Apartman İçinde Bitmek Bilmeyen Kediler ve Pislikleri

Kedi topraga yapar diyenler baska gezegende yasiyor sanirim. Sevgilimin onceki evi zemin kattaydi apartman bahceliydi, 5metre otede park vardi ama kediler balkonumuza girip yapardi. Hatta bizim borulardan ust kata tirmanip ust katin balkonunu kirletirlerdi. Konu sahibi sana gelince apartman sakinleriyle konusmanizi oneriyorum. Havalar isinmaya basladi, maalesef sicak havada hayvanin pisligi cok kokuyor

Evet aynen, benim evdeki de gencliginde bortu böcek ne bulursa getirirdi simdi onunde fareler cirit atsa totosunu kaldirmaz

Ya bir tek bana mı kedinin işi gibi gelmedi? O kadar gölet yapacak düzeyde çiş yapmaz kediler, işaretleme de o kadar gölet düzeyinde olmuyor bildiğim kadarıyla. Küçük çocukları falan var mı komşularınızın? Bazen küçük çocuklar muzurluk olsun diye kapının önüne işerler.

bunu yapanlar kişilerle yönetim neredeyse davalık olacak (yapılan onlarca sözlü uyarıya rağmen hareketlerine devam ettikleri için). Ancak canlılara karşı "hassasiyetleri" ve "saygıları" sanırım çok seçici :)

merhaba, çocuk olma ihtimalini biz de düşündük ama inanın değil.
kedi sidiği kokusunu biliyorum, ve bunları kediler yapıyor ortalıkta dolanan 3 kedi gördüm. sırayla yapıyorlar. ve her defasında görevliyi çağıramayacağım için temizliğini ben yapıyorum

Anladım, artık çıkarılabilirler bence dışarı zaten ya. Havalar soğukken alınmasını anlıyorum, biz de çok alırdık. Ama kedileri apartman içine gece-gündüz tıkmak da bana kalırsa hayvanseverlik değil, artık salmaları lazım. Yöneticinizle konuşun, artık havalar ısındı, sonsuza kadar apartmanda yaşayacak değil o hayvancağızlara da yazık, oradan oraya ne yapacaklarını da bilemiyorlardır.

o zaman dava surecinin hizlanmasini diliyorum. Para cezasi var ancak caydirici olur mu bilemedim. Bol bol delil toplayin. Kediler apartmandayken falan

Kov kedileri her gordugunde. Belki gelmezler bir daha. İnsanlarin hatalarini hayvanlar cekiyor boyle durumlarda maalesef. İste bu da pek hayvenserverlik degil bana gore. İsindi havalar, alma artik o kedileri apartmani degil mi? Ama yok illa kovdurtacaklar, belediyeye soylettirecekler toplattiracaklar, hayvanlardan uzaklasilmasina sebep olacaklar. Baski ve dayatmanin her turlusu ters teper. Sen kedi, kopek çişinden rahatsiz olmuyorsun diye herkes mi olmayacak. Ya da sen seviyorsun, korkmuyorsun diye herkes mi boyle olacak.
Yok abi her seyin suyu cikacak. Pf

yok başka gezegende yaşamıyorlar
bilgililer sadece
kedilerin ortalığa işemesinin sebepleri
kedi hastadır
kedinin psikolojisi bozulmuştur (ev kedilerinde görülür)
kedi ergenliğe girmiştir erkek kediler işer koku bırakmak için
siz de yanlış bilgiler vermeyin bir de ukalaca başka gezegende yaşıyorlar demenize gerek yok
2+2=4 tür bu böyledir kediler bu istisnai durumlar olmadığı sürece kuma işerler

öncelikle gercekten hayvansever biri olarak. kedidir işer köpektir mıcar.
temizlemek zorunda degilsin. ama binada onları içeri alanlar ile konuşabilirsiniz.
ve sizin kapıyı mesken bellemişlerse, kapının önüne kedi kemi yada binanın iç kapısının önüne bir legen yada başka birşeyde kemi kumu koayarsınız. hergun biri bunu temizlesin ben hamileyim ve hastalık kaparım diye korkuyorum dersiniz ( kaldı ki hastalık kapmazsınız. )
şimdi onlarda bir can. ve havalar artıkı sıcaklıyor ama geceleri soguk. binada kalmaları onlar için daha sıcak guvenli olur.
lakin çözümlerde mevcut. o panter emellere derdini söylesen kayıtsız kalacaklarını sanmıyorum.
birde şöyle ekleme yapayım :
o kediler ne kadar çiş yapıyorlarsa bizlerde yapıyoruz. pislik olarak görmek yerine hayvana yer gösterilirse bir daha oraya yapmayacagına eminim.
sevgiler.

ukalaca konusmama ayni sekilde karsilik verdiginiz icin tesekkur ederim aramizda bir fark olmadigini gordum. İspatida sudur her detayi onceki postumda yazmadim, buyrun:

Yasadigim mahallede kedileri cok seven, onlara ev yapip, yemek veren bir teyze var. Bunun disinda bende kedilere mama koyuyorum, Pisi pisi deyip cagirdigimda 34 tane kedi geldi gecen gun bir dahakine fotografta atayim size. 34 kedinin psikolojisi bozuk, ev kedisi olma ihtimali var mi? Kimisinin yavru hallerini biliyorum, hasta olmadiginida goruyorum.

Erkek arkadasim tasindi, yeni evi de bahceli tek fark zemin katta oturmuyor ve bahcenin disida kedi pisliği dolu. 50 metre otedeki parkta kaldirimdan yurunmuyor pislikten. Ne tesaduf ama.

Ayrica koku birakmak icin saldigi sivinin rengi acik, ben hayvanin kakasindan bahsediyorum. İkisini ayirt edebilecek kapasitedeyim.

Hayvanlarin ic gudulerinin korelebileceginin bilimsel bir gercek oldugunun farkindasinizdir umarim. Yasam alanlarini ihlal eden binalar, avlanma durtulerini yok ettigi gibi, bu tip aliskanliklarini da yok ediyor.

kediler toprak varken betona ortalığa tuvalet yapmazlar bir sıkıntıları olmadığı sürece

34ü birden sizin balkonu tuvalet olarak kullanıyor yani. Baya korkunç olmalı.

bir de kediler gıcık oldukları kişilerin kapısına inat olarak yapıyorlar kızlar, artık adım gibi eminim ondan.. 7 yaşımdan beri hem evimde, hem apartmanda kedi besliyorum ve kediler kim onları istemiyorsa, kovuyorsa, yavrularına zarar veriyorsa direkt onun kapısının önüne yapıyorlardı sadece son baktığım 3 tane her kapıya yaptılar annemin kapısı hariç çok zekiler ya tam aşık olunacak hayvanlar..

34ü birden sizin balkonu tuvalet olarak kullanıyor yani. Baya korkunç olmalı.

cagirdigimda 34 tane geliyor dedim, cunku kendimde besliyorum. Bahcede kalanlarda var, gece gelenlerde. 34 kedi toplanip sabit bir sekilde balkonumda sabahlara kadar isemeli parti veriyorlar demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…