- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Bugünlerde çok görüşme yaptım hiçbiri olmadı çok iyi geçen görüşmeler bile olmadı kismetim bağlamış gibi kaldım ortada o yüzden çok korkuyorum ya buda olmazsa aklima çok kötü şeyler geliyorCanım hayırlısı olsun hakkınızda neden sorun oldun sız ısı aksatmadıktan sonra kı bu her ıste gecerli.
Ama apartmanda ınsanlara gundelık ıse gıtmeden bır ıyıce tanı gor. Bıraz muddet tanı sonra da ıstedıklerıne gıdersın arıza tıpler varmıs ya onlardan bırı de cagırırsa musaıt olmadıgını soylersın o gunde gibi.
İnşallah beğenirler bari burası beğensin nolur dua edin Allah aşkınaÇok güzel bi konu olmuş bu :)) benim bi tanıdık da böyle başladılar sıfırdan. Şimdi 5 tane evleri var. Allah hayırlı kazanç nasip etsin. Helal kazanıyorsunuz ya işiniz rast gitsin
Bugünlerde çok görüşme yaptım hiçbiri olmadı çok iyi geçen görüşmeler bile olmadı kismetim bağlamış gibi kaldım ortada o yüzden çok korkuyorum ya buda olmazsa aklima çok kötü şeyler geliyor
Canım ya karşınıza hep iyi insanlar çıksınKızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin
İşinizi güzel yapın gerisi gelir,yönetici doğru demiş arıza tipler olur gece yarısı arayanda olur sabahın 5 de de,büyük bir sitede oturuyorum apartman görevlisi sayısı tek değil bir kaç kişi var ama bizim apartmana bakan kişi yıllardır burada diğerleri arada sırada değişti,yıllardır burada olan kişi sitede çok sevilen birisi işini hakkıyla yapıyor adam,saatinde ekmek vs dagıtır,saatinde çöpleri toplar,apartmanı çok güzel temizler mis gibi kokar.Kızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin
Eşiniz size şiddet mi uyguluyor?eşim melek gibi adamdı ama bu konulardan dolayı çok el kaldırıyor bana
Yok faturaları biz kendimiz ödeyeceğiz zaten çıkanlardan 1 tanesi bu sebepten çıkmış ben kira vermemek için bu işi kabul ettim benim için çok büyük nimetİşinizi güzel yapın gerisi gelir,yönetici doğru demiş arıza tipler olur gece yarısı arayanda olur sabahın 5 de de,büyük bir sitede oturuyorum apartman görevlisi sayısı tek değil bir kaç kişi var ama bizim apartmana bakan kişi yıllardır burada diğerleri arada sırada değişti,yıllardır burada olan kişi sitede çok sevilen birisi işini hakkıyla yapıyor adam,saatinde ekmek vs dagıtır,saatinde çöpleri toplar,apartmanı çok güzel temizler mis gibi kokar.
Maaş ve sigortanın yanı sıra elektrik,su parası ve ısınma durumunu konuştunuz mu benim bildiğim kadarı ile bunların parasıda site tarafından ödenir.
Anladım benim bildiğim kadarı ile site yönetimine ait diye biliyorum faturalar.Yok faturaları biz kendimiz ödeyeceğiz zaten çıkanlardan 1 tanesi bu sebepten çıkmış ben kira vermemek için bu işi kabul ettim benim için çok büyük nimet
Normalde çok iyi davranır ama dediğim gibi çok bunaldi parasızlık yüzünden oda haklı tek başına koca evi geçindiriyor kolay değil ama işte keşke biraz daha sakin kalabilseEşiniz size şiddet mi uyguluyor?
Şiddetin asla bahanesi olamaz. Melek gibi olan erkek eşini dövmez; el üstünde tutar iyi günde ve kötü günde.
+1Emekli albay diyince gülesim geldi
Disiplin sever askerler
Bence zamanında saatinde işe başlayın
Sessiz sakin saygılı olun
Karı koca kavgasız gürültüsüz dışarıdan iyi bir tablo çizin
Böyle olunca bir sorun olmaz
İşiniz hayırlı olsun
Bence melek olan sensin eşin degil..Normalde çok iyi davranır ama dediğim gibi çok bunaldi parasızlık yüzünden oda haklı tek başına koca evi geçindiriyor kolay değil ama işte keşke biraz daha sakin kalabilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?