- Emoji Skoru
- 29.962
- Puanlar
- 798
Ben 5.katta oturuyorum. Binam 10 katli. Her katta 4 daire var. Inanin hayalet bina diyoruz. O kadar insan yasiyor ama bir Allahin kulunun sesi de mi gelmez? Yok gelmiyor. Bu konuda memnunum cok şükür. Ha bi kere banyoda duymustum bir ses ama bir daha da duymadim. 1.5 senedir burdayim..
ne güzel çok şanslısınız.40 daire dilek olay ,inşallah hep bu memnuniyetle yaşarsınız evinizde.
Yok ben kiraciyim isitma sisteminden memnun degilim. Ha isitiyor, hamam gibi oluyor cok sukur ama merkezi sistem oldugu icin ayda 500 600den assagi odemiyoruz. Önceden daha fenaydi 800 900 veriyorduk.
Neyse insallah yazın kendi evimize cikacagiz hayirlisiyla..
Umarim siz de rahatsız olmazsiniz..
Biz de yeni aldık evimizi ara kat çok korkuyorum gürültüden.15 yil en üst katta oturdum çok sıkıntı çektim, ama gayet de sessizdi evim .Umarım artık rahat ederiz. 1 aya kadar taşınacağız inşallah.Herşey birarada olmuyor.Burası ısınan bir ev ama ara kat bakalım nasıl olacak .
Ara kat pst kat bodrum kat tok park entmes. Önemli olan kullanılan malzeme
bu büyük 20+ kat olan binalarda daire aralarına tuğla koymuyorlar yüksek kalite perde bekon döküyorlar. bu betonlar akustik olarak yan odadaki sesi yükseltip size geçiriyor
çoğu yeni binalarda ses yalıtımı da kullanılıyor yani seçeceğiniz binaya bağlı ama mantıklı olan ara kat daha önce emlak bürosunda çalıştım iyi bir araştırma sonucunda memnun kalacağınız bir daire bulabilirsiniz inşallahmerhaba sevgili arkadaşlar;
dert değil aslında ,biraz tereddüt ve endişe ,bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var bu konuda.malum şimdi yapılan tüm yeni binalarda ses ve ısı izalasyonu var ama yine de ara katlarda sorun yaşanıyor mu acaba.
çekirdek bir aileyiz ,üst katlar hep dublex,hem çok büyük hem de malum fiyatlar çok uçuk .yeni daire de ara katta oturan arkadaşlar memnunmusunuz .kışın ısınma açısından çok faydası var ama ses ve gürültü sorunu yaşıyormusunuz.