Aptallık ettim

Sizin adınız haklı olsun kesinlikle
Haha cok sekersınız ama sız:)) adam belkı benı kesecek bıcecek organlarımı satacak. Sonra sımeyra nerde kestıler onu. Kamp dıyo bana arastır dıyo, napım

Haha cok sekersınız ama sız:)) adam belkı benı kesecek bıcecek organlarımı satacak. Sonra sımeyra nerde kestıler onu. Kamp dıyo bana arastır dıyo, napım
Kendi ile çelişiyor zaten tuhaf bır durum

Eee? Sigortacının edindiği bilgilerden sizi kesmeyeceğinin garantisini aldınız mı peki?

Eee? Sigortacının edindiği bilgilerden sizi kesmeyeceğinin garantisini aldınız mı peki?
Sıze cevap verıyordum sakınce de acıklama yapıyordum lakın baska bır arkadasa yazdıgınızı gordum.”” Bu acıdan bakınca tencere kapaklar bence vs””

çok saygısız davranıyorsunuz ve ben burda fıkır alıyorum, elestıren baska arkadaslar da var saygı cercevesınde elestırıyorlar hala kucumseyıcı bır uslup ile devam ediyorsunuz. Sıze cevap vermeyı dusunmuyorum. Dusuncelerınızden otürü degıl, uslubunuzdan ötürü

Belki ailesi zamaninda büyük yazdırmıştır kimligine dogum tarihini. Etrafimda ozellikle 1 kusak once dogum tarihi dogru olmayan, ya oldugu yaştan kucuk yazilan ya da büyük cok kisi var. Bi ara bence dengini getir sor.

Cevap veremeyince ben de genelde böyle laf kalabalığı yapıyorum iyi geceler

Sonrasında da yas konusu geçti ama. İnstada görunce sende x oldun artık dedım duzeltmedı. Basta deyıp gecse bu kadar rahatsız olmazdım sanırım

ya bazı şeyleri konuştuğunuz insanlara niye rahatça soramıyorsunuz anlamadım ki? buraya girene kadar adama soruverin şu yorumda yaşını gördüm sen bana şu yaşındayım dememiş miydin diye. bu kadar zor mu? 6 sayfa yorum okuyacağınıza öğrenmiş olurdunuz zaten doğrusunu

simeyra seni baştan bu kadar tedirgin eden bir adamı boşver bence ya
Tüm yazdıkalarını okudum bile isteye yaşını yanlış söylemiş
Sana genç görünmek istemiş, ama yaşın bir önemi yok, dürüstlük daha önemli, madem kamp planı yapıyorsun ya benim yaşım da şu bu arada deseydin

Ben sende x yasındasın dedım laf arasında eskı soylediği yası , intstada gorunce o da renk vermedı. Konuyu değiştirdi gerıldı. Ctsı gelıyorum dedı ısrarla. Anlam veremedim. Bundan arkadasa bahsederken dur bakayım dedı yanı planlı bısey degıldı. O bakana kadar ıhtımal vermıyordum aslında. Sadece bana garıp geldı demıstım kıza.

Görüş bence ve bir düzeltme şansı ver. Ya sen kaç doğumluydun gün ay yıl saat vs söyle yükselen burcuna bakıcam vs gibi bişey at ortaya aynı yalanı söylemeye ısrar ederse açık açık sor bence. Neden böyle bişey hakkında yalan söyler ki insan

Iste acaba utandı mı yoksa kotu nıyet mı?

Adama sizi araştıracağim dediğinizde banka borçlarına kadar bakacağınizi düşünmemistir tabi ki. Tesadüfen de değil ayrıca bayağı siciline bakmışsınız.

İnternetten tanışıp görüşmekten bu kadar korkuyorsanız hiç girmeyin bu işlere, edindiğiniz bilgiler sizi sorunlu bir kişiyle karşılaşmaktan koruyamaz.

Madem yaşıni farklı söylemis ve bu sizi bu kadar rahatsız etmiş, açık açık sorun sebebini. Verdiği cevaba göre görüşmemeye karar verirsiniz.

bence o kadar abartılcak bişi yok... nişanlı bir çift vardı arkadasım, cocuk kıza üni mezunym demiş yalan, ayrıldılar kız hala bilmiyo ve cocuk ona deli gibi aşık halen. ezik görünmrmek için uydurdum demişti.yaşı yanlış söylemenin birçok nedeni olabilir.kestirip atmayın. yüzyüze görüşün daha iyi analiz edersiniz. güven oluşur ilişki devam ederse sorarsınız şakayla karışık. ayrıca arkadaşa baktırmak suç evet de herkes ne kadar da duyarlı burda şiştim valla okurken en doğrucu benim! kafasında yazdıkça yazıp konuyu uzatıyorlar sıkıldm valla konu o değil duyar kasmayın artık ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…