Kedi beslemek kötü bir şey değil ancak apartmandakileri bilerek rahatsız ede ede yapılıyorsa o kötü, bizim apartmanda da vardı eskiden, bahçe katındaki komşumuz, diğer komşu sürekli o bölgeye yem koyuyor diye, kediler kendi camından ayrılmadığı için çok şikayetçiydi, mutfağa giremiyorum diyordu kadın. İş bu boyuta geliyorsa aynı yerde yaşadığınız başka insanların yaşamına müdahale etmiş oluyorsunuz. Bu anlamda da yaptığınız kediyi beslemekten çok diğer komşuları rahatsız etmek oluyor. Bu anlattığım çok uç bir örnek ama apartmanda kedi beslemek konusunda bu anımı anlatmak istedim ki hiç değilse komşularınızın düşüncesini anlamak açısından fikir oluştursun kafanızda. Ama diyorsanız ki hayvanın kimseye zararı yok, o zaman apartmandakilerin kendi problrmi tabi ama rahatsız olunan yerde de inadına ters hareket yapılmamalı. Eğer müsaitseniz siz sahiplenin kediyi ya da başka çözümler bulun. Bizim komşu bu konuyu çok abarttığı için bizde ondan çok çektik, o yüzden anlıyorum komşularınızı ama sizde hayvana acıyorsunuz size de hak veriyorum. Kediyi ne yapın edin dışarı çıkarın yemeğini dışarda verin. Hayırlısı olsun.