iki arkadaş gibi sohbet edebiliyorsanız ne güzel,ama ara vermeniz bence iyi olmamış,neyin arası bu?? ara vermek sorunları çözmez,mevcut sorunlarınızı tartışmadan konuşarak halletmeye çalışsaydınız keşke.böyle araların sonu, moralini bozmak gibi olmasın, iyi olmaz. ara onu,sakin sakin beklentilerini dinle ,sen anlat,orta yolu bulmaya çalışın. seviyorsan azıcık fedakarlık yap,sen bir adım atınca o da bir adım atar çaba gösterirse biraz, bence ilişkiniz kurtulur. ama ara vermek bana ayrılık alıştırması gibi geliyor...
biz de olur olmaz kavga ediyoduk,ara verelim dedik bir süre görüşmeyelim.... ama 4 gün dayandık. ara vermeyi o istemişti ama dayanamadı 4 gün sonra naber canım görüşelim mi diye msj attı :)))
merak etme,ara vermek bazen iyi bile olabiliyor. birbirinizin değerinini anlıyorsunuz. hem araya giren saçma sapan kırgınlıklar da unutuluyor.
"Ayrılık rüzgar gibidir, küçük ateşleri söndürür, büyük ateşleri daha da alevlendirir." derler...
Lakin bu sözü söyleyenler mecburi ayrılıkları kastetmiş olacaklar, "ara vermezsek daha çok kıracağız, kırılacağız" raddesine gelen sevgililerin durumunu ifade etmemişlerdir sanırım...
Sizin durumunuzu, şans ve nasibiniz belirleyecek...
Bunun cevabını burda aramak olumlu örneklerle içinizi rahatlatırken olumsuzlarla daha büyük boşluğa itecek sizi...
Unutmayın, belki de bu ikinizden birini ya da her ikinizi birden bekleyen daha hayırlı kapıların aralanışıdır, ayrılık kötü manalar çağrıştırsa da bazen daha güzel buluşmalara vesile olur... Ben de "olumlu" örnek yaşayanlardanım. Umarım sizin de şansınız bizim kadar açıktır, daha da önemlisi umalım da hayırlısı olsun... Ayrılığın da vuslatın da hayırlısı...
aradaki aşkın büyüklüğüne bağlı
eğer ayrı oldugunuz zaman daha iyi vakit geçiriosanız daha sakin mutlu oluosanız ara vermek ilişkiyi bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?