- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Allah pişmanlık vermesinKızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin
Rahat olunKızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin
Evet değişmiş son ayda 3 kişi değişmiş ama taşınmaya mecburum çünkü evim sobalı rutubetli hadi bunlarida geçtim 780 lira kira veriyorum aidatları beraber ay başında zam yapacak ev sahibi odememizin imkanı yok eşim melek gibi adamdı ama bu konulardan dolayı çok el kaldırıyor bana sanırım oda.cok bunaldım evi tek başına gecindirmekten bende kendim bu işi buldum
Olmadı neden olmadı hala anlamadımbebek işi ne oldu ki ?
Adam kabul etmedi eşin duracak dediKapicilik işi erkek işi midir. Keşke kapıcı siz olsaydınız eşiniz de araba yıkama işine devam etseydi. Gerçi araba yıkama işi de tam kadın işi bence ama neyse.
Sonradan kabul etmediler herşey güzel gitmiştiSiz bakıcılık yapmayacak mıydınız? O iş noldu? İş görüşmesi güzel geçmişti diye hatırlıyorum
Olmadı bir karı kocayla görüştüm 2 çocuk bakacaktim herşey güzeldi ama olmadı diğer yenidoğan bebek için sonradan bir daha görüştük ama kadinin annesi bakacakmisbebek işi ne oldu ki ?
Neyse canım. Evlere temizlik zor iş. Sigortalı bir iş bulsan daha iyi aslında. İnşallah gönlünüze göre olur. Şimdiden hayırlı olsun.Adam kabul etmedi eşin duracak dedi
Hayırlısı olsun hakkınızda inş bu iş tutar ve severek yaparsınızSonradan kabul etmediler herşey güzel gitmişti
Sabah 7 de 11 de ve 4 tek servis var birde akşam saat 8 de çöp var ondan dolayıApt işini birlikte iş çıkişı yapabilirsiniz.Eşiniz iş bulabilir bence .
Servisleri siz yspsanız ,çöpleri birlikte toplardıniz.Cöp saati 9 da olabilir belki.Sabah 7 de 11 de ve 4 tek servis var birde akşam saat 8 de çöp var ondan dolayı
Benimde albay kısmını okuyunca aklıma o geldi :)Ayy evet esimde diyor ki hani Kemal Sunalin kapıcılar kralı vardı ya oradaki adamda albaydi bak diyor aynısı :))
3 servis de ekmek için mi?Sabah 7 de 11 de ve 4 tek servis var birde akşam saat 8 de çöp var ondan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?