APARTMAN KURALLARI?

izmirizmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
65
7
Merhaba arkadaşlar. sizin bi konuda fikrinizi almak istiyorum dün akşam apartmandan şikayete geldiler. saat 10 30 da saç kurutma makinesini çalıştırmak yasakmış. ben de geçen akşam 11 30 da çalıştırmıştım. malum çocuklar uyuyana kadar banyo için bile zaman ayıramıyorum kendime. ses yapıyo uyuyamadım diye şikayet etti. size de danışmak istedim yaptığım yanlış mı yoksa bu sınırlama mı abartılı.

Son düzenleme:
Saat 10 dan sonra yükses sesle gürültü yapılmaz. Ama sizin apartman abartmış. Bizde herkes çamaşır makinesini gece çalıştırır hiç de ses gitmez öteki katlara. Sizin duvarlar ne kadar inceymiş gön makinesinin sesi gidiyor öyle.

EVinizdr o saatte tüm sülaleye fön çekmiyosanız. Saçma bi şikayet olmuş. 9.30 nedir ayrıca.. O kadar rahatsız oluyosa gitsin müstakil evde otursun

Merhaba arkadaşlar. sizin bi konuda fikrinizi almak istiyorum dün akşam apartmandan şikayete geldiler. saat 9 30 da saç kurutma makinesini çalıştırmak yasakmış. ben de geçen akşam 11 30 da çalıştırmıştım. malum çocuklar uyuyana kadar banyo için bile zaman ayıramıyorum kendime. böyle bi sınırlama olabilir mi. alt komşum sürekli şikayet halinde yazın da bi gece klimayı çalıştırmıştım. ses yapıyo uyuyamadım diye şikayet etti. size de danışmak istedim yaptığım yanlış mı yoksa bu sınırlama mı abartılı.
12ye kadar bunun sınırı vardır 12den sonra öyle çamaşır makinası fön makinası falan çalıştırmak tabi ki saçmalık ama 9.30da kimsenin bunu şikayet etmeye hakkı yoktur etmezler de zaten ya başka derdiniz var yada komşularınız psikopat:KK14:

sadece 5 dk çalıştırdım saçlarımın diplerini kurutasıya kdr sinüzitim var kurutmadan yatarsam problem yaşıyorum:KK43:

saat 11 e kadar herşeyi yapabilirsiniz ,çamaşır makinesine bende karşıyım 10 dan sonra ama alt tarafı 10 1 dk çalışan fön makinası.bu kadar sorun yapılacak birşey değil.

Gece klima sesi rahatsız eder ona bir şey diyemiyorum.
Ama saç kurutma makinesi sesini nasıl duyabilmişler.
21.30 da geç bir saat değil neticede, abartmışlar.

Sizin komşular abartmış sabırım kulakları tavanda yaşıyolar. Fön makinesinden çıkan sesten nolur ya. Evin içindeki çocuk duymazlen komşunun duyması da bi garip. Ama çamaşır makinesi falan normal geç vakitte çalışmaz. Benim yan komşu alt komşu tam sizin komşulukmuş :)) kafayı oynatırsı o zaman

Ben ki ses konusunda hak veririm, saç kurutma makinesi sesi bana bile abartı geldi. Bu ne ya? Yani insan ne zaman banyo yapacağını da mı soracak komşusuna. E kimse de ıslak saçla yatamaz. Saç kurutma makinesini yatak odasında mı çalıştırdınız yoksa evin daha uzak bir kısmında mı? Belki buna dikkat etseniz duymazlar.

Apartman gürültü yönetmeliği diye bir şey varmış. Ona göre saat 19.00'dan sonra sabah 7.00'ye kadar gürültülü hareketler yasak. Olay para cezasına kadar gidebiliyormış.

çamaşır makinesi yasaklar arasında yok apartmanımızda. elektrikli süpürgeyle kurutma makinesi filan vardı. uyarı bıraktılar dün eve kapıcıyla. banyoda çalıştırmıştım diğer odalar kirlenmesin diye saçlar uçuşuyo malum.

hiç böyle bişey duymamıştım bende gece duş alıp yatarım ee haliylede upuzun saçlarımı kuruturum kimseden böyle bişey duymadım.bende böyle bi sesle hiç rahatsız olmadım.garip.

çok komik gerçekten. bu kadar da sınırlama olmaz. banyoda çalıştırma ama odanda çalıştırabilirsin. banyoda çok ses gider gerçektende

Allah allah ya biz ne yapalım ? 3 yıldır üst katımdaki aileden matkap sesi geliyor. Kaç kere uyardım. 3 günde bir biryerleri deliyorlar :-) pencereler yetmiyor sanırım havalandırma deliği açıyorlar sürekli

bizim banyodan ses direkt apartman boşluğuna oradan da diğer komşulara yayılıyor. bu yüzden ben saçımı başka bir odada kurutuyorum. banyoda kuruttuysanız belki ses fazla gitmiştir, yankı falan da yapıyor ya.

Geç saat olmuş. Çoğu binada ses yalıtımı yok ve apartman kurallarına göre hareket etmelisin.

gece 12 den sonra çamaşır makinesi çalıştırmak yasak ama çalıştırıyorlar sadece banyoya gittiğimde duyuyorum sesi sorun da etmiyorum. ..çogu çalışan kadın bizim apartman ... fön sesini şikayet ediyotsa sorunlu bi insan komşun .... geçen gece tuvalete gittim 3 te komşum fön makinası açmıştı alt komsumda eşiyle kavga ediyordu bağırış sesleri geliyordu ... yan komşum pazar günleri eşiyke yatak sohbetini çok seviyor mesela saat 8 de başlayıp 9 kadar konuşurlar ... yatak odalarımız bitişik :) üst katın ikiz çocukları var araba mı bisiklet mi ne sürüyorlar bilmem her gece 1 lere kadar sesi gelir hiç şikayet etmeyi düşünmedim :)

X