- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
cagirdigimda 34 tane geliyor dedim, cunku kendimde besliyorum. Bahcede kalanlarda var, gece gelenlerde. 34 kedi toplanip sabit bir sekilde balkonumda sabahlara kadar isemeli parti veriyorlar demedim.
Sevgili bayanlar,
İlk olarak söze şunu söyleyerek başlamak istiyorum: Ben bir hayvanseverim.
Bunu bir yana koyarsak, toplu yaşam alanlarındaki saygıyı da barındıran kurallara uymak benim için önemlidir. Ne yazık ki, toplu yaşam alanlarına ve beraber yaşadıkları insanlara karşı saygısızların sayısı çok fazla.
Bunlardan birkaçı da apartmanımızda bulunan "çakma panter emeller". Bahçemizde belediyece konulan kedi evleri ve dışarıda bol miktarda bulunan yeşilliğe rağmen kedileri apartmanın içine bilerek alıyorlar ve kediler ne yazık ki sidiklerini benim kapım da dahil bir kaç dairenin önüne yapıyorlar.
İyi bir markanın kedi savucu spreyinden denedim: Her gün evin önüne sıkıyorum, belli bir süre gelmediler ama yine o iğrenç manzara ile karşılaşmaya başladım.
6 aylık hamileyim, midem bu pisliği temizlemeyi kaldırmıyor. Gerçekten artık sinirlerim bozuluyor. Böyle birşey yaşadıysanız, nasıl başa çıktınız? Yardımcı olur musunuz?
Düzenleme:
DİKKAT! MİDESİ KALDIRMAYAN LÜTFEN FOTOĞRAFI AÇMASIN:
Arkadaşlar, ne kadar işediğine dair sorular olmuş, gölcük diyerek abarttığımı düşünenler olmuş, buyrun bir örnek ektedir
Hayvansever değilsinizSevgili bayanlar,
Bunu bir yana koyarsak, toplu yaşam alanlarındaki saygıyı da barındıran kurallara uymak benim için önemlidir. Ne yazık ki, toplu yaşam alanlarına ve beraber yaşadıkları insanlara karşı saygısızların sayısı çok fazla.
Bunlardan birkaçı da apartmanımızda bulunan "çakma panter emeller". Bahçemizde belediyece konulan kedi evleri ve dışarıda bol miktarda bulunan yeşilliğe rağmen kedileri apartmanın içine bilerek alıyorlar ve kediler ne yazık ki sidiklerini benim kapım da dahil bir kaç dairenin önüne yapıyorlar.
İyi bir markanın kedi savucu spreyinden denedim: Her gün evin önüne sıkıyorum, belli bir süre gelmediler ama yine o iğrenç manzara ile karşılaşmaya başladım.
6 aylık hamileyim, midem bu pisliği temizlemeyi kaldırmıyor. Gerçekten artık sinirlerim bozuluyor. Böyle birşey yaşadıysanız, nasıl başa çıktınız? Yardımcı olur musunuz?
Düzenleme:
Arkadaşlar, ne kadar işediğine dair sorular olmuş, gölcük diyerek abarttığımı düşünenler olmuş, buyrun bir örnek ektedir
Benimkisi aynen böyle gölledi bi gün ortalığı :)) yani bu gözler gördü o kadar çok cişi bir arada.. olabiliyor demek ki.Kedi çişi dediğiniz öyle litrelerce olmaz. Bir çay bardağı kadar bişey olur en fazla kapının önünde minik bir dairecik olur. Anladığım kadarıyla fazla sıvı var, kedi olmama ihtimali yüksek bu durumda.
Size hak vermeye çalışıyorum ama abartıyorsunuz sanki biraz. Dışarıya çıkabilen kedi kolay kolay içeri çiş yapmaz. İşaretlemek için bu dönemde erkek kediler her yere yapabilir ama onu da göremezsiniz kokusunu duyarsınız ancak. Göllenmez yani ortalıkta.
Benimkisi aynen böyle gölledi bi gün ortalığı :)) yani bu gözler gördü o kadar çok cişi bir arada.. olabiliyor demek ki.
Çok fazla tutmuş olabilir. Bazen kumuna işerken dinliyorum dakikalarca işiyor hem de insan gibi. Hasta değil camış gibi.Çok fazla tutmuştur belki. Ya da hastadır. Ben hiç görmedim.
Merhaba,Sevgili bayanlar,
Düzenleme:
Ne zamandır yapıyorlar ? Normalde hiçbir kedi toprak dışında bir alana tuvaletini yapmaz, hele de kapılar açık diyorsunuz, mahsur kalmıyorlarsa imkan yok ama şu sıralar kedilerin kızış dönemi, baskın karakterli erkek kedilerden bir tanesi bölge işaretlemesi yapmak ve diğer erkek kedilere meydan okumak için tuvaletini yapıyor olabilir.sanırım bunu deneyeceğiz. Çünkü onu koyarsak, bizim kapının önündense kuma yapmayı tercih eder diye düşünüyorum.
teşekkür ederim. belli bir frekansta ses çıkaran kedi savanlar da var, ama böyle bir elektronik cihaza da artık para vermek ve yakınımda bulundurmak da zor geliyor.
bir de kediler gıcık oldukları kişilerin kapısına inat olarak yapıyorlar kızlar, artık adım gibi eminim ondan.. 7 yaşımdan beri hem evimde, hem apartmanda kedi besliyorum ve kediler kim onları istemiyorsa, kovuyorsa, yavrularına zarar veriyorsa direkt onun kapısının önüne yapıyorlardısadece son baktığım 3 tane her kapıya yaptılar annemin kapısı hariç çok zekiler ya tam aşık olunacak hayvanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?