Apartman değil ahırda yaşıyorum sinirimden ağlıyorum artık :((

Çok kötü ya burdads vardı öyle halı yıkamışlar binanın içine asmışlar. Sigara izmaritinden geçilmiyor merdivenler haftada 2 kez silindiği halde ve üst çaprazımdaki vileda kovası mı ne boşaltmış merdivenden kapımın önüne kadar sırılsıklamdı benzet şeyleri bende yaşıyorum yani anlayabiliyorum.

Aşağıdakılerın kapı calınca zıl falan hak getıre . Bizim kapı çaldı zannedıyoruz sen dusun artık gerısını :)) Ben bagırıyorum sız ınsan değilmisiniz falan oda dıyor allah belanızı versın bız baya edep falan aştık anlayacagın . Bir sure once garıp gelıyordu ama suan arsızlaştık sanırım . Ama bebek falan yok bızım bınada hıc hep yetıskın genelde onun cocukları harıc .

bence siz fazlaca hassassiniz. biraz rahat olun. cocuguda sesli ortamlarda uyutmaya alistirin. apartmanda yasiyorsaniz herkese gore ayak uyduracaksiniz. kimse size ozel muamele yapamaz. olmadi kendi evinizi alin rahat edersiniz.

bence siz fazlaca hassassiniz. biraz rahat olun. cocuguda sesli ortamlarda uyutmaya alistirin. apartmanda yasiyorsaniz herkese gore ayak uyduracaksiniz. kimse size ozel muamele yapamaz. olmadi kendi evinizi alin rahat edersiniz.
Bebeğim doğduğundan beri tvyi hep açık tuttum izlemesem de ki seste uyumaya alışsın diye canım. Ama ani seslerde kapıyı şiddetli çarpma gibi haliyle sıçrayıp ağlayarak uyanıyor. Daha öncede birçok apartman değiştirdim hayatımda böyle apartman görmedim inanın hiç abartmıyorum her allahın günü çekiç matkap sesleri, açılan müzik benim evimde çalıyor sanki hergün böyle yukardaki kadın hergün kanepe koltuk çekiyor ciddi şekilde gürültü var evimde. Ev alabilme gücümüz olsa alırdık zaten şimdiye kadar

Benim istediğim tabiki bana göre ayak uydurmaları değil sadece apartman yaşantısından bihaber müstakil evde oturur gibi davranmasınlar.

Inanmıyorum seninki de çok fenaymış ama. Hamile hamile iş yapmak çok kolay bir işmiş gibi. Bunların hepsi kul hakkı işte. Allah sorar ona da merak etme. Terbiyesiz. Nerde yetişmiş bilmem ki. Çok ayıp bir şey ya heleki hamile insana bunları yapmak. Çok sinir oluyorum böyle insanlara. Hayvan dersin ama bizim kedi bile biz uyurken oyuncaklarıyla oynamaz evde gürültü yapmaz, miyavlamaz. Ya bu insana ne demeli???

Onun yüxünden bütün hamileliğim sinir stres içinde geçti canım. Hakkımı helal ediyor muyum? Tabiki hayır zehir zıkkım olsun. Şuan beveğimi uyuttum kendim de uzandım o kadar çok gürültü geliyor ki anlatamam neyin gürültüsü bu bitmek bilmiyor anlamıyorum gerçekten.

Allah sabır versin canım. Benimki en azından gündüzleri işte oluyo o zaman rahat ediyorum ama işe de sabah 5:30da kalkıyo yarım saat gürültü yapıyo gidene kadar sonra akşam 4-5 e kadar rahat ediyorum. Seninki daha zor

Niye farkınds olamıyo bu insanlar anlamıyorum. Sadecd belirli saatler arasında dikkat ediceksin apartmanda başka birlerinin yaşadığını unutmicaksın bu kadar basit. Benim mutfağım yan dairenin yatak odasıyla bitişik saat 10dan sonrs iş yapmıyorum ki tıkırtı olmadın diye.

Sen ince düşünüyorsun işte. Hz. Mevlânın bir sözü var ya" herşey incelikten, insan kalınlıktan kırılır" diye. Ince düşünceden yoksun oldukları belli zaten canım. Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah ikimize de.

bu komşularla baş etmenin tek yolu onlardanmış gibi görünüp her gürültüde polis zabıta beyaz masa belediye ne varsa arayıp sürekli şikayet etmek.... nokta sürekli şikayet edin adama olana kadar sürrrekkli arayacaksınız.... isim vermeyin sakın bilgi alma hakkından faydalanıp kendilerini kimin şikayet ettiklerini öğrenirlerse bu sefer orada tutmazlar sizi erkeklerini üstünüze salarlar... bıkmadan arayın farklı insanlarmış gibi arayın oradakiler de sizi bir süre sonra tanıyorlar şikayetleriniz işe yaramaz.... bir de bütün mahalle bıktık bu apartmandan, herkes fenalık geçirdi diye laflar ekleyin bir kaç kişi adına aradığınıız bilsinler...

herrr gün şikayet edin ben de bıktım böyle insanlarda. bu toplum adam olacak abi eşşşşkelerrrr gibi olacak ya kendi istekleriyle ya zorla ama olacak ...

sizinle polemiğe girmek için yazmadım fikrimi yazdım. çocuk kısmı durdan oturdan anlarmı sanki. bu benm düşüncem ister onaylayın ister onaylamayın..

zabıtayı arayacaksın müziği son ses açtıklarında bak bakalım bir daha yapıyorlar mı bn çağırmıştım hemen gelmişlerdi gece

İnsan ondan çekiniyo işte canım sonuçta bütün apartmana karşı bi biziz eşim bizi evde yalnız bırakıp işe gidiyo bi traftan arsız insanlar ne yapacakları belli olmaz o yüzden kendimizi tutmaya çalışıyoruz bikaç ay daha

sizinle polemiğe girmek için yazmadım fikrimi yazdım. çocuk kısmı durdan oturdan anlarmı sanki. bu benm düşüncem ister onaylayın ister onaylamayın..
İlginçtir ki o kadar problemin arasından sadece çocuk konusunu cımbızla çekip yazmışsınız polemik yaratıcak gibi de bir haliniz var. Çocuklar konusunda bende hassasım benim çocuğum bana kıymetliyse herkesin çocuğu kendine öyledir elbette ama insan çocuğuna dur demeyi bilmeli. Bende zaten çocuklara değil anne babalarına laf söylüyorum. çocuktur illaki koşucak oynicak gürültü olucak ama o derece gürültüye ben izin vermem. Resmen 10 kadar çocuğu salmışlar odanın birine yapabildiğiniz kadar gürültü yapın demişler. Başınıza böyle bişey gelmemiş ki anlamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…