- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Arkadasim atanamadi ev hanimi oldu. Esi polisti. Kocasi arkadaşın telinden bir seyler yaptiysa ben su an devlet kurumunda çalışmıyorum yinede bana ulaşırlardi değil mi? Kafaya cok taktim inanın cok asiri taktimKendisi ihraç edildiği halde eşi ihraç olmayan bir sürü insan var, siz niye etkilenesiniz ki bundan ? Hem bir sıkıntı olsaydı size çoktan ulaşırlardı, demek ki arkadaşınızın telefonunda bir şey yok.
Haklisiniz cok dogruBöyle siyasi rüzgarın bu kadar çabuk değiştiği bir ülkede 4 sene sonra ne olacağının hesabından hiç bir zaman emin olamazsınız. O yüzden hayalinizden vazgeçmeyin.
Izlemeye almis olabilirlerKendisi ihraç edildiği halde eşi ihraç olmayan bir sürü insan var, siz niye etkilenesiniz ki bundan ? Hem bir sıkıntı olsaydı size çoktan ulaşırlardı, demek ki arkadaşınızın telefonunda bir şey yok.
Arkadasim atanamadi ev hanimi oldu. Esi polisti. Kocasi arkadaşın telinden bir seyler yaptiysa ben su an devlet kurumunda çalışmıyorum yinede bana ulaşırlardi değil mi? Kafaya cok taktim inanın cok asiri taktim
HaklisinizMesleginizi elinize alin, devlet olmazsa ozel olur.
Amin...Izlemeye almis olabilirler
Umarim bir sorun cikmaz Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
Gbt olumsuz gelirse ozel de de sikinti olur mu bilmiyorum. Aptalligima cok kiziyorum. 35 yasinda mezun olcam nasipse.. anaokuluna gencler varken beni alirlar mi bilemiyorum. Hayırlısı artik..Emin olun yasa dışı birşey bulunsa telefonda ulaşırlardı. Bence de hayalinizden vazgeçmeyin en kötü özelde öğretmenlik yaparsınız o zaman da mı güvenlik soruşturması yapılıyor?
Gbt olumsuz gelirse ozel de de sikinti olur mu bilmiyorum. Aptalligima cok kiziyorum. 35 yasinda mezun olcam nasipse.. anaokuluna gencler varken beni alirlar mi bilemiyorum. Hayırlısı artik..
Ulaşırlardı, bylock falan kullansaydı çoktan hakkınızda işlem yaparlardı, kuruntu yapmayın boşuna.Arkadasim atanamadi ev hanimi oldu. Esi polisti. Kocasi arkadaşın telinden bir seyler yaptiysa ben su an devlet kurumunda çalışmıyorum yinede bana ulaşırlardi değil mi? Kafaya cok taktim inanın cok asiri taktim
Tesekkur edrrim. Birinci sinifim. Evet sucum gunahim yok tek sucum kendi üstüme olan hatti kullandirmak.Kaçıncı siniftasiniz? Eğer birinci sinifta iseniz 4 yıl içinde herşey değişebilir.Azminizi de tebrik ederim.ayrıca.Ne olursa olsun vaz geçmeyin.Suçunuz günahınız yok Rabbim yardimciniz olacaktır eminim.
İns kuruntu yapiyorumdurUlaşırlardı, bylock falan kullansaydı çoktan hakkınızda işlem yaparlardı, kuruntu yapmayın boşuna.
Tesekkur ederim hemen degisen sartlara bakacağım. Cok halksınızNe kadar oldu hatırlamıyorum ama iki hafta filan güvenlik soruşturmasında yeni bir düzenlemeye gidildi. Bir araştırın olumlu bir düzenleme. Bırakmayın okulu 4 yılda neler değişmiyor. Devlette calismasaniz ne olacak siz sonunda kendi hayalinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?