- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Kiradayız havalar birsz düzelsin taşınıcaz inşallah canım. Haklısın boşuna demiyorlar ev alma komşu al diyeMillet manyak işin doğrusu bu.
Saygı filan kalmamış. Kendi evimizde özgürüz diye düşünüp tepiniyorlar.
Kiradaysanız taşının.
Ben evi satacak duruma grldim komşular yüzünden.
Tayin bekliyorum olmaz da burada kalırsam bu evi satıp en üst kat alacağım.
Düşünmedim değil hani :)Aşşadan elektrik şartellerini indirdin
Taşınıcam tabiki taşınıcam canım ama kış günü 3 aylık bebekle taşınamsm ki yardım edecek kimsemiz de yok mecburen yazı beklicez
Benim çözümüm taşınmak kiradayım zaten ama sizin sanırım onların taşınmasını beklemekten başka çareniz yok. Yıldırma politikası uygulayın sizde gürültü yapın dicem ama kendi grültükerinden sizi duymazlar :)Bu insanlıktan nasibini almayan insan müsvetteleri her yerde var sanırım. Ahırda yaşamaları lazım da işte neyse. bu ara bir tanesiyle de biz uğraşıyoruz. bebekleri var diyeha düzeldi ha düzelecek demedim bir şey ama yakındır patlamam.evde bağıra çağıra konuşmalar , yürümeleri desen sanki evde at koşuyor. Hani bebekleri var kendileri milletten rahatsız olcaklari yerde kendileri gürültü çıkarıyor her gün sayıyorm artık.birde kiraci oldukları için dua ediyorum sürekli taşınsalar biran önce diye. içimi dökmüş gibi oldum ama çok doluyum :) konuyu okuyunca yazmadan duramadim.bir çözüm bulursaniz aynisini uygularim bende:)
Aa adre beni hatırladın mı konuşmuştuk bi ara tahlil sonuçlarımı değerlendirmiştik :) az kalmış doğumuna rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Eski bir arkadaşımı tesadüfen görmüş gibi oldum :)sana ıkı sey onerecegım
birincisi tasıncaksın ki bu mumkun degıl dıyosun
ikincisi kadıfe kumasla yada bı sekılde bebegının yattını odaya ses yalıtımı yapıcaksın
hatırladım tabı hatırlamam mıAa adre beni hatırladın mı konuşmuştuk bi ara tahlil sonuçlarımı değerlendirmiştik :) az kalmış doğumuna rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Eski bir arkadaşımı tesadüfen görmüş gibi oldum :)
Yalıtım iyi fikir ancak şuan ona ayırıcak bütcemiz yok canım doğumdu bebeğin ihtiyaçlarıydı var olan borcumuzun üstüne borç eklendi anlıycağın. Mecburen çekicem taşınana kadar gibi gözküyo.
Hiç kundaklamadım daha önce zaten canım haklısın bunu denicem belki de bu yüzden sıçrıyordu. Uyurkende zaten elleri hiç durmuyo sürekli oynattığı için dalamıyordu.bebeği bu şekilde sarıp uyutun sonra da açmayın, kundak kalça çıkığı için sakıncalı bacaklarını sarmazsanız bir zararı olmaz. ses duysa bile kollarını açıp sıçrayamaz, dolayısıyla uyanmaz. sadece uyurken değil uyku süresincede böyle kalsın.
Gece yarısından sonra müzik değilde kapı çarpmalar, merdivenden sürü geçer gibi inmeler oluyor canım ha bir de bi keresinde matkapla 1 saat duvar delmişlerdi kanıt lazım diyorlar zabıtalar. Nasıl kanıtlicam kiBildiğim kadarıyla gece yarısından sonra müzik vs dışardan duyulacak şekilde ses yaparlarsa polis gelip evdeki tüm bireylere Kabahatler kanununa göre ceza yazıyor. Ama kanunu okumaniz lazım apartmanın dışından mi duyulması gerekiyor sesin bilemiyorum. Böyle her gece şikayet etseniz 3-5 seferde sorun çözülür.
Allah ıslah etsin böyle ahlaksız insanlıktan nasibini almamışları. Ne insanlar var diyemicem insan değil bunları yapabilen benceAllah sabir versin müstakil ev bu sebeple bir nebze iyi oluyor tabi yandaki ev sorunlu ise o da sıkıntı geçen otobüste eve dönüyorum iki ruh hastasi yaslari 26 civarında alt kattaki kisiye yaptigindan bahsediyor kadina gicigi varmis buyuzden kadin beyazlarini astigi gun once balkonu yikamis camasirlarin üstüne dogru kadin toplamis tekrar yikatip asmis bu seferde un dokmus birde bunu guzel birsey yapmis gibi anlatiyo dedim su mala bir iki laf edeyim sonra dedim yaptigini iyi birsey sanan bu ruh hastasinin dedigimden ne anlayacak zaten hastaneden dönüyorum yorgundum ama halen aklima geldikce sinirleniyorum boyleleri hepimizden uzak olsa ya da insanlik bunlarada ugrasa cok iyi olcak
Haklısın bunu bende söylüyorum ama onuda anlayabiliyorum çalışmak zorunda bende çok istiyorum daha uzun vakit geçirebilmesini yavrum 1 aydır babasının sesini yelefonda duysa sevinip tepinmeye başlıyor. Eşim eve geldiğimde kızımın gözü sürekli onda kucağına aldığında öyle duruyo göğsünde özlüyor o da sanırım kıyamıyorum yavruma da ama iş sonuçta yapabileceğimiz bişey yok evde olduğu sürece ilgilenmeye çalışıyor eşim de.ama bu seni yıpratır
eşin fedakar iki iş zor haklısın ama bağ kurmak için ilgilenmeli
apartmanın içinde 3-5 dakikada bir şey olmaz mesela
çocukları fazla da korumamak lazım zira her an o stabil hayat yok
biraz da zor şartları görmeli alışmalılar
Amin canım benim çok sağol :)hatırladım tabı hatırlamam mı
bebısıne rabbım uzun omur versın bıze de az kaldı evet ınsallah sag salım alıcaz kucagımıza yanı mesela sunu onerebılırım yumurta kabugu varya onları boyayıp duvara yapıstıyolar 30lukların kabukları mesela tavana mınte etsenın renklı reklı göruntusu de hos oluyo aslında Eki Görüntüle 1715817 Eki Görüntüle 1715818
ayrıca yorgancıdan ınce bı sunger al yapıstır sesı baya emer sunger cırkın gorunur ama en basıtı mesela yatak odana yap yazın tasınırken soker cıkarırsın
Evet ikinci yol süpermiş aslında bebeğim gece ağlasa onlarda ondan rahatsız olur ama çok da ağlayam bi bebek değil ki iş başa düştü arada bi bende yaparım evde topuklu ayakkabıyla mı gezsem arada :) elimde oklav tavana da vura vura :)Arsız insanlara denk gelmişsiniz belli
Böylelerine milyon kez yapma etme desenizde yine aynısını yaparlar
Hangi birine sessiz olun müziği kısın diceksiniz ki
Önünüzde iki yol var
Ya bi yolunu bulup taşınıp gitceksiniz uğraşamam diyip en kısa yolu bulcaksınız
Yada onların yaptığı gürültünün zararın on katını sizde onlara yapıp çivi çiviyi çözer yoluna gitceksiniz
Biz ikinciyi yaptık çok ta memnun kaldıken etkili yol bu
rica ederım cnm bebıs kız mı erkek mı neAmin canım benim çok sağol :)
Evet bunu duymuştum biyerden haklısın eşime söyliyim de yapalım en azından yukarıdaki gürültüyü minimuma indirmiş oluruz çok sağol canım :)
Kızım var canım haftaya 3. Ayımız bitiyo inşallah :)rica ederım cnm bebıs kız mı erkek mı ne
oyy ne güzeldir oooo benım de kızım olcakkkkKızım var canım haftaya 3. Ayımız bitiyo inşallah :)
Neden olmasın bizim yan komşu müziğin sesini açıp dans ederdi koca kadın etsin elbet ama başkalarını rahatsız ederek değil uyardık laftan anlamadıEvet ikinci yol süpermiş aslında bebeğim gece ağlasa onlarda ondan rahatsız olur ama çok da ağlayam bi bebek değil ki iş başa düştü arada bi bende yaparım evde topuklu ayakkabıyla mı gezsem arada :) elimde oklav tavana da vura vura :)
Canım ne güzel inan doğduktan sonra başka bi boyuta geçiyor insan rabbime sükürler olsun böyle bir duyguyu bana yaşattığı için. Bu arada sen bana çok yardımcı olmuştum ben senden 5 ay kıdemli sayılırım :) aklına takılan sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım. Doğumdan spnra bebiş konusunda da insan ufak tefek şeylere çok takılıyor. Aklına ne geliyorsa sorabilirsin her zaman seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince.oyy ne güzeldir oooo benım de kızım olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?