- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo sacmalık ben aksam 10 dan sanra camasır bulasık atıyorum gece temzilik yapıyroum cünkü esim sabah uyuyo aksam ise gidiyoCanım @Koalina arkadaşımıxın dediği doğru sabah7 akşam 7 kuralı var.. Bizim ev aldığımız sitede yönetim sabah 10 akşam 6 kuralı koymuş mesela akşam 6 dan sonra yada sabah 10 dan önce herhangi bir makine aç anında kapıya görevli geliyor şikayet olursa .. Seni anlıyorum iki arada bir derede sende kendi ihtiyaçlarını yapmaya çalışıyorun malum bebiş var başında ama insanlar artık ne yazıkki çok anlayışsız 5 dk bile tahammül edemiyorlar![]()
aynen rahatsz olsan ceksin gitsin derim ben böyleleri dolmustata var ay cok sıkısık ay söyle ay böyle in taksiye bin o zaman arkadası diyorumBu nasıl şey insansın ses de olur gürültüde.Benim üst katındaki amca gecenin ucu dördü tak diye klozet kapağını bırakıyor.Apartmandan zaten yürürken ses geliyor. Üniversiteli oğulları var on ikiden sonra müzik sesi geliyor.Ben çıkıp şikayet etmedim.Yaşıyorsan ses olacak tabiki.Rahatsız olan apartmanda oturmayacak.Bende sitede oturuyorum taşınırken yönetici ile konuştum iki oğlum var çocuk bunlar koşar oynar sıkıntı olacaksa evi tutmayalım dedim.Olur mu onikiye kadar kimse kimseye karışamaz dedi.Taşındık alt komşu küçük oğlumun koşmasından şikayetçi oldu.Kapıcıyı gönderdi kapıya geldi diafondan aradı resmen taciz etti.Ev sahibini aradık yöneticiyi aradık.Biz başta konuşmuştuk dedik.Yönetici alt kattakiyle konuştu ev sahibimde aramış.Uç yasında çocuk koşacakta oynayacakta.Bazen gece huysuzlanıyor ciyak ciyak ağlıyor.Kimse kusura kalmayacak rahatsız olan müstakil eve gitsin.Bir şey değişti mi hayır şimdi de duvara vuruyor bende ayağımı vuruyorum.Senin komşuların abartmış fön sesinden rahatsız oluyorlarsa saat 11.30 yazık size.Allah yardımcınız olsun.
İnsanlarin hic isi gucu yok ya , yok bebek ayak sesi yok fon makinesi klima sesi hey allahim bizim apartmanda matkap sesi asansorun sesi cocuk sesi ne ararsan var ama en onemlisi Anlayıs var. Kimse cok cok onemli degilse kimsenin kapisina gitmez bnce abartiyolar olayi artik ya...
Bizde evi alırken habersizdik , ne yazıkki aldıktan sonra yönetimden ferman gibi upuzun bir kurallar listesi gönderildi .. Toplantıda alınmış kurallar tüm ev sahiplerinin imzaları var .. İşin kötüsü herkes uyuyor kurallara akşam 18:00 den sonra çıt çıkmaz sitede , tek iyi yanı bebek ağlama sesi çocuk sesi bunlara ses çıkarmıyorlarooo sacmalık ben aksam 10 dan sanra camasır bulasık atıyorum gece temzilik yapıyroum cünkü esim sabah uyuyo aksam ise gidiyo