Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yazının bir benzerini bizede astılar,ama tabi kibar bir şekilde yazmışlar uzun bir yazıydı yazarken komşuluk haklarından falan söz etmişlerdi ama yazmaları gerekti,çünkü klozetten atılanlar yüzünden bahçedeki loğar tıkandı aklınıza ne gelirse çıktı çorap bile atmışlar,diğer seyleri söylemiyorum bile.Apartman girişine asılan yazıyı abartmadan aktarıyorum. " lütfen klozetkerınıZe saç, ıslak mendıl, peçete atmayınız. Hepinizin banyosunda ÇÖP KOVASI vardır herhalde".
Vallahi kaçın o siteden ya:) Ben işten 6 da çıkıyorum eve gelmem 7:30 Mesela 20:00 de misafirim gelicek diyelim.Napıyım 5 dakika elektrik süpürgesini çalıştırmıyım mı? Saçmalık silsilesi.Genel toplum kuralları diye birşey vardır.Genel olarak herkesin bildiği ve uyduğu.Buna göre de akşam 22:00 sabah 07:00 dir. Cumartesi günü çalışan biri sabah duşa girdi saçını kurutu diyelim.Ne dicem sabah sabah duşa girilir mi dicem? İşe giden bir insana kızıcak mıyım çok saçma.CanımKoalina arkadaşımıxın dediği doğru sabah7 akşam 7 kuralı var.. Bizim ev aldığımız sitede yönetim sabah 10 akşam 6 kuralı koymuş mesela akşam 6 dan sonra yada sabah 10 dan önce herhangi bir makine aç anında kapıya görevli geliyor şikayet olursa .. Seni anlıyorum iki arada bir derede sende kendi ihtiyaçlarını yapmaya çalışıyorun malum bebiş var başında ama insanlar artık ne yazıkki çok anlayışsız 5 dk bile tahammül edemiyorlar
![]()
yakında bunların yasaklanmasını da bekliyorum zatenapartman mı nazi kampı mı anlayamadım, saç kututma makinesinin sesinden nolcakmiş ki
,oldu olacak saat 10 dan sonra oksurmek, hapşırmak ,pıtlamak yasak olsun o zamn![]()
Merhaba arkadaşlar. sizin bi konuda fikrinizi almak istiyorum dün akşam apartmandan şikayete geldiler. saat 9 30 da saç kurutma makinesini çalıştırmak yasakmış. ben de geçen akşam 11 30 da çalıştırmıştım. malum çocuklar uyuyana kadar banyo için bile zaman ayıramıyorum kendime. böyle bi sınırlama olabilir mi. alt komşum sürekli şikayet halinde yazın da bi gece klimayı çalıştırmıştım. ses yapıyo uyuyamadım diye şikayet etti. size de danışmak istedim yaptığım yanlış mı yoksa bu sınırlama mı abartılı.
Çorap mıBu yazının bir benzerini bizede astılar,ama tabi kibar bir şekilde yazmışlar uzun bir yazıydı yazarken komşuluk haklarından falan söz etmişlerdi ama yazmaları gerekti,çünkü klozetten atılanlar yüzünden bahçedeki loğar tıkandı aklınıza ne gelirse çıktı çorap bile atmışlar,diğer seyleri söylemiyorum bile.