Apartman değil ahırda yaşıyorum sinirimden ağlıyorum artık :((

Bende müstakile geçeceğim canım Allah nasip ederse. Canımıza tak etti artık. Tabi kış vakti ev bulmak da epey sürer. Ama Allah'a havale ediyorum artık. Insan olan Diğerlerini de düşünür.
Kış günü taşınmak çok zor şimdiye kadar benim hep kışa denk gelmişti ev bulmak da taşınmak da zor Allah yardımcınız olsun canım. o kadar kendinş bilmez var ki bütün hamileliğim boyunca üst katımdakinin yaptıklarını bir bilsen yukardan yeni sildiğim balkon camına su mu dökmedi. Kapılarım camlarım açıkken halı mı çırpmadı her allahın günü halı çırpardı cinnet geçiriyordum artık. En son süpürgenin torbasını bışaltınca kapısına dayandım üstüne yürüdüm bütün apartman başımıza toplandı sesimden hem ağlıyor hem bağırıyodum zabıtayı da çağırdık da korktu bida da yapmadı ama hamile olmasaydım yemin ederim yaşlı başlı dinlemcek evire çevire dövecektim. Ki ben insanlarla tartışmaya bile çekinen bi insanken bu hale geldim. Şimdi halı çırpmıyor ama gürültüsüyle intikamını alıyor. Her allahın günü kanepe koltuk çekerek ev temizliyor bazen gece 12 de bile yaptığı oluyo muatap olmuyorum artık.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Eşim de ılk baslarda seslenmezken onlar ses yaptıkca esim de karsılık vermeye basladı.Çok kızdım yapma etme onlar yaptı dıye bız demı yapalım bosver dedım ama gercekten ben bıle o kadar sakın birisiyken sınırden ölüyorum bazen.Nası ınsanlar var anlayamıyorum..

Benimde derdim üst kattaki dayakçı aile! 7 yaşlarında bir kızları var her gün dövülür mü bir çocuk. Her akşam bir aksiyon. Çocuk kaçıyor odalardan kovalıyolar adam çocuğu mu yere fırlatıyor anlamıyorum bağrış çağrış ağlama sesleri adamın bağırtısı çocuğun ağlaması her akşam her akşam. Allahım ne kadar huzursuz bir aile! Zaten çok suratsızlar karı koca ama kızları çok sevimli annesi bu zamana kdr selam vermez küçük kız beni ne görse gelir konuşur. Sabahın 6'sında gürültüyle kavga ettiklerini bile duydum kadın bas bas bağırıyodu

bende kirada iken üst katılda ki sü....k te aynı idi neler yapmadım ama olmuyor en üst kattan ev aldım hayat bana güzel şuan...bir daha ev ararken en üst kat bulmaya çalış başka çaresi yok bu tip yüzsüz insanlar anlamaz malesef

Bendeki komsular da ayni boyle. Yanda var, alt katta var. Benim oglum 6 aylik ve biz oglumla salonda yatiyoruz. Bu gerizekalilar toplulugu da bunu biliyo. Az cok kapidan kapiya , iyi aksamlar iyi gunler tarzi muhabbetimin oldugu insanlardi. Yahu aksam 10- 11 e kadar ses yok, 11de bi basliyolar.. cocuklarla bangir bangir sakalasmalar anira anira sarki soylemeler... Oglum zar zor uyuyo onda da bu sesler yuzunden uyaniyo hemen o dangalaklar yuzunden.. İki gunde bir oluyo bu.. Ayip ya ayip... Biktim bacim ben de senin gibiyim bi de calisan anneyim ben yani.. ama benim adam bisey deme sakin vurma oklavayla ayiptir falan diyo. E ben yapinca ayip onlar esek gibi anirirken degil..

İnanmıyorum ya zaten çocuğunu döven anne babalara her zaman hayret ederdim, anne olduktan sonra yaptıkları vicdansızlığın boyutunu daha iyi anlayabiliyorum. Böylelerinin elinden alınmalı çocukları ki anlasınlar kıymetini.

Aynı işte aynı benimki de öyle diyo oklavayla vurdum diyorum niye vuruyosun bizim çocuk da ağlıyo onlar da ondan şikayet edebilirler diyo. İyi de benim bebeğim çok ağlayan bi bebek değilki. Hele gece hiç ağlamaz uyanır gerinme seslerine uyanırım ben emziririm tekrar uyur. Hem bebek sesi farklı onların yaptığı gürültü farklı sonuçta.

Aynen aynen canım bizde en üst kat tutmayı düşünüyoruz. Hem onu bunu silkeleme balkonumu batırma gibi bi sorun olmaz hemde tepemizde at gibi tepinen olmaz

Kiradasanız ilkbahara dek sabredin ve taşının o evden hatta kurtulun. Kendi evinizse bunun gerekeli mercileri vardı, gerekli şikayetleri yapın. Üstten süpürge torbası boşaltmak nedir yaw???

Hayvanlara laf ederler hep sevmezler pis gürültücü diye, ama insan pisliği , gürültüsü ve fesatlığı gibisi var mı allaşkına???
En kendinizinse ordalara ses geçirmez yalıtımlar yapılıyor, 10.000 tl lik maliyetler her odayı kaplarsınız...

Gorumcem de sakin bir insandi ama artk sabri tùkenmis.allah sabir versin canim.

Kiradayız havalr düzelir düzelmez gidicem bu berbat yerden zaten. İnan şu mesajı yazarken bile tepemde temizlik yapılıyor ev yıkılıyo nerdeyse takır tukur. Sanırım en ğst kattan çekiç sesi, Alttan mı yan taraftan mı olduğunu kestiremediğim bangır bangır bir ankara havası eşliğinde bebeğimi uyutmaya çalışıyorum. Bir de diyorum ki bu çocuğun hiç gündğz uykusu yok çocuk uyuyamıyor ki nasıl uyusun koca insan uyuyamaz bu gürültüde

Çaresi yok maalesef apartman hayatı !
Allah iyi komşularla oturmak nasip etsin,
Bazen insan çığrından çıkabiliyor ama nereye kadar ne yapacan ki ?
Kolaylıklar dilerim.

Bu durumu yaşamış biri olarak, size Allah kolaylık versin diyorum.. Benim geçmişte tepemde oturan yaratık! (o tabir az bile ama neyse) aynen anlattığınız gibiydi, tek farkı yaşlı değildi. Ama ne yaparsanız yapın devam ediyorlar sustukça.. Bulunduğunuz şehirde beyaz masa mavi masa gibi şikayet yerleri olur belediyelerin. Oralara ısrarla şikayette bulunun. Birde fotoğraflı dilekçe verin. Benim tepemdeki hasta ruh öyle durdu.. Belediye para cezası yolladı. Diğer oturanlar görmedik bilmiyoruz vs. Der.. Fotoğraflı olunca her ne kadar yasal geçerliliği yoksada kanıttır. Mahkemeye veririm dersenizde belediye şikayetleri kanıt oluyor. Güzel bir para cezası durdurur.. Geçmiş olsun..

Her evde olur kavga gürültü biz 3 kardeştik evde kavga kıyamet bağırtı çağırtı ama belli bi zamanı vardı asla gece gürültü yapmazdık kimseyi rahatsız etmezdik ama bunlar 3 kişiler sanki evde 25 kişi yaşıyo

seninde çocuğun var yakında oda koşturmaya başlıcak bende böyle konuşma. napıcaksın çocuğunu bağlıcakmısın evde. bizimde üst katta 2 çocuk var gece gündüz tepemizde tepiniyolar. ama kadına çocuklarına hakim olmu diyim zaten sokakta oynayamıyolar evde de mi oynamasınlar.
bence biraz insaflı olun.

İyide benim şikayetim çocuklardan değil ki iyi okuyun çpcuklara kadar neler var okumadınız sanırım, ben gayet insaflıyım insafsız oldupumu nerden çıkardınız

bizim ust kattaki komsumuzunda yatak odası seslerinden bi ara bıkkınlık gelmişti dusununki sabah uykumdan uyandım o derece insan komsusunu secemiyor valla zor birde bebek varmıs evde

Sen ahır gormemışsın ciddi soyluyorum . Ailecek aynı bınadayız . ( onlar aıleden değil )Alt katımızdakı kadınlar bıraz garıp . Bınanın ıcınde halı cırpacak kadar korıdorunda . Gecelerı sarkı soylerler '' Henuuuz 3 yasındaa bır kardesııın var senııı ondan bılee kıskanıyoruum '' . Çocukları var 3 tane gece yarısına kadar uyumazlar . Bınanın onunde mangal yaparlar , diğerı gelenı gıdenı gozetler . Evın ıcınde yun cırpar . Ben cıkar cemkırırım o bıze cemkırır . Bağrış çağrıs yasıyoruz anlayacagın . Nereye gıdecek sonu hayırlısı .

Çocuklar konusuna bi yerde değindim sadece o da misafirleri geliyor sanırım ve bildiğiniz koşuşturmaca değil başka bir gürültü çığlık çığlığa bağırma ordan oraya atlayıp zıplama ve gece saat 1 civarına kadar sürüyor sık sık da oluyr benim evime de çoluklı çocuklu misafir geliyor ve hiç kimse çocuğunun o kadar gürültü yapmasına izin vermiyor bilip bilmeden yargılamayın lütfen rica ediyorum

bizim ust kattaki komsumuzunda yatak odası seslerinden bi ara bıkkınlık gelmişti dusununki sabah uykumdan uyandım o derece insan komsusunu secemiyor valla zor birde bebek varmıs evde
Öncesinde pek takmıyordum zaten canım bebek olduktan sonra çok zorlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…