Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle adam günde birkaç saat çalışıp sonra ek işler yapıyordur bu durumda onun gözüne batıyordur.benim annemin oturduğu sitede apartman görevlisi sürekli işini savsaklayıp sitede veya site dışında milletin ekstra işlerini yapıyor ve para alıyor.apartman şikayet etmesine rağmen yıllardır atılmıyor sebebide birkaç azılı tipin özel işlerini yapmaları ve kıdem tazminatını vermek istememeleriymiş.hem bedava yaşıyor işini düzgün yapmıyor ve oldukça kaba hem ekstra iş yapıyor ondan takmıştır büyük ihtimalle ama 1000 tl için huzur kaçırmaya değmez.tanıdığım apartman görevlilerin hepside sizden bizden zengin hiç acımaya değmez yani adamlarda evler arabalar arsalar ohooo.insanlar acıyıp veriyorlar onlar satıyor mesela eski eşyaları falan filan.çöp toplama konusunda haklısınız zaten belli bir saatte toplanır.kısacası hiç sevmem apartman görevlisini siteyi kendi işimi kendim yaparım bu sebeple siteli ev almadım.annem 20 yıldır o sitede bir apartman görevlisi için evinden ortamından olacak değil ama bu meslek grubu hiç masum değil yıllardır site büyük olduğu için bir sürü bunların saçmalıklarıyla uğraştık kesinlikle suistimale açık bir iş grubu.Apartman görevliliği bir meslek ve bahsettiğiniz kişi mesleğini icra ederek karşılığında hakettiği parayı alıyor. Bu konu tartışmaya kapalı bence. Neresi zorunuza gidiyor anlamadım. Bu kadar takıldığınız para da asgari ücret. Bin lira 3 kişilik yemek parası artık. Evlerindeki ocağı bile dilinize dolamışsınız. Üslubunuz bana rahatsız edici geldi. Memnun değilseniz apartman görevlisi olmayan bir apartmana taşınabilirsiniz.
Neyi eksik bulduğunuzu anlamadım tüm apartman görevlileri anlattıklarınızı yapıyor. Çöp toplama, bahçe bakımı, temizlik, servis… Gün içinde kapıya bırakılan çöpü almaz demişsiniz ama çöpün toplanma saati bellidir. Gün içinde kapıya çöp bırakılması asıl yanlış olan
Merhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...
Zorunuza gidecek pek birsey göremedim... 1000 tl gayet normal günümüz şartlarında. Sadece çöpler için ve temizlik için saat- gün belirlenebilir.mesela bizde akşamları belirli saatte alıyorlar çöpleri.gündüz çöp çıkarılmiyor. Bina temizliği haftada 1 gün asansör ve merdivenler siliniyor.asgari ücretten daha az bir parayla çalışacak birinin bulunabileceğini sanmıyorum.
Kemal Sunal'ın kapıcılar kralını çok izlemiş heralde yere tükürme saatini takip etmesini istiyorBen de ilk defa duyuyorum gün içerisinde çöp bırakıldığını . Baya koku yapar .
Çöp saatleri olur o saatlerde bırakılır .
Onların daireleri şahsi mülk sahiplerinin daireleri gibi lüks değil. Bodrum katta değil giriş katta dedi diye ters dubleks canlanmasin gözünüzde.Tek sorun bence faturalari odememeleri onu anlamadim maasi var e zaten kira odemiyor kapici dairesi degil normal dairede oturuyorlar faturalari neden bina sakinleri oduyor ki?
Bizim sitede iki apartman görevlisi 3 güvenlik görevlisi var. 2 bin oduyorduk,bakalım ne olacak? Beterin beteri var yani...Merhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...
Başka aile bulursun ama güvenebilecek misiniz? Ya da onlar çok iyi yapabilecek mi? Bu arada 3 bin TL'nin hepsini kapıcıya veriyor gibi yazmışsınız ama önceki yorumlarınızda 1000 tl kapıcı 2000 tl ise yöneticiye veriyoruz yazmışsınız.Vallahi ben değil de eminim talip olacak binlerce kişi vardır..ayni ailenin maaş,sigorta ,elektrik,su,doğalgaz giderini 25 yıldır ödüyoruz..biraz da başka bir aile faydalansın bundan..
Sitede 2 bin tl normal değil mi? 3 güvenlik görevlisi var birde. Ve çoğu sitelerde havuz, spor salonu vs. oluyor ve onlardan da yararlanıyorsunuz. Normal değil mi ?Bizim sitede iki apartman görevlisi 3 güvenlik görevlisi var. 2 bin oduyorduk,bakalım ne olacak? Beterin beteri var yani...
Kapicilar kralindaki seyit gibi olsa yine zorunuza gider.
10 daireli tek binayiz apartman görevlisi yıllık izindeyse bittikAbi medeniyet dersiniz ingilterenin gobeginde haftada bir gıda atığım toplanıyor. 2 haftada bir de geri dönüşüm ve genel atık. Kokuyor her yer les gibi fare dolu bahceler. Gunde 5 kere mi çöp toplasin insanlar :)
Cok cevreci bi tip degilim bu dünya her türlü bitecek uzasa nolur kisalsa nolur kafasindayim o yuzden konfor alanlarinizin kiymetini bilin. Her bisey icin ayri insan tutarsaniz evin yolunu hic bulamazsiniz. Hizmetinizdeki insanlarla iyi anlasmaya bakin, gönlünü hos ettiginiz insan gorevi bilmedigi biseyi bile yapar bizim ulkede. Kapiciya avize taktiran bisiklet tamir ettiren aku baglatan kar küreten gördü bu gözler ustelik belese veya komik harcliklara, saati 100£/€ tan adam cagirirsin bunlarin her biri icin yurtdisinda.
Kapıcılarinizi sevin ve iyi geçinin :)
Yoneticinize 69bin ile ne yaptığını sorun 24 bin hadi 25 bin apartman görevlisine gitsin geri kalan 44 bini ne yapiyormus yönetici ? Yanlış kişiyi sorguluyorsunuz.Bin tl sadece kapıcı maaş gideri,merkezi sistem olduğu için yaz kış yüksek aidat ödüyoruz..yeni 3 bin oldu aidat..
Sallıyor ya 23 daire aylık 69 bin yapar hadi 25 bin görevliye gitsin 44 bin nerde ? Sadece görevli parası değil bu ya şartlarını eksik söylüyor ya aidatı fazla soyluyor ?Merkezi sistemler güzel ısınır genelde.
Siz aslında 12 aya bölerek ısınmanızı ödüyorsunuz bizler ise şimdi 4-5bin aylık ısınma ödüyoruz,ödeyeceğiz.
Siz her ay 3bin ödeyince apartman görevlisinin ücreti gözünüze batmış sanırım ama bana ısınma da dahil 3bin iyi geldi.
Bizimde 24 daireliktir asansör bakımı merdiven temizlemesi kalorifer yakma hepsi 400 tl ama çöp atma yok bizdeMerhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...
25 yıldır aynı apartmanda yasiyorlarsa işten çıkarmaya calistiginiza nasıl bir tazminat ile karşılaşacağınızı oturun hesaplayın isterseniz.Vallahi ben değil de eminim talip olacak binlerce kişi vardır..ayni ailenin maaş,sigorta ,elektrik,su,doğalgaz giderini 25 yıldır ödüyoruz..biraz da başka bir aile faydalansın bundan..