Kabahat sizde. Niye çekiyorsunuz arabanızı?? Arabayı buraya park ediyorum, başına bir şey gelirse de senden bilirim. Evin burası diyip gidecektiniz. Bu çirkeflerle çirkef olmak lazım.Şuan çok öfkeliyim. Sakinleşmeye çalışıyorum. Oğlumu özel eğitime getirdim. Sokağın uygun bir yerinde arabamı park ettim. İnanın park ettiğim yer duvar dibi. Binadan bir adam çıktı. Buradan arabanızı çekin dedi. Bir sürü saçma sapan gerekçe sundu. Önce bina önüne çektiniz dedi. Burası duvar dedim. Sonra özürlü yeri dedi Hani nerede tabelası dedim. Siz buraya park ediyorsunuz bu insanlar nereye park edecek dedi. Ama burası kamu alanı, böyle bir dertleri varsa otoparklı bir evde oturtabilirler dedim. Biz burası için belediyeye kira ödüyoruz dedi. Bu külliyen yalan, böyle bir uygulama yok dedim. Ama çaresiz arabamı oradan almak zorunda kaldım. Çünkü arabama zarar verebilir. Şimdi soruyorum size apartmanların kamu alanı olan sokakları tutma hakkı var mıdır? Ben bunu gasp olarak nitelendiriyorum. Ya siz?
Hak değil ama çok haksızca bir uygulama da değil özellikle dar sokaklarda ne yapsınlar onlar hep orada yaşıyor gittiğimiz yerlerin otopark sorununa çare bulması daha doğru değil mi
Yooo öyle bir öncelik yok. Parası neyse verip otoparklı apartmanda oturmadığınız sürece paşa paşa yer bakacaksınız kendinize.Bu bir hak değil, öncelik meselesi; dediğiniz gibi evet kamuya ait. Örnek vermek gerekirse bizim apartmanımızın önüne sadece bizim araçlarımız park ediyor. Yer kalmıyor zaten, öncelik mantıken bizim apartmanımızdaki insanların araçlarının. Bazen boşken rica edip park edenler oluyor, hay hay diyoruz. O kadar neden çıkışmış ki?
Arabaya zarar verecek diye korktum amahaklısınız. Gelecek hafta bu şekilde söyleyeceğimKabahat sizde. Niye çekiyorsunuz arabanızı?? Arabayı buraya park ediyorum, başına bir şey gelirse de senden bilirim. Evin burası diyip gidecektiniz. Bu çirkeflerle çirkef olmak lazım.
Özel otopark değilse Öncelik sizin falan değil nereden çıkardınız bunu? Devletin yol kenarı.Bu bir hak değil, öncelik meselesi; dediğiniz gibi evet kamuya ait. Örnek vermek gerekirse bizim apartmanımızın önüne sadece bizim araçlarımız park ediyor. Yer kalmıyor zaten, öncelik mantıken bizim apartmanımızdaki insanların araçlarının. Bazen boşken rica edip park edenler oluyor, hay hay diyoruz. O kadar neden çıkışmış ki?
Yok ona dikkat ediyorum. Park ettiğim yer duvar dibiydiMerkezi bir konumda oturuyorum. Burada ciddi bir park yeri problemi var. Bizim otoparkimiz var arabamiz varken park yeri sıkıntısı yasamadik. Tek problemimiz otopark onune park eden araçlardı. Burasi otopark girisi dememize ragmen park etmekte israr ediyorlardi. Biz evde yokke otoparki kapatan araclar yuzunden baska sokaklara park ettigimiz cok oldu. Apartmana ait bir park yerini isgal etmiyorsaniz bence park etmek dogal hakkiniz.
insanlarin illa evin dibine arabasini sokma isteğini anlamiyorum. 1 2 sokak öteye park etse ne olacak merak ediyorum acikcasi
Yok öyle bir oncelik.Yani hak değil ama yinede öncelik apartmanda oturanların olur çünkü onlar kendi evinin önüne park edemeyince nereye park edecek gerçekten zor oluyor. Ben ilk defa dairede oturdum geçen yıl dairede oturanlar bile içeri park edemiyor dışarı dolup taşyordu misafirler bile artık uzağa park etmek zorundaydı aslında dairelerde zorunluluk olmalı park yeri gerekirse arsayı ona göre hesaplamalılar bence gerçekten yaşayanları çok zorluyor bizde kendi içlerinde kavga bile çıkıyordu
Eşim bu konuda çok takıntılı, arabası illaki gözünün önünde olacakMerkezi bir konumda oturuyorum. Burada ciddi bir park yeri problemi var. Bizim otoparkimiz var arabamiz varken park yeri sıkıntısı yasamadik. Tek problemimiz otopark onune park eden araçlardı. Burasi otopark girisi dememize ragmen park etmekte israr ediyorlardi. Biz evde yokke otoparki kapatan araclar yuzunden baska sokaklara park ettigimiz cok oldu. Apartmana ait bir park yerini isgal etmiyorsaniz bence park etmek dogal hakkiniz.
insanlarin illa evin dibine arabasini sokma isteğini anlamiyorum. 1 2 sokak öteye park etse ne olacak merak ediyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?