APARTMAN KURALLARI?

Canım Koalina Koalina arkadaşımıxın dediği doğru sabah7 akşam 7 kuralı var.. Bizim ev aldığımız sitede yönetim sabah 10 akşam 6 kuralı koymuş mesela akşam 6 dan sonra yada sabah 10 dan önce herhangi bir makine aç anında kapıya görevli geliyor şikayet olursa .. Seni anlıyorum iki arada bir derede sende kendi ihtiyaçlarını yapmaya çalışıyorun malum bebiş var başında ama insanlar artık ne yazıkki çok anlayışsız 5 dk bile tahammül edemiyorlar :KK43:

o zmn 9 30 dan sonra banyo yapamıcak mıyım ki ya. başka odada kurutsam bile yine şikayet olcak gibi hissediyorum o gün o kdr kısa çalıştırmıştım. sinüzit olmasa önemli değil. çalışan insanın zaten 7 de eve geliyorum yemekti bulaşıktı derken çoktan 9 30 u geçiyor:(

ben ne kadar mükemmel bir komşuyum demek ki valla hayran oldum kendime :27: üst kat komşum elektrik ve su faturası az gelsin diye 12'den sonra yıkar çamaşırlarını üstelik hemen hemen her gün açar makineyi.. bir gün şikayet etmedim ki makine kurutma aşamasına geçince banyoda durulmuyor.. nasıl abartmışlar altı üstü 5 dakikalık fön makinesi.. çok tahammülsüz olduk millet olarak..

Apartman yönetimi üyelerle birlikte böyle bir krar aldıysa uymanız gerek. Karar defterine bakın bakalım gerçekten böyle bir konu hakkında görüşülmüş mü. Kat malikleri kurulu toplantısında görüşülmüş olmalı ve karara bağlanmalı. Sözlü olarak alınan kuralsa sizi bağlamaz tabi ki.

Nerede yaşıyorsunuz siz? İnsanların özgürlüğünü kısıtlamaktır bu.

Benim oturduğum sitede de akşam 10 dan sonra gürültü yasak.Toplantılarda bu karar alındı,şimdilik ses gürültü yok herkes uyuyor bakalım.

Adam karışını boğazlıyor komşular ses çıkarmıyor.Bir fön makinesine tepki göstermek ne kadar da ironik.

elektrik süpürgesi çamaşır makinesi çalıştırmıyorum zaten ama saç kurutma makinası zorunluluk ya. 9 30 dan sonra banyo yapmıcaz o zmn saçlar uzun kurutmadan yatsan olmaz.

Saat 23:00 dan sonra komşulara ulaşan gürültü yasak. Bırakın gelsin git şikayet et dersin. İyice abartmış o da. Fön makinesi dediği nedir ki.

sırf bu kısıtlamalar yüzünden ev değiştirmeyi düşünüyorum ya
fön makinesi sesinden rahatsız olan hiç duymamıştım daha önce tamam binaların ses yalıtımı da kötü ama banyo kapını kapatıp yatsan nolcak

o zmn 9 30 dan sonra banyo yapamıcak mıyım ki ya. başka odada kurutsam bile yine şikayet olcak gibi hissediyorum o gün o kdr kısa çalıştırmıştım. sinüzit olmasa önemli değil. çalışan insanın zaten 7 de eve geliyorum yemekti bulaşıktı derken çoktan 9 30 u geçiyor:(

o kurala göre siz haftaiçi banyo yapamazsınız.böyle şey mi olur :D

aynen öyle arkadaşım ya zaten uyarı geldiğinde ağzım açık kaldı. ne diceğimi bilemedim. bişey de diyemedim zaten. vasr mı hiç böyle saç kurutma makinesinden sorun yaşayan rahasız olan.

böyle garip kurallar oluyor.Bizim siteninde sabah 10 akşam 6 kuralı var ve çok katılar bu konua.Mesela taşınacağımız gün 9 buçukta geldik bizi 10 a kadar beklettiler.Ama ben gece daha uygun oluyor diye çamaşır makinemi çalıştırıyorum(en geç 11 de bitmek şartıyla),hatta işim geç bittiği için geçen pazar günü gece 9 a kadar temizlik yaptım,bazen gece banyoya giriyorum saat 1 gibi ,kimse gelmedi kapıma.Komşuluk bunu gerektirir.10 dk fön makinesinden kimse ölmez bence sizin komşularda var sorun ,hemde çocukluymuşsunuz anlayışlı olmaları gerekir.

Klima konusu gece ses yapıyorsa bilemicem zaten geceleri ses yapmak gibi hakkınız yok.
Ama kurutma makinesi çok abartılı geldi belli bir sınırlandırma var.
saat 23:00 ile 07:00 arası size kimse KARIŞAMAZ.
bizzat yaşadığım için biliyorum.

klimayı söylediklerindne beri çalıştırmıyoruz zaten. art niyetli insanlar değiliz. burdan anlayabilirlerdi. bazı insanlar kendini gerçekten dünyanın merkezi sanıyor sanırım. bana da çok gürültü geliyor. çocuklu insanlar diye bir kez olsun ağzımı açıp da bişi demedim.

Bence o kadın size takmış her hareketiniz çok afedersiniz batıyor kendisine,saç kurutma mak. ne kadar ses yapabilir ki
durup sizi mi dinliyor nedir :)

ayyy siz gelinde bi bizim apt yaşayın saat 2 - 3 lere kadar alt komşu fasıl yapar.Üst komşunun o çocuğu bir başlıyo koşmaya şımarıklığından sürekli ağlamaya top oynamasına kadının süpürge açıp eşyaları tutup güm diye bırakmasına saat 1 lere kdr bu eşya bırakma ve çocuk koşması abartısız dvm eder.Defalarca uyarmaya rağmen yağ gibi üste çıkıp siz gürültü neymiş görüceksiniz die tehdit etti bide.Hergün sabır çekiyorum ama bitmeye başladı terbiyesizlik diz boyu.Ama saat 9.30daki saç kurutma makinesinin gürültüsünü şikayet etmek saçma ki ne kadar gürültü çıkarabilir hepimiz kullanıyoruz yani.

Olamaz, çok abartmışlar. Bakın ben de gayet kuralları, yönetimi olan bir apartmanda oturuyorum ama üst komşum sabahın 6 buçuğundan gecenin 4üne kadar hiç durmaksızın gürültü yapıyor, gündüz çocuk koşuşturması, akşam bağrışma sesleri, gece de afedersiniz yatak odası sesleri.. Her gün uyarıyoruz ama değişen bir şey olmuyor umurlarında bile değil. Böyle cins insanlar rahat rahat oturabiliyor bence siz de bir makine sesi yaptım diye kafanıza takmayın rahat olun.. 11 hiç de geç bir saat değil ayrıca, ev hayatı bu :KK14:

:KK45::KK45:ben saçımı kurutmak için uzun süre çalıştırırım makineyi hatta kızım üşümesin diye
banyo yaptırcagım zaman odaya takar odayı bile ısıtırım
demekki sizin binada ben otursam evden atarlarmıştı:KK53:
çok abartmışlar
komşunuz sizden hoşlanmayıp bahane arıyor olabilir

Back
X