aynen öyle. Sen ne yap biliyonmu toplantıda falan şikayer et alt kattakilerden. Ama şöyle olaun. Sifon sesi gelior, mutfaktan bardak sesi geliyor tv sesi geliyor gibi. Bunlar zorunlu dicekler bunlardan rahatsız olunmaz dicekler. Sende banyo sonrası saçlarımı kurutmakta bnm için zorunlu kusura bakmayın dersin. Bi kağıt kalem götür birde. Dilerseniz duş alcağım saatleri yazında ona göre kurutayım saçımı deyin. Bunun zaruri olduğunu anlarlar belkiNapçağımı bilmiyorum arkadaşlar ya. bi de uyarı yöneticiden geldi. saç kurutmak bi lüks falan değilki ben inadına da yapmıyorum bunu sadece saçlarımın diplerini 5 dk içinde kurutup çıkıyorum hemen. gereklilik bu hele ki sinüziti olan biri için. üstelik çocuk var sık sık ateşleniyo banyoya sokuyoruz sonrasında da saçlarını kurutuyorz daha da beter olmasın diye. bunlar gereklilik değil midir. benimde üst katımda çocuk var sürekli bağrışıyolar annesinin de bağırmaları geliyo üstelik oyuncakları takır tukur yerlere atıyolar. bigünden bigüne gidip de şikayet etmedim. beraber yaşamanın elbetteki kuralları olacak gürültü yapamazsın çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi matkaptır falan tamam ama saç kurutma makinesinin sesinden şikayete gelmek acaip gerçekten. hepimiz insanız öutlaka öyle veya böyle gürültü oluyo ne kdr dikkat etsen de elindeki bardağı düşürür kırarsın onun gürültüsü olur. bunlar nasıl engellenebilecekki. apartman dairesinde yaşıyosan saç kurutma makinesi sesine anlayış gerek bence. üstelik aynı sitede oturan diğer arkadaşım 1 de 2 de çalıştırdığını söylüyo
bizim apartmanda komsuluk cok onemli herkes birbirinin yardimina 24 saat kosar sirf bu yuzden tasin deseler tasinmam yani allah razi olsun komsularimizdan herkese nasip etsin . sizleride bekleriz apartmanimiza :)))Senin gibi insanların olduğu bir apartmanda oturmak isterdim.
Bizim sıkıntımız olsa gidecek kimse yokbizim apartmanda komsuluk cok onemli herkes birbirinin yardimina 24 saat kosar sirf bu yuzden tasin deseler tasinmam yani allah razi olsun komsularimizdan herkese nasip etsin . sizleride bekleriz apartmanimiza :)))
bende çalıştırıyorum elde değilçamaşır makinesi yasaklar arasında yok apartmanımızda. elektrikli süpürgeyle kurutma makinesi filan vardı. uyarı bıraktılar dün eve kapıcıyla. banyoda çalıştırmıştım diğer odalar kirlenmesin diye saçlar uçuşuyo malum.
apartman mı nazi kampı mı anlayamadım, saç kututma makinesinin sesinden nolcakmiş ki
,oldu olacak saat 10 dan sonra oksurmek, hapşırmak ,pıtlamak yasak olsun o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?