Apartman Görevlisi Giderleri Zoruma Gidiyor

Kumunu, maması,suyu v.s koymuş kendi ilgileniyor, hava biraz yumuşasın dışarı alacağım dedi..kedi de dışarda geziyor hep zaten.her gordugumde mamasını yiyiyor .sıcak yerde çok tatlı uyuyor yaa
Soguk havalarda en azından başında çatı olacak çok mutlu oluyorum böyle insanlar görünce. Temiz bakılırsa ne kötü kokar ne pirelenir korkmayın. Keşke sahiplense birisi ama en azından güvenle uyuyacağı bir yeri var yavrunun.

Hava çok soğuk, kime ne zararı olacak kedinin,kışın sıcak biryer vermek niye olmasın...kediyi istemeyen ben olsaydım beni linclerdiniz
Geçen kış kedimiz bizim paspasa yavrulamış, mecburen uzun bir süre apartman içinde baktık kendine ve yavrulara. Bir evin paspasını da tuvalet bellemişti kadın illallah etti artık haliyle. Paspasları atıyordu sürekli.
Apartmanda kedi olmaz.

Okuduğunuzu anlama ve yorumlama konusunda konusunda eksiğiniz var, empatide olduğu gibi.
Bizim sülalede de böyle bir tip var yazıp, o kişiyi anlatmaya başladım ben, sizin çalışmadığınızı yazmadım.

Iyy diyerek anlatmaya başladığım bir kişiyi kıskandığımı düşünmenize de ne desem bilemedim.
Size bir şey demek istemiyorum gerçi.

Bütün elektrikgi,suyu ve doğalgazı kapicimi kullanıyor yani öyle bir yazıyorsunuz ki duyanda kadın evinde hamam işletiyor zanneder .

Faturalariniz yüksek gelebilir çünkü yaşanılan şehre göre fiyatlar değişiyor ama bunun kapıcı ile alakası yok.

Ne kadar küçük şeyler peşindesiniz ne ayıp. Farkındamısınız günde 2 kere servis yapılıyor, apartman temizliği öyle veya böyle yapılıyor. Ayrı bahçıvan olması gerekirken üstüne bahçıvanlık yapıyor.

Yok birde arada gelsin ne istersiniz çöp varmı diye sorsun. Her işin bir yolu yordamı vardır. Saati düzeni vardır. Beğenmiyorsanız şikayet edilir değerlendirili ona göre karar verilir

Günde 2 saate kaç kişi asgari ucret alip ev kirasi ve faturalardan da muaf oluyor?

Tek bir apartmana kapıcı olmaz zaten site olsa anlarim haftada 1 temizlikçi dışarıdan gelecek ayda 6bini geçmez bahçeyi de her hafta temizler zaten. Biz kapıcıyı cikardik çoğu apartman da buna mecbur artik çöpümüzü atıyoruz bizim kapıcının küfür etmedigi kimse yoktu çöpleri atarken kafamiza çarpıyordu.Aldigimiz deterjanlar ortada yok ,Evi de kiraya verdik ohh mis aidatıimiz 200 TL devir ekonomi devri burada 1000 TL yi kucumseyenler emekli maaşıni biliyor mu acaba.

Kapıcı sevdaniza hayran kaldım

Kusura bakın isterseniz ama haddinizi aşıyorsunuz ..!! 23 bin tl para mı canınız sıkılıyor apt görevlisine takmışsınız

Bizim kapıcı müslüm abi bu yazdıklarını okusa seni çarmıha gererdi

Günde 2 saate kaç kişi asgari ucret alip ev kirasi ve faturalardan da muaf oluyor?

Günde 2 saat mi? Apartman temizliği, servis, bahçe düzeni günde sadece 2 saat mi sürüyor sanıyorsunuz? Asgari ücret ne demek bilmiyorsunuz sanırım daha altı zaten verilemez. Kira ve faturalardan muaf olmalarının da sebebi var küçük bir google araştırmasıyla öğrenebilirsiniz. Öneriniz ne insanlar boğaz tokluğuna mı çalışsın? Bu kadar özendiğiniz kolay bulduğunuz bir iş koluysa siz de apartman görevlisi olabilirsiniz

Son düzenleme:
Kapıcıya mevzuat gereği konut verme zorunluluğu yok. Masrafınız azalsın diyorsanız konut da kiraya vermeye uygunsa verin orayı kiraya. Kapıcı yerine de temizlik işine birini bulursunuz bitti gitti. 50 daire üstünün görevlisi olabilir 23 daire için çok gerekli bir husus değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…