- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
Merhaba arkadaslar. Konuma koyacak baslik dusundum dusundum en uygunu bu gibi. Benim ozellikle bugun iyiden iyiye canimi sikmaya baslayan bir problemim var. Ben universite ogrencisiyim. Liseye giris sinavinda dereceye girip cok iyi bir liseye basladim, zira universite sinavina da cok calisip iyi bir universitede iyi bir bolume girdim. Fakat problem buradan sonra basladi. Lisede her yerde birinci olan ben universitede vasat bir ogrenciyim. Bazen vasatin alti. Gercekten cok çalışıyorum ama asla istedigim kadar basarili olamiyorum. Bugun bazi sinav sonuclarimiz aciklandi, deliler gibi calistigim dersten kalabilirim. Digerlerinden de gececek notu anca almisim. Ortalama yerlerde. Derslerde oldukca iyiyim, bu sinavlara da tum bolumu abartisiz ben calistirdim. Ve hepsi benden cok yuksek aldilar. Acikcasi sevindim de, neticede ben calistirdim herkes cok tesekkur etti falan. Ama kendimi sorgulamadan edemiyorum... Aptal miyim kafam calismiyor mu diyorum artik. Beyin hucrelerimin oldugunden bile suphelendim gecen gun, ruyama bile girdi
Bunun sebebi ne olabilir sizce ? Benim gibi olan kimse var mi ? Bu basarisizlik bitiriyor beni, hayattaki basari akademik basariya endeksli artik benim icin. Gercekten cok mutsuzum