• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman Görevlisi Giderleri Zoruma Gidiyor

Bütün absürt şeyleri (çöp olayındaki gibi) normali oymuş da kapıcı yanlış yapıyor ya da söylüyormuş gibi anlatıyorsunuz, çok ilginç.

Evinde kedisi olan, sokak hayvanlarına çok ciddi bir aylık bütçe ayıran bir insan olarak diyorum ki apartmanda kedi olmaz. Akıl işi değil. Kedi evleri yapılır, bahçeye konulur ama apartmanın içine konulmaz. Kapıcı yine haklı. Her verdiğiniz detayda kapıcı haklı çıkıyor 😂
Hava çok soğuk, kime ne zararı olacak kedinin,kışın sıcak biryer vermek niye olmasın...kediyi istemeyen ben olsaydım beni linclerdiniz😊

Hava çok soğuk, kime ne zararı olacak kedinin,kışın sıcak biryer vermek niye olmasın...kediyi istemeyen ben olsaydım beni linclerdiniz😊
Yoo bu konuda linçlemezdim. Pirelendiğiniz zaman anlarsınız neden içeride olmayacağını. Ya da dışarı çıkamayıp apartmana çiş kaka yaptığında kedi çişinin kokusuyla tanışmış olursunuz. Çıkmaz da aylarca meret 😂

Apartman boşluğunda kedi tutulmaz, işer mıçar, piresi olur, mamasını yemez oracıkta kokar, bi de bi yavrular oracığa ohhh mis gibi olursunuz. Zararı yoksa bi taneniz evine alsın.

Apartman boşluğunda kedi tutulmaz, işer mıçar, piresi olur, mamasını yemez oracıkta kokar, bi de bi yavrular oracığa ohhh mis gibi olursunuz. Zararı yoksa bi taneniz evine alsın.
Kumunu, maması,suyu v.s koymuş kendi ilgileniyor, hava biraz yumuşasın dışarı alacağım dedi..kedi de dışarda geziyor hep zaten.her gordugumde mamasını yiyiyor .sıcak yerde çok tatlı uyuyor yaa😌

Kumunu, maması,suyu v.s koymuş kendi ilgileniyor, hava biraz yumuşasın dışarı alacağım dedi..kedi de dışarda geziyor hep zaten.her gordugumde mamasını yiyiyor .sıcak yerde çok tatlı uyuyor yaa😌
Kısırlaştırmazsanız kızgınlığa girince miyok miyok beyninizi deler apartman boşluğunda tabi o da var. Ev imkanlarına alıştırdığınız kedi avcı özelliklerinin köreleceğinden sokakta çok sıkıntı yaşayacak, dövülecek diğer kediler tarafından, mikrop kapacak. Öyle uzaktan uzaktan hayvan seviyorum sanıyorsunuz da, kapıcı sizden daha tutarlı davranıyor bu konuda.İnşallah kapıcı dairesinin sayacını ayırırsanız 62 bin tl gaz faturanız yarı yarıya düşer. Muhtemelen başka sorun var bu faturalarla alakalı, gözünüzü kapıcıya verdiğiniz üç kuruştan çekerseniz belki görür de el atarsınız, küçük hesaplar yapan büyük kayıplar veriyor işte.

Size hiçbir konuda hak vermiyorum sadece görevlinizin faturalarını kendisinin ödemesi gerektiğini düşünüyorum.Bu şekilde gereksiz israf davranışına girmemiş olur

Merhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...
çoğunluk bu duruma şikayetçi değilse yapacak bi şey yok malesef bizdede durum böyle :)

Kısırlaştırmazsanız kızgınlığa girince miyok miyok beyninizi deler apartman boşluğunda tabi o da var. Ev imkanlarına alıştırdığınız kedi avcı özelliklerinin köreleceğinden sokakta çok sıkıntı yaşayacak, dövülecek diğer kediler tarafından, mikrop kapacak. Öyle uzaktan uzaktan hayvan seviyorum sanıyorsunuz da, kapıcı sizden daha tutarlı davranıyor bu konuda.İnşallah kapıcı dairesinin sayacını ayırırsanız 62 bin tl gaz faturanız yarı yarıya düşer. Muhtemelen başka sorun var bu faturalarla alakalı, gözünüzü kapıcıya verdiğiniz üç kuruştan çekerseniz belki görür de el atarsınız, küçük hesaplar yapan büyük kayıplar veriyor işte.
Kızgınlığa girince öyle güzel kokuyorlar ki anlatılmaz yaşanır 😂😂😂

Kızgınlığa girince öyle güzel kokuyorlar ki anlatılmaz yaşanır 😂😂😂
Muhtemelen kapıcı ile arasında başka bir mesele var, açık aramaya çalışıyor, kimseye diyemiyor asıl meseleyi, kurup durmaya başlamış artık açık ararken, ne olduğu konusunda fikrim yok ama bi şeyine takmış. Bu kadar kusur madenciliği fazla şüpheli. Kapıcıya verdiği paradan önce doğalgaza ayda 7 bin tl bayılıyor, elektriğe bin küsur, onların peşine düşsün. Kapıcı dairesi sabah akşam yaksa o kadar harcayamaz.

Muhtemelen kapıcı ile arasında başka bir mesele var, açık aramaya çalışıyor, kimseye diyemiyor asıl meseleyi, kurup durmaya başlamış artık açık ararken, ne olduğu konusunda fikrim yok ama bi şeyine takmış. Bu kadar kusur madenciliği fazla şüpheli. Kapıcıya verdiği paradan önce doğalgaza ayda 7 bin tl bayılıyor, elektriğe bin küsur, onların peşine düşsün. Kapıcı dairesi sabah akşam yaksa o kadar harcayamaz.
Yok 23 daire var, 2900 falan düşüyor sanırım daire başı. Yine de çok ama.

Yok 23 daire var, 2900 falan düşüyor sanırım daire başı. Yine de çok ama.
9 daire diye düşünmüşüm nedense, 2900 çok fazla, bizim toki 3+1 eve 1300 falan geliyor, altımız da boş bizim.

Dedim ya 28 daire merkezi sisteme bizim 11.5 gelmiş. Nerdeyse 6 katı fatura hiç normal değil. Kutuplarda falan yaşamaları lazım.
Fatura işini halletseler kapıcı parası aradan çıkacak resmen. 😂 Yok ya başka bişey var ben iyice emin oldum.

Herkes bişiler yazdı iyice karıştı kafalar 🙄 sonuç olarak 62 bin liralık faturanın anormal olduğu konusunda herkes hemfikir. Kapıcı sauna işletmiyorsa kapıcının suçu değil.

Ben 600 civari fatura ödedim tüm kışın faturasını bir ayda yatirmislar daha nasıl anlatayım anormalligi
Acaba faturayı hic gördü mu

Back
X