Aptal ben

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
O kadar aptalım ki. Kendime hayret ediyorum.
Normalde maskesiz dolaşmayan kendini izole eden ben haftasonu erkek arkadaşımla görüştüm. Maskesiz bir şekilde bi parkta oturduk. Pazar günü de bir-kac kez reddetmeme rağmen ısrarla kuzenlerime davet edildim. Normalde başkasının evine gitmek şu süreçte yapacağım bir iş değil ama basiretim mi bağlandı bilmiyorum gittim.4 kişiydik Herkesle mesafeli durdum fakat ne derece etkilidir bilmiyorum. Ve pazar günü bazı özel sebeplerden dolayı ablam ve 3 çocuğu bize gelmek zorunda kaldı ve ben 4 aydır görememenin verdiği duygusallıkla onlara yakın durdum. Pazartesi bu özel sebepten dolayı işe gelmedim. Dün geldiğimde ise aynı odada çalışan arkadaşımın babasında koronavirus olduğunu öğrendim. Dünden beri içim içimi yiyor. Ben nasıl bu kadar sorumsuz davrandım diye. Çalışma arkadaşımda da pozitif olduğunu bu sabah öğrendik. Yerimde duramıyorum. O kadar insanla görüştüm vicdanım hiç rahat değil.
Tüm şirkete test yapılacak fakat ben filyasyonekibine utanmadan o kadar kişi ile görüştüğümü nasıl diyeceğim..
Maskesiz dolaşmayan ellerini sürekli yıkayan bi insandım. Neden böyle bir sorumsuzluk yaptım basiretim bağlandı..
Çok stresliyim.

Ayrıca birşey sormak istiyorum
Iş yerine yapılacak olan testi vakanın belli olduğu günden 2 3 gün sonra yapılması daha sağlıklı demişler. O nedenle patron cuma günü yaptırmak istiyor ve ayrıca yapılan test suruntu değil farklı bir kan testi olacakmış. Sonuclari ise 5 saatte çıkacakmış. Bu 2 3 gün olayının doğruluk payı nedir bilen var mı

Son düzenleme:
Amanin cok kotu olmus. İnsallah cabuk atlatirsiniz bu donemi. Onlem almak sart elbette,cok saglam onlem alan arkadaslarimdan bile pozitif haberi geldi o yuzden bir sey diyemiyorum

Ayrıca birşey sormak istiyorum
Iş yerine yapılacak olan testi vakanın belli olduğu günden 2 3 gün sonra yapılması daha sağlıklı demişler. O nedenle patron cuma günü yaptırmak istiyor ve ayrıca yapılan test suruntu değil farklı bir kan testi olacakmış. Sonuclari ise 5 saatte çıkacakmış. Bu 2 3 gün olayının doğruluk payı nedir bilen var mı

Amanin cok kotu olmus. İnsallah cabuk atlatirsiniz bu donemi. Onlem almak sart elbette,cok saglam onlem alan arkadaslarimdan bile pozitif haberi geldi o yuzden bir sey diyemiyorum
Ellerim kolonya dezenfektan ve sabun üçlemesinden derim yanacak hale gelmişti ben o kadar dikkat ediyordum diyeyim. Ama şu son 2 haftadır 3 aydır yapmadığım hataları yaptım. Çok pişmanım elbette.

Bu dönemde bence çoğu kişi rahat davranıyor artık. Ben de çok kızıyorum.
Bir de kına düğün mevlit. Gitmesen kirilıyorlar... offf. Ondan sonra bir de zaten ise de gidiyorsunuz diyolar.
Kendime o kadar kızıyorum ki. Bundan 2 hafta önceye kadar abartma bu kadar denilen bir insandım. Maalesef ki bu hale geldim.

çok samimi bir şekilde yazacağım, bazı insanlar ne kadar sıkı korunsalar dahi yakalandılar buna. ben artık önlemlerin de tam çözüm olduğuna inanamıyorum.
bir noktadan sonra olacaksa olacak kafasındayım.

açık havada mesafe koruyarak maskesiz kalmak bence sıkıntı değil. kapalı ortamlar için kötü olmuş tabi.
umarım sonuçlar negatif çıkar..
haberdar edin mutlaka

Dikkatli olsaydınız keske ama yinede hemen karamsarlığa kapılmayın. Belki bulasmamıştır size. Ablamlarinda hergun iç içe oldukları arkadaşlarının annesi korona oldu. Sonra arkadaşlarıninda korona olduğu öğrenildi. Çalıştıkları yer birde devlete ait yerdi. Kimseye test yapılmadı. 2 ay oldu korona olan arkadaşları daha yeni is başı yaptı. Ablamlarin oradanda kimseye bulasmamisti. Yeni bir vaka çıkmadı oradan cunku

Eşimin ailesi de cıkınca temas olan kişileri hemen aldılar 2/3 gün beklemediler vakalar artınca belki kitler değişmiş olabilir.

Bizde Yapılan test 2 gün sonra sonuç çıkmıştı. Umarım hasta değilsinizdir hasta çıkarsanız temasta bulunduğunuz kişilere mutlaka haber verin.

Kuzeninize gitmişsiniz yani bunu kimsenin yadırgayacağını düşünmüyorum çünkü artık herkes akrabalarıyla görüşüyor

Kuzeninize gitmişsiniz yani bunu kimsenin yadırgayacağını düşünmüyorum çünkü artık herkes akrabalarıyla görüşüyor
Ben çok korkuyordum çünkü 60 kişi ile çalışıyorum. Kimsenin evine gitmemiştim. 4 aydır da görüşmüyorduk. 4. Ayin sonunda ısrar kıyamet ikna edildim. Şuan çok pişmanım.

virüsün inkübasyon süresi ile alakalı bir durum ortalama 5.6 günde sürüntü örneklerinde pcr sonucu verilebiliyor. kandan antikor titresine bayıp şüpheli vakaları belirleyeceklerdir. korkmayın ama lütfen sevdiklerimiz için maskesiz gezmeyin

Ne diyeyim, çoğumuz gevşedik.
İzolasyona devam eden az artık.
Buna bağlı olarak da vakalar arttı tabii.
Hepimizin başına gelebilir.
Çok stresli bir durum, negatif çıkar inşallah ve rahatlarsınız.

Özel bir yöntemle bakılacağı söylendi fakat detaylı bilmiyorum. Iş yerinde maskemi masamda otururken çıkarıyordum çünkü 12 saat çalışıyorum ve 12 saat maskeli durmak çok yoruyor. Odamda oldukça ve masamda oturdukça çıkarıyordum.

Mutlaka haber veririm. Hatta şimdiden haber verdim böyle bir risk olabileceği konusunda

sosyal mesafenizi koruyorsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. eller sürekli yıkanmalı ve yanınızda dezen bulundurmalısınız gerçekten maske sürekli takılacak bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…