Apartman görevlisi işi

Konstantinopolis1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
211
250
18
Kızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin

Eşin ne iş yapıyordu?
Beğenirler neden beğenmesinler?
Laubali olmayın,
Saatleri aksatmayın.
Üstünkörü de iş görmeyin.
Bunlara dikkat ediyorsunuzdur yani zaten.
Gerisi nasip.

Emekli albay amca sorun çıkarmazsa elhamdulillah sıkıntı olmaz,yeter ki siz iş disiplinini elden bırakmayın

Görevinizi yaptiktan sonra arıza olanlar ne yapabilir ki? Sizden önce cok degismis mi apartman gorevlisi?
Evet değişmiş son ayda 3 kişi değişmiş ama taşınmaya mecburum çünkü evim sobalı rutubetli hadi bunlarida geçtim 780 lira kira veriyorum aidatları beraber ay başında zam yapacak ev sahibi odememizin imkanı yok eşim melek gibi adamdı ama bu konulardan dolayı çok el kaldırıyor bana sanırım oda.cok bunaldım evi tek başına gecindirmekten bende kendim bu işi buldum

Allah yardimciniz olsun. Siz titizlikle yapin görevinizi insallah bi sorun olmaz

Emekli albay diyince gülesim geldi
Disiplin sever askerler
Bence zamanında saatinde işe başlayın
Sessiz sakin saygılı olun
Karı koca kavgasız gürültüsüz dışarıdan iyi bir tablo çizin
Böyle olunca bir sorun olmaz
İşiniz hayırlı olsun

Bugünlerde karşıma hep yarbay albay filan çıkıyor iş görüşmelerinde gerçektende çok disiplinliler inşallah beğenirler beni

Canım hayırlısı olsun hakkınızda neden sorun oldun sız ısı aksatmadıktan sonra kı bu her ıste gecerli.

Ama apartmanda ınsanlara gundelık ıse gıtmeden bır ıyıce tanı gor. Bıraz muddet tanı sonra da ıstedıklerıne gıdersın arıza tıpler varmıs ya onlardan bırı de cagırırsa musaıt olmadıgını soylersın o gunde gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…