- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Ayy evet esimde diyor ki hani Kemal Sunalin kapıcılar kralı vardı ya oradaki adamda albaydi bak diyor aynısı :))Bizimkiler dizisini getirdin akla
İnşallah çok sağolCanim benim ya.
Siz dik durun, ustunuze dusenleri eksiksiz yapin, her sey guzel olur merak etme.
Evet değişmiş son ayda 3 kişi değişmiş ama taşınmaya mecburum çünkü evim sobalı rutubetli hadi bunlarida geçtim 780 lira kira veriyorum aidatları beraber ay başında zam yapacak ev sahibi odememizin imkanı yok eşim melek gibi adamdı ama bu konulardan dolayı çok el kaldırıyor bana sanırım oda.cok bunaldım evi tek başına gecindirmekten bende kendim bu işi buldumGörevinizi yaptiktan sonra arıza olanlar ne yapabilir ki? Sizden önce cok degismis mi apartman gorevlisi?
Eşim araba yerinde temizlik yapıyordu bazen arabalara bakiyord tamire filanEşin ne iş yapıyordu?
Beğenirler neden beğenmesinler?
Laubali olmayın,
Saatleri aksatmayın.
Üstünkörü de iş görmeyin.
Bunlara dikkat ediyorsunuzdur yani zaten.
Gerisi nasip.
Allah yardimciniz olsun. Siz titizlikle yapin görevinizi insallah bi sorun olmazEvet değişmiş son ayda 3 kişi değişmiş ama taşınmaya mecburum çünkü evim sobalı rutubetli hadi bunlarida geçtim 780 lira kira veriyorum aidatları beraber ay başında zam yapacak ev sahibi odememizin imkanı yok eşim melek gibi adamdı ama bu konulardan dolayı çok el kaldırıyor bana sanırım oda.cok bunaldım evi tek başına gecindirmekten bende kendim bu işi buldum
İnşallah nolur dualarinizda banada yer verinEmekli albay amca sorun çıkarmazsa elhamdulillah sıkıntı olmaz,yeter ki siz iş disiplinini elden bırakmayın
Anladım, işi de iyiymiş aslında ama.Eşim araba yerinde temizlik yapıyordu bazen arabalara bakiyord tamire filan
Bugünlerde karşıma hep yarbay albay filan çıkıyor iş görüşmelerinde gerçektende çok disiplinliler inşallah beğenirler beniEmekli albay diyince gülesim geldi
Disiplin sever askerler
Bence zamanında saatinde işe başlayın
Sessiz sakin saygılı olun
Karı koca kavgasız gürültüsüz dışarıdan iyi bir tablo çizin
Böyle olunca bir sorun olmaz
İşiniz hayırlı olsun
Bende demin aynısını arkadaşa yazdim:) ben internetten buluyorum ilanları ama mesleklerini bilmiyorum sonradan öğreniyorumsiz nerde oturuyorsunuz yahu habire bu albaylara denk geliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?