- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
sağolasınn cnnmmmm sorarım tabı hıcbısey bılmıom ewet kıtaplar okuyorum bebıs yıkaması emzırmesı bakımı falan vıdeolar ızlıyorum ama bırebır tecrubeyle aynı olur mu çok heycanlıyım yaa rabbım steyen herkese tattırsınCanım ne güzel inan doğduktan sonra başka bi boyuta geçiyor insan rabbime sükürler olsun böyle bir duyguyu bana yaşattığı için. Bu arada sen bana çok yardımcı olmuştum ben senden 5 ay kıdemli sayılırım :) aklına takılan sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım. Doğumdan spnra bebiş konusunda da insan ufak tefek şeylere çok takılıyor. Aklına ne geliyorsa sorabilirsin her zaman seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince.
Benim çözümüm taşınmak kiradayım zaten ama sizin sanırım onların taşınmasını beklemekten başka çareniz yok. Yıldırma politikası uygulayın sizde gürültü yapın dicem ama kendi grültükerinden sizi duymazlar :)
Misilleme tek çözümü diyorsun yani canımNeden olmasın bizim yan komşu müziğin sesini açıp dans ederdi koca kadın etsin elbet ama başkalarını rahatsız ederek değil uyardık laftan anlamadı
şimdi ne yaptığımı söylicem sıkı dur
müzik setinin kolonlarını duvara dayadım sesi sonuna kadar açtım odanın kapısını kapadım saatlerce çaldı
O kadın bi daha müziği son ses açıp bizi rahatsız etti mi tabiki de HAYIR
Amin canım benim çok güzel tatlı telaşlar aslında. istersen facebook adresimi veya numaramı veririm. İnan sadece yıkaması bakımı emzirmesiyle kalmıyı hergün kafana faklı sorular takılıyor. Bebiş olduğu için de kitap okumak biraz zor o yüzden en kusa yolu netten araştırıyorsun o da pek yeterli gelmyor. Bi arkadaşım vardı bebeği bizimkiden 2 ay büyük en büyük destekçimdi benim çünkü benim yaşadıklarımı o da iki ay öncesinden yaşamış oluyordu hep :)sağolasınn cnnmmmm sorarım tabı hıcbısey bılmıom ewet kıtaplar okuyorum bebıs yıkaması emzırmesı bakımı falan vıdeolar ızlıyorum ama bırebır tecrubeyle aynı olur mu çok heycanlıyım yaa rabbım steyen herkese tattırsın
Gürltü yapan dairelerden biride onlar canım benim 2 üstümde oturuyorlar 3 tane çocuğu var. Tamam çocuktur anlarım illaki koşacak oynicak ama bildiğin evde at gibi yarışıyorlar. Sanırım kanepelere çıkıp güm diye yere atlıyorlar. Bir de sık sık misafirleri geliyor o gürültüye inanamazsın çıldıracak gibi oluyorum yahu bir insan çocuğuna hiç mi dur demez. Kimi kime şikayet edicem ki hepsi aynı canım.Al benden de o kadar.artik oglum her kapi caldiginda korkuyorum diye saklaniyo.yoneticiyle konusun toplantida dile getirsin bunu
Ay kıyamam kuzum nasıl korkuyordur o seslere. Bu tür şeylerde olan heo haklı tarafa oluyor zaten yazık değilmi o kadar eşya taşınacak ev değişecek küçücük bebekle hiç kolay bişey değil valla. Dua edelim de taşınıcağımız evde böyle bişey olmasın. Ben bulursam en üst kat düşünüyorum canım.Ahh seni öyle iyi anlıyorum ki bir tanede benim Başımda var öyle. Kafamıza vurur gibi yürüyor evde. Benimde 2.5 aylık bebeğim var her sese uyanıyo zaten. Biz Taşınma kararı aldık artık.
Off o daha kötüymüş laftan da anlamaz onlar şimdi.Cogu apartmanda var boyle sorun, biz su an Allaha sukur 6 daireli bir blokta 3 daire yasiyoruz cok rahatiz, bos dairelerin sahiplerini de taniyoruz oyle dertlerimiz olmayacak insallah, ama karsi blok cok felaket,8daire var hem sorunlu insanlar hem de bir dairede 20den fazla nufuslu suriyeliler oturuyor, birsuru cocuk harala gurele cok fena, sans iste Allah yardim etsin o blokta oturanlara
Aynen canim Turkce bile bilmiyorlar bagiris cagiris sabahlara kadar cocuklar kosturuyormus alt kati yan kati hep sikayetci ama mulk sahipleri iste ne yazik ki napabiliriz hic, aidat bile alamiyoruz dusun halimiziOff o daha kötüymüş laftan da anlamaz onlar şimdi.
Aynen öyleMisilleme tek çözümü diyorsun yani canım
Cok haklisin cnm bakalim benim kizitom neler dusundurecekkAmin canım benim çok güzel tatlı telaşlar aslında. istersen facebook adresimi veya numaramı veririm. İnan sadece yıkaması bakımı emzirmesiyle kalmıyı hergün kafana faklı sorular takılıyor. Bebiş olduğu için de kitap okumak biraz zor o yüzden en kusa yolu netten araştırıyorsun o da pek yeterli gelmyor. Bi arkadaşım vardı bebeği bizimkiden 2 ay büyük en büyük destekçimdi benim çünkü benim yaşadıklarımı o da iki ay öncesinden yaşamış oluyordu hep :)
Anlatamazsin canim adamlar oyle gelmis oyle gider.temelden egitim vermiyolar cocuklarina haylamaya hayat yasiyolar.Allah yardimcin olsun ne diyeyimGürltü yapan dairelerden biride onlar canım benim 2 üstümde oturuyorlar 3 tane çocuğu var. Tamam çocuktur anlarım illaki koşacak oynicak ama bildiğin evde at gibi yarışıyorlar. Sanırım kanepelere çıkıp güm diye yere atlıyorlar. Bir de sık sık misafirleri geliyor o gürültüye inanamazsın çıldıracak gibi oluyorum yahu bir insan çocuğuna hiç mi dur demez. Kimi kime şikayet edicem ki hepsi aynı canım.
sen bide benim binayı gör
yanımdaki sürekli bagırır ahır kapısı gibi kapısı gıcırdar
karşımdakinin askerden gelmiş oglu var
sürekli küfür kavga
alt katımda kızlarıyla yaşayan bir kadın var akşamları sürekli bagırır
bebeler balkondan binanın girişine salıncak kurar
park gibi cangır cangır
bi dedemiz var kapıda bekler merdivenden çıkana bakar
tanıdıksa kapıyı kapatır
yabancıysa sorguya çeker kime geldin diye
dedenin kızı var
binadaki herkesle kavgalı
çingen gibi bagırır durur
Allahtan en üst kattayımda tepeme bişey çırpan yok diyecektimki
salonumun camları ve balkonum güvercinler tarafından işgal edildi
her yer güvercin pisligi
temizlenmiyorda
konu ile alakası pek yok da aklıma geldi
annemlere gittim
çamaşır asıyorum
en üst katta oturuyorlar
içeri girdim "baba dedim bu üst kat komşularınızdan şikayetçiyim"
babam da dedi "ben de şikayetçiyim ama onlar laf söz anlamıyorlar"
"biz diğer evden üst kat komşusu Ayşe Hanım dan bıkıp buraya geldik; ona en azından kızıp söylüyorduk bunlar hiç anlamıyor" dedi
bildiniz, üst katta güvercinler oturuyor
çatının kenarındalar ve çamaşırı sesli sesli çırparak astım yine de bana mısın bile demediler :)
Herkes yaptıkları yanına kar kalacak sanıyorya ben en çok buna şaşırıyorum. Bu yaptıklarının hesabını nasılsa verecekler canım boşver sinirlerini hiç yıpratma.Allah sabir versin müstakil ev bu sebeple bir nebze iyi oluyor tabi yandaki ev sorunlu ise o da sıkıntı geçen otobüste eve dönüyorum iki ruh hastasi yaslari 26 civarında alt kattaki kisiye yaptigindan bahsediyor kadina gicigi varmis buyuzden kadin beyazlarini astigi gun once balkonu yikamis camasirlarin üstüne dogru kadin toplamis tekrar yikatip asmis bu seferde un dokmus birde bunu guzel birsey yapmis gibi anlatiyo dedim su mala bir iki laf edeyim sonra dedim yaptigini iyi birsey sanan bu ruh hastasinin dedigimden ne anlayacak zaten hastaneden dönüyorum yorgundum ama halen aklima geldikce sinirleniyorum boyleleri hepimizden uzak olsa ya da insanlik bunlarada ugrasa cok iyi olcak
Bende müstakile geçeceğim canım Allah nasip ederse. Canımıza tak etti artık. Tabi kış vakti ev bulmak da epey sürer. Ama Allah'a havale ediyorum artık. Insan olan Diğerlerini de düşünür.Ay kıyamam kuzum nasıl korkuyordur o seslere. Bu tür şeylerde olan heo haklı tarafa oluyor zaten yazık değilmi o kadar eşya taşınacak ev değişecek küçücük bebekle hiç kolay bişey değil valla. Dua edelim de taşınıcağımız evde böyle bişey olmasın. Ben bulursam en üst kat düşünüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?