Aptal yerine konulmak mi daha agir aptal olmak mi?

verilmiş sadakan varmış, git sadaka ver bişe yap sevin bence..neden ağlıyosun!?

Siz sanirim daha once ki bi konuda bana cirkef oldugumu soylemistiniz daha dogrusu ben soylemistim siz abartmiyomussun demistiniz. Keske daha cok cirkeflik yapsaydim da bunlar gelmeseydi basima dimi
Ne anlattigini anlamadim ama adam adam degil, adam gibi adamlar sec kendine, kimseye cirkeflik de yapma

Nerden buldun sen bunu?

Siz sanirim daha once ki bi konuda bana cirkef oldugumu soylemistiniz daha dogrusu ben soylemistim siz abartmiyomussun demistiniz. Keske daha cok cirkeflik yapsaydim da bunlar gelmeseydi basima dimi
Baktim simdi eski konuna ben sana cirkef falan dememisim, sen kendine BEN CIRKEFIM demissin

Ben neden cocugun egitimine engel oluyosun demisim sadece, cok da dogru demisim

Allahtan burasi forum da biri yalan soyledi mi hemen kayitlara bakip ortaya cikariyoruz :)

Ben cirkefim yazdigimi soyledim zaten orda. Siz surekli bi bna laf sokma cabasi icindesiniz ben anlamadim ya hic yorum yapmayin yada yalanci oldugumu vurgulayacak seyler soylemeyin ben sizinle bi konuda polemige girdigimi hatirliyorum cunku. Simdi bu sekilde yorumlar yapcaksaniz konumdan cikarsaniz sevinirim

Bu kadar adisini bile mi
canım benim ya bu adama inanıp-üstelik evine gitmeyi düşünmüşsün,hep bi engel çıkmış ama- sana orda tecavüz etseydi Allah korusun hep en kötüsünü düşün.. tecrübe oldu insanları tanımış oldun,güvenmezsin bir daha

Ay zaten kimseye guvenmedim bu konuda bu zamana kadar. Arkadaslarim girip cikiyolar hep erkek arkadaslarinin evine. İlk kez bu kadar guvenmistim. İyi ki gitmemisim artik asla gidemem heralde

Bunları okuyunca geçmişe döndüm birden. Adinin biri benzerini bana yapmıştı. Hatta dedi ben" götürmek" isterdim seni ama öyle kızlardan çıkmadın 5 yıllık sevgilim var eyvallah. Ogrendikten sonra sürekli istifra ettim allak bullak oldum . Soktan bi hafta çıkamadım.

Sonra normale dönüyor insan üzülme. Kimseye guvenemem deme guveniyorsun. Zaten o güveni karşındaki veriyor sana. Allah hayırlısı insanlarla karşılaştırsın.

Kardes guzel keyfim ne isterse forum kurallarinca yazarim yonetici yapar geregini senin haddin degil yasak koymak. Hadi hayirli forumlar

Hayvan herif ya. Geç olmadan gerçekleri görmene sevindim. 5 ay değil 5 yıl bile kandırabilirdi seni Allah korumuş

bişey sorcam ya.intikam almayı düşünmüyomusun? ben olsam (ki buna benzer şeyler yaşadım) kesin intikam alırdım

Ben size değil o 3 yıllık sevgilisine üzüldüm siz 5 ay için üzülüyorsunuz o ne yapsın .takip et cocuğu kızı bul göster resimleri veya bir face ac tüm resimlerde cocuğu etiketle

Dusundum dusunmez olur muyum? Ama sonra ugrasmaya bile gerek duymadim. Ben o kiza da zerre kadar uzulmuyorum. O herseyin farkinda bence herseyin hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…