Apartman değil ahırda yaşıyorum sinirimden ağlıyorum artık :((

sağolasınn cnnmmmm sorarım tabı hıcbısey bılmıom ewet kıtaplar okuyorum bebıs yıkaması emzırmesı bakımı falan vıdeolar ızlıyorum ama bırebır tecrubeyle aynı olur mu çok heycanlıyım yaa rabbım steyen herkese tattırsın

Aynen bnde yildirmayi düşünüyorum ama alt komşumuz rahatsız olur diye bir şey yapamıyorum malesef. konuşmayı denicem bir ara.siz de taşınınca rahat edersiniz inş :)

Ahh seni öyle iyi anlıyorum ki bir tanede benim Başımda var öyle. Kafamıza vurur gibi yürüyor evde. Benimde 2.5 aylık bebeğim var her sese uyanıyo zaten. Biz Taşınma kararı aldık artık.

Misilleme tek çözümü diyorsun yani canım

Amin canım benim çok güzel tatlı telaşlar aslında. istersen facebook adresimi veya numaramı veririm. İnan sadece yıkaması bakımı emzirmesiyle kalmıyı hergün kafana faklı sorular takılıyor. Bebiş olduğu için de kitap okumak biraz zor o yüzden en kusa yolu netten araştırıyorsun o da pek yeterli gelmyor. Bi arkadaşım vardı bebeği bizimkiden 2 ay büyük en büyük destekçimdi benim çünkü benim yaşadıklarımı o da iki ay öncesinden yaşamış oluyordu hep :)

Al benden de o kadar.artik oglum her kapi caldiginda korkuyorum diye saklaniyo.yoneticiyle konusun toplantida dile getirsin bunu
Gürltü yapan dairelerden biride onlar canım benim 2 üstümde oturuyorlar 3 tane çocuğu var. Tamam çocuktur anlarım illaki koşacak oynicak ama bildiğin evde at gibi yarışıyorlar. Sanırım kanepelere çıkıp güm diye yere atlıyorlar. Bir de sık sık misafirleri geliyor o gürültüye inanamazsın çıldıracak gibi oluyorum yahu bir insan çocuğuna hiç mi dur demez. Kimi kime şikayet edicem ki hepsi aynı canım.

Cogu apartmanda var boyle sorun, biz su an Allaha sukur 6 daireli bir blokta 3 daire yasiyoruz cok rahatiz, bos dairelerin sahiplerini de taniyoruz oyle dertlerimiz olmayacak insallah, ama karsi blok cok felaket,8daire var hem sorunlu insanlar hem de bir dairede 20den fazla nufuslu suriyeliler oturuyor, birsuru cocuk harala gurele cok fena, sans iste Allah yardim etsin o blokta oturanlara

Ahh seni öyle iyi anlıyorum ki bir tanede benim Başımda var öyle. Kafamıza vurur gibi yürüyor evde. Benimde 2.5 aylık bebeğim var her sese uyanıyo zaten. Biz Taşınma kararı aldık artık.
Ay kıyamam kuzum nasıl korkuyordur o seslere. Bu tür şeylerde olan heo haklı tarafa oluyor zaten yazık değilmi o kadar eşya taşınacak ev değişecek küçücük bebekle hiç kolay bişey değil valla. Dua edelim de taşınıcağımız evde böyle bişey olmasın. Ben bulursam en üst kat düşünüyorum canım.

Off o daha kötüymüş laftan da anlamaz onlar şimdi.

Cok haklisin cnm bakalim benim kizitom neler dusundurecekk

Anlatamazsin canim adamlar oyle gelmis oyle gider.temelden egitim vermiyolar cocuklarina haylamaya hayat yasiyolar.Allah yardimcin olsun ne diyeyim

sen bide benim binayı gör
yanımdaki sürekli bagırır ahır kapısı gibi kapısı gıcırdar
karşımdakinin askerden gelmiş oglu var
sürekli küfür kavga
alt katımda kızlarıyla yaşayan bir kadın var akşamları sürekli bagırır
bebeler balkondan binanın girişine salıncak kurar
park gibi cangır cangır
bi dedemiz var kapıda bekler merdivenden çıkana bakar
tanıdıksa kapıyı kapatır
yabancıysa sorguya çeker kime geldin diye
dedenin kızı var
binadaki herkesle kavgalı
çingen gibi bagırır durur
Allahtan en üst kattayımda tepeme bişey çırpan yok diyecektimki
salonumun camları ve balkonum güvercinler tarafından işgal edildi
her yer güvercin pisligi
temizlenmiyorda

konu ile alakası pek yok da aklıma geldi

annemlere gittim

çamaşır asıyorum

en üst katta oturuyorlar

içeri girdim "baba dedim bu üst kat komşularınızdan şikayetçiyim"

babam da dedi "ben de şikayetçiyim ama onlar laf söz anlamıyorlar"

"biz diğer evden üst kat komşusu Ayşe Hanım dan bıkıp buraya geldik; ona en azından kızıp söylüyorduk bunlar hiç anlamıyor" dedi

bildiniz, üst katta güvercinler oturuyor

çatının kenarındalar ve çamaşırı sesli sesli çırparak astım yine de bana mısın bile demediler :)

arsız hayvanlarmış güvercinler
bide ben göremiyorum
salonun camın üstünde oyuklar var
her bir oyukta güvercinler
camın önüne pislikleri dökülüyor
temizlenmiyor
su dökünce binadakilerle papaz olduk
dökmeden ıslanmadan temizlenmiyor
bende temizlemiyorum
bitlenmeyi bekliyorum
komple bina bitlensinde görsünler
balkona geliyorlar
beni görüp kaçmıyorlar bile
rezil durumdayım

Herkes yaptıkları yanına kar kalacak sanıyorya ben en çok buna şaşırıyorum. Bu yaptıklarının hesabını nasılsa verecekler canım boşver sinirlerini hiç yıpratma.

Bende müstakile geçeceğim canım Allah nasip ederse. Canımıza tak etti artık. Tabi kış vakti ev bulmak da epey sürer. Ama Allah'a havale ediyorum artık. Insan olan Diğerlerini de düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…