düzelir sende bu cehennemden kurtulursun
Ay canım benim seninki çok çok daha kötüymüş yazık küçük kuzuna da Allah bildiği gibi yapsın böyleleriniayni şeyleri yaşadım ama çözümü yok malesef ama sen yine sanslisin benim üst katındaki butun dairelerde kuveytli kalabalık aileler yaşıyor oyle böyle gürültü degil anlicaginiz. kizim on aylik oldu cok sukur kendinizi yipratmayin malesef onlardan her yerde var(Bizim usttekilerin yaptıkları arasında en basit örneği gece saat üçte balyozla duvar yikiyorlardi )
Canım apartmanın içi soğuk çıkarmaya korkuyorum ayrıca çok haklısınız sanırım biraz fazla hassasım. Eşim işgilenirken bile gözüm hep üzerinde yanlış bişey yapıp biyerini acıtıcak gibi geliyor. Eşimde zaten hep sevme kısmıyla ilgilenir biraz mızıklasa hemen kucağına tutuşturur bende meme yok ki diyo :) sanki sadece memeyle avutulacakmış gibi.haklısınız, o sesleri yaşadım biliyorum
ama şimdi bebek olmasa inip asacağım, şimdi inemiyorum cümleniz ile de fazla hassassınız gibi geldi
panoya yazı asmak için alırsın bebeği kucağına inersin
ya da eşin eve gelince bırakır inersin
bebek ile kendinizi de fazla kısıtlamayın
her saniyenizi ona vakfetmeyin zira bunalırsınız
her şeyin sorumlusu o gibi gelmeye başlar
Canım apartmanın içi soğuk çıkarmaya korkuyorum ayrıca çok haklısınız sanırım biraz fazla hassasım. Eşim işgilenirken bile gözüm hep üzerinde yanlış bişey yapıp biyerini acıtıcak gibi geliyor. Eşimde zaten hep sevme kısmıyla ilgilenir biraz mızıklasa hemen kucağına tutuşturur bende meme yok ki diyo :) sanki sadece memeyle avutulacakmış gibi.
Birde iki işte çalışıyor şuan yok mesela evde ek il olarak taksicilik yapıyor çocuk genelde hep benim üzerimde canım. Ama şikayetçi değilim, arada biraz bunalıyorum tabi ama olsun annelik böyle bişey sanırım yarım saat uyusa özlüyorum :)
Taşınıcam tabiki taşınıcam canım ama kış günü 3 aylık bebekle taşınamsm ki yardım edecek kimsemiz de yok mecburen yazı beklicezYok kaç kurtul anlattıkların nasıl tanıdık geldı anlatamam sankı bızm eskı eve tasınmıssın gıbı şoyle anlatıyım bızde 20 yıl oturdugumuz evden tasındık bın pısman olduk 7/24 bıse sılkelıyodu yerlerı sankı kazıyor gıbı supuruyodu kocası yonetıcıydı ben bıse yapamıyorum dıyodu çamaşır yıkar sılkeler asar toplarken sılkeler yastıktan tut coraba kadar baska bınalardan bakar gulerdı ınsanlar gece 1 de kendı evınızden kactıgımızı bılırım gurultusunden 1 ,5 senr zor dayandık kredı cekıp kactık eskı bınamıza ev küçük ama olsun huzur gıbısı yok üzülmenı ıstemem ama boyle ınsanlar laftan sıkayetten anlamazlar bıde sen suclu olursun bulaşma taşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?