Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hizmet sektöründeyim ama kamu çalışanıyım. İnsanların insafına kalaydık bay halimize.. neyse; fikrinizi toplantıda söyleyip tartışamaya açabilirsiniz. Ha arkadaşların dedikleri gibi 1000 tl nin artık adı var kendi yok maalesef. Çoğunluğun sizle hemfikir olacağını zannetmiyorum.Merhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...
Kusura bakmayın ama bu memlekette milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor, marketlerdeki kariyerlere sorun günde kaç saat mesai yapıp ayakta duruyorlar,bugün bütün üniversite mezunları tam gün çalışıp asgari ücret alıyorlar,özel okuldaki öğretmenlerin çoğu yine asgari ücretli ve hepsi birde kira ve fatura ödeme telaşında..mesai yok ,fatura yok,kira yok böyle bir dünya kalmadı artık..ve kirada olan evleri de var
Çoğu yerde sistem bu diye biliyorumTek sorun bence faturalari odememeleri onu anlamadim maasi var e zaten kira odemiyor kapici dairesi degil normal dairede oturuyorlar faturalari neden bina sakinleri oduyor ki?
Ben ilk defa duydum o yuzden sasirdim.Çoğu yerde sistem bu diye biliyorum
Ben ilk defa duydum o yuzden sasirdim.
Şaşırdınız galiba ,ben her çıktığımda çöpümü kendin atıyorum zaten, bir görevliye ihtiyacım yok diyorum, bina temizliği de arada yaptırılır diyorum,kullandıkları faturaları neden ödeyelim diyorum.. binada birkaç kişi de öyle düşünüyor ama yeterli değil..yok yemek yapsin bilmem ne ne diyorsunuz allahaşkınaEvi de silsin süpürsün , akşam yemeğini aradan çıkarsın ve üstüne de bir kahve yapsın istiyor herhalde![]()
Ama cop kısmı gun icinde diye okudum. Çöplerin alinma saati vardirO söylediklerinizi kabul ettirmeye gücünüz yetmez de iş tanımını iyice belirleyebilirsiniz toplantıda. Çöpleri almaması kısmı ilginç geldi.
İşte ben de onu anlamadım.Surekli bina içersine girip köyün delisi gibi çöp var mı diye dolaşması mı gerekiyor?Komik yani.O kısmı atlamışım hiç almıyor diye anladımBelirli saatte gelip alıyorsa daha ne ki?
Bizde de aynı elektrik ve su site yönetimine ait.Ben ilk defa duydum o yuzden sasirdim.