Aptallık ettim

Bende düzgün biri değilim o zaman 32 yaşında bekarım
İnsanlar doğru insanu bulamayabilir
İlk önüne geleni koca diye almaktansa kendilerine zaman da ayırabilir
Keşke herkes anlasa
Evet anlamıyor herkes maalesef

Canım bir erkeğin sana nasıl geldiği önemlidir.Yaşını doğru söylemesinden ziyade (o apayrı bir konu) öncelikle ben tanışma şeklinize takıldım.İnternette tanıdığın bir adama ne kadar güvenebilirsin,kendini o kadar güzel gizleyebilirki.Ayrıca çalışıyormus sonucta sosyal cevresi olan biri ama buna rağmen orda biriyle tanısamıyor ınternetten birini buluyor.40 yaşına kadar ciddi birini bulamamış mı? Yaşını daha şimdiden gizliyorsa daha kimbilir gizlediği neler vardır.Sen bilirsin ama sor bakalım niye gizlemiş yaşını

Çok yanlış bir düşünce ne demek düzgün biri olsa 40 yaşına kadar boş bırakmazlar adam belkide kendine yakışır düzgün birini bulamadı bilemeyiz
Anlatamadım galiba tabiki de bulamamış olabilir ama netde farklı yazması düzgün olmadığını gösterir normal yaşamındada yalan dolan var demekki o yüzden bulamadı yada bulduğu da durmadı

Ben de pek normal bakmıyordum aslında ama bilgilerini verince oncesınde de iki aha yakın yazısınca verdım telefonumu. Soy ısım herseyı verdı adrese kadar ben vermedim ama korktum

Anlatamadım galiba tabiki de bulamamış olabilir ama netde farklı yazması düzgün olmadığını gösterir normal yaşamındada yalan dolan var demekki o yüzden bulamadı yada bulduğu da durmadı
Düzgün olsa 40 yaşına kadar boş bırakmazlar cümlesinden ben ancak onu anladım da her neyse.

Keske doğru soyleseydı

E suç işlemiş işte. Adama söylemeyin bari nasıl bulduğunuzu da sizin de arkadaşınızın da başınız belaya girmesin.
Seni arastırıcam demıştım buluşmadan önce, olur dedı. Buna kızacak bırı degıl. Soylerım de gercegı yuzune vurmaya utanıyorum

Diğer msjlarda adamın evine kadar doğru mu değil mi diye baktığınızdan bahsetmişsiniz sizce bu normal mi ? Bir posttan yaşının yalan olduğunu gördüğün eğer hassasiyetiniz varsa konuşmayı bitirirsiniz kusura bakma bana yalan söyleyen biriyle konuşmak tarzım değil der geçersiniz bu hakkınız engellemek hakkınız bakın bitti gitti biri size yalan söyledi diye daha fazla açığını arıyorsunuz baktırıyorsunuz insanlara mesleki suistimal yaptırmanızdan bahsediyorum ben şu an çoğumuzun eşinin dostunun amcasının arkadaşlarının bir çok şeye bakma imkanı var ama bu demek değildir ki bakmalıyız rica etmeliyiz bu bir suç kimse keyfi olarak kimsenin özel bilgilerini inceleyemez mesleği her ne olursa olsun suç

Seni arastırıcam demıştım buluşmadan önce, olur dedı. Buna kızacak bırı degıl. Soylerım de gercegı yuzune vurmaya utanıyorum
E söyleyin o zaman arkadaşım kvkk’yı umursamadı kimlik bilgilerine ulaştı diye ne diyeyim. Hadi suç olduğunu siz bilmiyorsunuz arkadaşınız da mı bilmiyor?

Ben de pek normal bakmıyordum aslında ama bilgilerini verince oncesınde de iki aha yakın yazısınca verdım telefonumu. Soy ısım herseyı verdı adrese kadar ben vermedim ama korktum
Telefon önemli değil canım birşey olursa hattını değişirsin..O da belki güven sağlamak için veriyordur sen verme her zaman temkinli ol ama kafama takılan bırsey var de yaşını neden gizlediğini sor...Yaşını gizleyen birinin ben başka şeylerini de gizlediğini düşünürüm diye ona karşı bu yalanından sonra güven sorunun olduğunu söyle...Ne iş yapıyor kendisi yakın mı sana

Bende düzgün biri değilim o zaman 32 yaşında bekarım
İnsanlar doğru insanu bulamayabilir
İlk önüne geleni koca diye almaktansa kendilerine zaman da ayırabilir
Keşke herkes anlasa
Kadın yada erkek insanlar tabiki de gönlüne göre birini bulamayabilir yanliş anladınız yazmak istediğim sosyal yaşamı olan 40 yaşında netde yaşını farklı yansıtıyor demekki normal yaşamındada yalan dolan var düzgün olmamaktan kastım buydu

Ya sapık falan cıkarmı acaba?
Şimdi şöyle anlatıcam ben biriyle tanışıp sevgili oldum eskiden ama sapık çıkmadı
Arkadaşım da oldu tam bir sapıktı adam ama nasıl kültürlü bilgili kıza ondan mantar vs de bulaştı 100 kişiyle de aldatıldı
Ha bu olaylar yakın çevrenizden biri tarafından da yapılabilir ama internette risk daha yüksek bence

Adresini vermişti zaten, ben dogru mu dıye kontrol ettım. Yası yalan kısının adı da medenı durumu da yalan olbılır. Arastıracagımı soylemıstım cunku guvensızlık yasadıgımı netten oldugu ıcın soyledım. Arastırmama kızmaz onu soylerım saklamam ama nıye buna devam ettıgını anlamadım.

Ben de biraz cekınıyorum aslında ama cok guven vermıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…