- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
Yerim ya onu belki sizde duymussunuzdur kediler bu tarz seyleri sevdiklerine hediye olarak yada kendini becerekli gostermek icin getirirlermis
Yillardir kedi bakarim ama gecen bi yakinimin evindeydim onlardada apartmanda bi kedi kapiyi acinca iceriye dalanlardan bende gidip gelirken kediyi sever biseylet verirdim gecen eve daldi kucagima oturdu kolumu isirip o sekilde uyudu 1 dakikaya yakin ilk defa boyle biseyle karsilastim merak edip nwtten baktigimda guvendigi ve guvwndigini gosterme hareketiymis cok sasirdim
Bu kedilerin hepsi farkli bi dunya
Bu arada dunyanin duzeni degistikce kedilerin getirdigi seylerde degisyor bizim kedilerdede fare yilan kurbaga getirenler olurdu simdi dogada pek bisey bulnayinca coplerden bulduklarini toplayip getiriyorlar
bunu yapanlar kişilerle yönetim neredeyse davalık olacak (yapılan onlarca sözlü uyarıya rağmen hareketlerine devam ettikleri için). Ancak canlılara karşı "hassasiyetleri" ve "saygıları" sanırım çok seçici :)Kedi topraga yapar diyenler baska gezegende yasiyor sanirim. Sevgilimin onceki evi zemin kattaydi apartman bahceliydi, 5metre otede park vardi ama kediler balkonumuza girip yapardi. Hatta bizim borulardan ust kata tirmanip ust katin balkonunu kirletirlerdi. Konu sahibi sana gelince apartman sakinleriyle konusmanizi oneriyorum. Havalar isinmaya basladi, maalesef sicak havada hayvanin pisligi cok kokuyor
merhaba, çocuk olma ihtimalini biz de düşündük ama inanın değil.Ya bir tek bana mı kedinin işi gibi gelmedi? O kadar gölet yapacak düzeyde çiş yapmaz kediler, işaretleme de o kadar gölet düzeyinde olmuyor bildiğim kadarıyla. Küçük çocukları falan var mı komşularınızın? Bazen küçük çocuklar muzurluk olsun diye kapının önüne işerler.
merhaba, çocuk olma ihtimalini biz de düşündük ama inanın değil.
kedi sidiği kokusunu biliyorum, ve bunları kediler yapıyorortalıkta dolanan 3 kedi gördüm. sırayla yapıyorlar. ve her defasında görevliyi çağıramayacağım için temizliğini ben yapıyorum
bunu yapanlar kişilerle yönetim neredeyse davalık olacak (yapılan onlarca sözlü uyarıya rağmen hareketlerine devam ettikleri için). Ancak canlılara karşı "hassasiyetleri" ve "saygıları" sanırım çok seçici :)
yok başka gezegende yaşamıyorlarKedi topraga yapar diyenler baska gezegende yasiyor sanirim. Sevgilimin onceki evi zemin kattaydi apartman bahceliydi, 5metre otede park vardi ama kediler balkonumuza girip yapardi. Hatta bizim borulardan ust kata tirmanip ust katin balkonunu kirletirlerdi. Konu sahibi sana gelince apartman sakinleriyle konusmanizi oneriyorum. Havalar isinmaya basladi, maalesef sicak havada hayvanin pisligi cok kokuyor
öncelikle gercekten hayvansever biri olarak. kedidir işer köpektir mıcar.boşlar :)
yok başka gezegende yaşamıyorlar
bilgililer sadece
kedilerin ortalığa işemesinin sebepleri
kedi hastadır
kedinin psikolojisi bozulmuştur (ev kedilerinde görülür)
kedi ergenliğe girmiştir erkek kediler işer koku bırakmak için
siz de yanlış bilgiler vermeyin bir de ukalaca başka gezegende yaşıyorlar demenize gerek yok
2+2=4 tür bu böyledir kediler bu istisnai durumlar olmadığı sürece kuma işerler
bence aidatları toplayıp onlara bir de 1+1 daire verelim :)Apartman girişine kedi kapısı yapılmalı bence.
kediler toprak varken betona ortalığa tuvalet yapmazlar bir sıkıntıları olmadığı süreceukalaca konusmama ayni sekilde karsilik verdiginiz icin tesekkur ederim aramizda bir fark olmadigini gordum. İspatida sudur her detayi onceki postumda yazmadim, buyrun:
Yasadigim mahallede kedileri cok seven, onlara ev yapip, yemek veren bir teyze var. Bunun disinda bende kedilere mama koyuyorum, Pisi pisi deyip cagirdigimda 34 tane kedi geldi gecen gun bir dahakine fotografta atayim size. 34 kedinin psikolojisi bozuk, ev kedisi olma ihtimali var mi? Kimisinin yavru hallerini biliyorum, hasta olmadiginida goruyorum.
Erkek arkadasim tasindi, yeni evi de bahceli tek fark zemin katta oturmuyor ve bahcenin disida kedi pisliği dolu. 50 metre otedeki parkta kaldirimdan yurunmuyor pislikten. Ne tesaduf ama.
Ayrica koku birakmak icin saldigi sivinin rengi acik, ben hayvanin kakasindan bahsediyorum. İkisini ayirt edebilecek kapasitedeyim.
Hayvanlarin ic gudulerinin korelebileceginin bilimsel bir gercek oldugunun farkindasinizdir umarim. Yasam alanlarini ihlal eden binalar, avlanma durtulerini yok ettigi gibi, bu tip aliskanliklarini da yok ediyor.
ukalaca konusmama ayni sekilde karsilik verdiginiz icin tesekkur ederim aramizda bir fark olmadigini gordum. İspatida sudur her detayi onceki postumda yazmadim, buyrun:
Yasadigim mahallede kedileri cok seven, onlara ev yapip, yemek veren bir teyze var. Bunun disinda bende kedilere mama koyuyorum, Pisi pisi deyip cagirdigimda 34 tane kedi geldi gecen gun bir dahakine fotografta atayim size. 34 kedinin psikolojisi bozuk, ev kedisi olma ihtimali var mi? Kimisinin yavru hallerini biliyorum, hasta olmadiginida goruyorum.
Erkek arkadasim tasindi, yeni evi de bahceli tek fark zemin katta oturmuyor ve bahcenin disida kedi pisliği dolu. 50 metre otedeki parkta kaldirimdan yurunmuyor pislikten. Ne tesaduf ama.
Ayrica koku birakmak icin saldigi sivinin rengi acik, ben hayvanin kakasindan bahsediyorum. İkisini ayirt edebilecek kapasitedeyim.
Hayvanlarin ic gudulerinin korelebileceginin bilimsel bir gercek oldugunun farkindasinizdir umarim. Yasam alanlarini ihlal eden binalar, avlanma durtulerini yok ettigi gibi, bu tip aliskanliklarini da yok ediyor.
Bişey söyleyeceğim o çisleri kedilerin yaptığından emin misiniz? Siz de yapın bir kaba dokun panter emellerin kapılarına.siz herhalde uzman bir hayvanseversiniz :)
bizim çevrede sizin gibiler varsa bizim buraya alabilir miyiz bu temizliği severek onlar yapsınlar? :)
34ü birden sizin balkonu tuvalet olarak kullanıyor yani. Baya korkunç olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?