Aptallığım yüzünden hayalim ellerimden kayip gidecek gibi görünüyor:(

Haklisiniz cok tskr ederim yorum için. Sartlarda değişiklik olduğunu bilmiyordum bakacagim. İçime su serptiniz

Olur mu ya öyle şey. Üzülmeyin, gerilmeyin boşuna. Eğer o örgütün elemanlarılarsa bile sizinle ilgili bir durum olsa çoktan size ulaşırdı emniyet. Kaldı ki telefon ip sizin değil neticede ve konuşanın siz olmadığı herşekilde bellidir. Vesvese yapmayın boşuna. Ama arkadaşınızın neden sizin kimliğinizle hat aldığı konusu büyük muamma

bir arkadaşımın başına geldi bu hat mevzusu, anında işten çıkarttılar.sonra dava açıp o hattı asında kendisinin kullanmadığını ispat etti.işine geri döndü aklanıp.yani demem o ki bir şey olacak olsaydı o an olurdu.böyle bekletilmez bu meseleler.ayrıca tut ki çıktı, sizin kullanmadığınız operatör ve baz istasyonu kayıtlarından bile anlaşılır ki.rahat olun.

Hemen modunuzu düşürmeyin..Çevrenizde güvenilir Emniyetten birileri yok mu ? Durumu anlatsanız sizin için biraz adamı araştirsa sebebini öğrenseniz..

o kadar istemişsiniz bölümü belirsiz bir durum için vazgeçmeyin devlete alınmazsanız özelde çalışırsınız.

canim benim eger ki gorev esnasinda yapmissa ihrac olma durumu vardir fakat kendi esimdende bildigim kadariyla sadece aciga alinir sorustrmaya tabi tutulur ce,za verilir para yada mevkiden alinma gibi ihraclik bir durum bana da malum olaydan gibi geldi bu devirdr babana guvenmeyeceksun

Hemen modunuzu düşürmeyin..Çevrenizde güvenilir Emniyetten birileri yok mu ? Durumu anlatsanız sizin için biraz adamı araştirsa sebebini öğrenseniz..
Hsklsnz ama emniyetten tanıdığımız hic yok. Arkadasa da soramıyorum esi su an hastanede yatiyo ameliyatli hem uzaktayiz tel de konuşulmaz diye

Bende oyle dusundum. Cok kötü bisey olmadıkça ihraç olunmaz diye... o örgüt olaylarından once aciga alindi ama o zamanlarda oyle seyler vardi bilinmiyordu diyo eşim.

Esiyle ozel bir seyler konusmak icin mi acti bilemiyorum o meseleile ilgili seyler... demek ki sakıncalı seyler var o yuzden canim sıkılıyor nasil boyle aptal olabildim

Güvenlik soruşturması kalktı diye biliyorum ben. Bu da size ders olsun bu devirde kimseye güvenmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…