- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Bir hamilelik gecirdinizmi bilemem ama her hamilelik bir değil ben erken doğum riskiyle yerimden kalkamadım mesela kapımın onu öyle olsa hayatta tenizleyemem wc ye gitmeye korkuyodum yemeğimi bile yapamayacak durumdayken böyle şeylerle uğraşamadım kimi hamilelere bu koku olum gibi gerçekten çevremde vardı öyle biri evinden çıkamıyordu üslup da öyle kötü degilKonu başlığından ve yazıdan ortada bir hayvanseverlik olmadığı çok belli.Rahatsız olmasına birşey demiyorum ama öyle aman bizde seviyoruz hayvanları ile gerçekten hayvansever tanımının içerisinde olmak farklı şeyler.Benim de kedimin kumunu temizlerken kokudan midem bulanirdi bazen.Tabi ki normal bu.Benim takildigim konu hayvanseverim deyip konuda ki dilin hayvanseverlikten uzak olması.
Oda doverek sevenlerdenmis herhalde ablamin kedisi vardi uyududugunda yanina uzanir bende yatmak isterdim uyanir uykulu gozlerle soylenir soylenir (artik kufur mu ediyordu ebeme mi saydiriyodu bilemiyorum) gider baska bi yere yatardiHamamböceğide getirirler çokça
Ayni benim bibimkendisi uyurken yatarken öperim minik minik, hemen kolumu bi yalar bi ısırır seviyor mu dövüyor mu belli değil
Bibicim toxoplazma riski var ama bu sadece kedi ile sınırlı degil çiğ et iyi yıkanmayan sebze bile risk yani. Benim hamileliğim ilk başında test yaptılar bağışıklığım vardı sorun olmadı ama konu sahibi zaten kum temizlemek te istemiyor.Böyle birşey var ama bildiğim kadarıyla kedilerle haşir neşir olanlar zaten bağışiklık kazanmış oluyorlar
Bir de bi bizim millete hamileylen hayvanlardan mikrop bulaşıyor yabancılar hiç dikkat etmiyorlar birşey de olduğu yok onlara
Bibicim toxoplazma riski var ama bu sadece kedi ile sınırlı degil çiğ et iyi yıkanmayan sebze bile risk yani. Benim hamileliğim ilk başında test yaptılar bağışıklığım vardı sorun olmadı ama konu sahibi zaten kum temizlemek te istemiyor.
Çok üzüldüm fıstık belki şimdi bağışıklığın olmustur. Biz parazit aşısını atlamıştık sanırım ondan bünye alıştıÇok şanslısınız. Ben de tokso pozitif çıksın diye dua ettim ama olmadı. Kedim var ama ondan sıkıntım yoktu, daha çok aman bu sebze iyi yıkandı mı takıntımdan dolayı.
Çok üzüldüm fıstık belki şimdi bağışıklığın olmustur. Biz parazit aşısını atlamıştık sanırım ondan bünye alıştı
TaylandBir daha yaptırıcam ama bilemiyorum ki. Sokakta orda burda her hayvanı da severim, izbe yerlerde bir sürü yemek de yedim hani salatalarından falan bulaşırdı belki. Taylandda sokak satıcılarından yemek alıp yemiştim, gene de bana mısın demedi bu tokso. Artık olmam herhalde.
Taylandbi zahmet olma yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?